'Dinamo Kiev volgt ex-Ajacied Zivkovic'

BartVeenstra, 06-12-2018 om 07:15, 2759 views, Het Nieuwsblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Richaïro Zivkovic staat in de belangstelling van Dinamo Kiev. Zijn huidige club, KV Oostende, zou volgens Het Nieuwsblad geen nee zeggen tegen een vertrek van de spits in de aankomende winterse transferperiode. De 'eigenzinnige' spits zou de verwachtingen niet lossen. Dit jaar scoorde hij pas drie keer.

De Belgische club zou het geluk hebben dat Zivkovic op 16 oktober met Jong Oranje twee keer wist te scoren in Kiev (0-3 zege). Sindsdien volgt Dinamo Kiev de spits, al is van een bod nog geen sprake.

KV Oostende nam Zivkovic in de zomer van 2017 over van Ajax. Bij de transfer was destijds ruim één miljoen euro gemoeid. Te lezen valt dat een vertrek van Zivkovic goed zou zijn om de loonlast te verminderen.

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor de kerst!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Zivkovic is een counter spits en hij moet naar een club gaan die echt op counter speeld, en ik denk dat, dat het 1 van het reden dat die mislukt bij ajax
0 0
GrandMasterFlex
Man man wat een half gebakken commentaar. Zeg dan niets.
0 0
chloorbestendig
Kijk maar uit, straks luistert psv mee.
0 0
Ajacied33
Vrij dramatische carriere van deze gozer. Kwam als een aanstormend talent van Fc Groningen. Totaal geen Ajax spits, dan ga je naar Belgie op je 20e, 21e?? En nu dan misschien je carriere nieuw leven inblazen in de Oekraïne. Nee, er zijn betere wegen...
0 0
Aeter
Kiev is voor hem zo slecht nog niet denk ik. Past qua speelstijl prima bij hem en is een veel grotere club dan Oostende.
0 0
Rujar
Gezellig oorlogsgebied in Oekraïne
0 0
Youri08
Zijn loopbaan gaat ook als een nachtkaars uit.
0 0
El Mas Mejor
*inlossen
0 0