Van der Hoorn: 'Veel van Stam geleerd'

ThijsZwagerman, 15-12-2018 om 17:20, 2379 views, The Daily Mail |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Mike van der Hoorn is Jaap Stam erg dankbaar voor de trainingen die hij bij Ajax van de oud-topverdediger kreeg. Van der Hoorn werkte in Amsterdam twee jaar met Stam samen en leerde naar eigen zeggen veel van hem.

Voordat Van der Hoorn bij Ajax tekende, keek hij echter erg tegen Stam op: 'Jaap Stam was mijn idool toen ik nog een jonge jongen was. Ik zag hem vaak spelen voor het Nederlands elftal. Hij was een keiharde verdediger en als spits wilde je geen ruzie met hem. Eerst zag ik hem als mijn idool, later werd hij gewoon mijn trainer.', zo zegt de lange verdediger tegen The Daily Mail.

Van der Hoorn verliet Ajax in 2016 en tekende bij Swansea City. Met zijn nieuwe club degradeerde de rechtspoot vorig seizoen uit de Premier League. Dit seizoen is Van der Hoorn onomstreden basisspeler, mede dankzij de eerdere trainingen van Stam: 'Hij heeft mij twee jaar lang getraind bij Ajax en daar heb ik ontzettend veel van geleerd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
was niet stuk van onze Mike. gaat ook niet meer veranderen, tenzij ... heb m verder niet gevolgd en als-ie in engeland beter geworden is zou dat heel mooi zijn.
1 -1
Noxin
Goeie gast, die Mikey.
3 0