Klaassen is ontevreden over zijn eigen spel

FinnDekker, 05-12-2018 om 21:58, 3973 views, Werder Bremen |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Davy Klaassen speelt de laatste weken minder goed, zo stelt de oud-Ajacied zelf. Op een persconferentie van zijn club Werder Bremen geeft Klaassen aan dat hijzelf en de club in een dipje zitten.

'Natuurlijk ben ik ontevreden. Ik speel niet zoals ik kan', aldus de middenvelder, die deze zomer verkaste naar de Duitse ploeg. Heel erg druk maken doet Klaassen echter niet. 'Ik weet dat zoiets in een seizoen kan gebeuren.'

Werder staat momenteel negende op de ranglijst van de Bundesliga. Dit komt mede omdat de club vijf competitieduels op rij niet wist te winnen. Tot dusver speelde Klaassen in totaal vijftien wedstrijden, waarin hij drie goals maakte.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Klaassen is steeds een van de beste spelers bij Werder maar die ploeg zit vol middelmaat. Opgebouwd wordt heel opportunitisch met lange halen naar voren via de flanken. Het middenveld komt nauwelijks in het stuk voor. Bij elke omschakeling hoop je dat Davey de bal krijgt omdat je weet hoe goed hij daarin is maar 8 van de 10 keer wordt het middenveld overgeslagen. Hij moet zo snel mogelijk naar een voetballende ploeg. Als je, zoals Klaassen, in het goed voetballende team van Bosz belangrijk bent geweest verdien je een beter team als Werder dat straks ergens tussen plaats 8 en 14 gaat eindigen.
3 -1
ErikDeBosz
Ik vind Klaassen helemaal niet zo goed spelen bij Werder, speelt voornamelijk als een grijze muis.
1 -3
Schwalbino
Het is geen artiest dus je ziet geen mooie acties. Wat hij doet is meestal nuttig en naar voren gericht. Werder heeft Max Kruse, een speler die op kracht en inzet speelt en die de leider speelt waar alles om draait. Die Kruse is met name de speler die ervoor zorgt dat Klaassen de leidersrol nog niet op zich heeft kunnen nemen. Zal waarschijnlijk even tijd nodig hebben.
0 0
3*stars*3
Ik vond Klaassen altijd wel een type voor de Bundesliga.
Hoop dat hij zich goed ontwikkeld en een mooie stap kan maken na Werder.
Zo’n Schalke of Gladbach zou wel bij hem passen.
3 -1