Lewandowski: 'Een zeer aanvallende wedstrijd'

NielsOpdam, 13-12-2018 om 07:15, 10617 views, Voetbal International |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Robert Lewandowski, spits van Bayern München, vindt dat het duel tussen Ajax en Bayern München woensdagavond een erg aanvallende wedstrijd was. Ook vindt de Pool dat Ajax-keeper André Onana een prima wedstrijd keepte.

'Het was een zeer aanvallende wedstrijd', begint Lewandowski na afloop, geciteerd door Voetbal International. 'Gelukkig zijn we als eerste geëindigd in de groep, maar ons positiespel was niet goed. Daar moeten we aan werken. Ajax had veel meer balbezit. We moeten goed kijken waar het misgaat en hoe we het beter kunnen doen.'

De Poolse spits vindt dat Bayern minstens twee keer meer had moeten scoren. 'Onana keepte een geweldige wedstrijd. We mogen niet tevreden zijn omdat we nu de groep hebben gewonnen, maar we moeten goed kijken naar wat we kunnen verbeteren.' Ook de technisch directeur van Bayern, Hasan Salihamidzic, was niet blij met het spel van de Duitsers: 'Het enige positieve is dat we als eerste geplaatst zijn. We hebben niet goed gespeeld en gaven de wedstrijd in de slotfase nog uit handen. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.'

Bayern-coach Niko Kovac was minder negatief en noemt het een geweldige wedstrijd om te zien. 'Het was reclame voor het voetbal. Ik denk dat wij de beste kansen hebben gekregen over de hele wedstrijd. We hadden het duel eerder moeten beslissen, maar ik kan mijn spelers alleen maar een groot compliment geven.'
 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
Ja, prachtige wedstrijd, met als smet beide rode kaarten (vooral die van Muller omg....) maar ook het overdreven aanstellen van menig BM-speler. Heel irritant was dat.

Voor de rest: fantastische pot natuurlijk. En in de tweede helft speelden we gewoon veel beter dan BM, de rode kaart maakte daar een eind aan helaas, en toen die van hun viel werd het een grote roller coaster.
0 0
Pierre Heno
Wöber speelde in elk geval nog wel eerst de bal en pas daarna de enkel dus in feite eerder ongelukkig dan bewust gemeen.
0 0
ajaxajaxajax
Nou hè, die Kimmich ook zeg, wat een mietje, wat een aansteller. Alsof de Ligt een moordaanslag op hem pleegde de eerste helft terwijl er niks aan de hand was......geel was dan ook meer dan terecht voor die aansteller.
4 0
mvdk
Met zn lelijke snorretje.
1 0
Ewald
Reclame voor het voetbal en zo is het maar net. Ik denk dat er geen club meer is, die straks blij is wanneer Ajax getrokken word. Dat is nu misschien wel de grootste verdienste.
5 0