Bayern O19: 'Willen onmogelijke mogelijk maken'

BVeenstra, 12-12-2018 om 11:30, 12113 views, Bayern München |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Bij Bayern München O19 heeft men nog altijd hoop om de volgende ronde in de Youth League te bereiken. De Duitsers zullen waarschijnlijk ruim moeten winnen op Sportpark De Toekomst, omdat concurrent Benfica in eigen huis speelt tegen het nog puntloze AEK Athene.

Het is wellicht wat voorbarig, maar bij een zege van Benfica op AEK Athene wordt het rekenen geblazen. Wanneer Ajax verliest van Bayern en Benfica wint van AEK Athene, eindigen zij allemaal op elf punten. De wedstrijden tegen de nummer vier - AEK Athene - vallen dan weg, waarna een nieuwe stand wordt opgemaakt. In dit geval mag Ajax met maximaal drie doelpunten verschil verliezen van Bayern München. Bij vier goals verschil in het voordeel van de Duitsers is Ajax uitgeschakeld.

Op dat laatste scenario is de hoop van Bayern München O19 dan ook gevestigd. Trainer Sebastian Hoeneß hoopt op een wonder, zo vertelt hij op de clubsite. 'Ik verwacht een hoogstaande wedstrijd met veel passie tussen twee individueel sterke teams. We hebben een goed plan en het gaat erom dat we er een wedstrijd van maken. We moeten alles op alles gaan zetten en dan zullen we zien wat er gebeurt. We willen het onmogelijke mogelijk maken.'

Selectie Bayern München O19:

Justin Butler, Flavius ​​Daniliuc, Christian Früchtl, Jahn Herrmann, Daniel Jelisic, Ryan Johansson, Alexander Lungwitz, Lukas Mai, Thomas Rausch, Chris Richards, Lukas Schneller, Meritan Shabani, Josip Stanisic, Angelo Stiller, Alex Timossi Andersson, Michael Wagner, Joshua Zirkzee, Marcel Zylla.

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!