Kovac: 'Hele elftal is goed bij Ajax'

NielsOpdam, 11-12-2018 om 17:45, 5934 views, Eurosport.de |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Niko Kovac, trainer van Bayern München, vindt dat het hele elftal van Ajax goed speelt. Dat vertelt hij op de persconferentie, geciteerd door Eurosport.de. Serge Gnabry licht er wel spelers uit, namelijk Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. 

'Hasan Salihamidzic (technisch directeur Bayern München, red.) en ik praten elke dag over namen die opvallen in Europa', opent Kovac over de mogelijke komst van De Ligt en De Jong. 'Dat is onze taak. Ik zie nog veel meer goede spelers bij Ajax, niet alleen die twee. Ik wil niemand uitlichten, omdat ik dan het hele elftal kan opsommen.'

Gnabry ziet dat De Ligt en De Jong al erg ver zijn voor hun leeftijd. 'Dat kon je zien toen we met Duitsland tegen Nederland speelden. Het zou dus leuk zijn als een van hen naar Bayern komt.' De Duitse international hoopt morgen op een schouwspel. 'Wie er beter is in dat schouwspel? Wie het meest wil, ik hoop dat wij dat zijn. Wij willen in ieder geval de groep winnen als Bayern, zo eenvoudig is het.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1roy
Kovac is gewoon een fantastiche vent
0 0
MelleAfca
Ik denk dat van iedereen in Europa Ajax zichzelf misschien nog wel het laagste inschat. Tegenstanders zijn serieus “bang” voor ons, zelfs fucking Bayern Munchen. Daar mogen we best even van genieten, voor zolang het nog duurt.
2 0
mvdk
Tegenstanders houden weer rekening met ons. Ik denk dat we serieus een underdog in de Champions League zijn. Natuurlijk hebben City, PSG, Barca enzo betere selecties, maar een goed team kan het iedereen heel lastig maken. Dat weten wij ook nog wel toen AZ kampioen werd.
1 0
mgtow
Hebbie goed gezien chef. Pak je spullen maar want wij regelen jouw ontslag.
0 -1
koenos1
+1
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Hij heeft er kijk op!
0 0
MK77
Ze prijzen je het graf in
3 0