El Ghazi oogst lof van Aston Villa-trainer

SJvanveen, 02-12-2018 om 09:31, 5061 views, Aston Villa |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Na een lastige periode bij Aston Villa lijkt Anwar El Ghazi weer op zijn oude niveau te komen. Onlangs scoorde de ex-Ajacied fraai en afgelopen zaterdag speelde de buitenspeler eindelijk weer eens negentig minuten. Zijn coach Dean Smith was lovend over de aanvaller.

Sinds zijn vertrek bij Ajax kwam El Ghazi niet helemaal uit de verf bij Lille, waardoor hij op huurbasis vertrok naar Aston Villa. Mede door een trainerswissel kwam hij ook daar niet helemaal aan de bak, maar daar lijkt langzaam verandering in te komen. De technicus scoorde fraai tegen Birmingham City en stond mede daardoor uit bij Middlesbrough zaterdag in de basis. 

Hij speelde goed en kreeg lof voor zijn optreden van manager Dean Smith. 'Ik denk dat hij geweldig was. Hij benaderde de wedstrijd heel tactisch en heeft veel informatie ingewonnen. Hij zorgde ervoor dat Middlesbrough niet in de buurt kwam van onze vleugelverdedigers', aldus de trainer tegenover het clubkanaal van de Championship-club. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
appeltje
Heb net even de samenvatting van die wedstrijd gekeken, en ik snap nu wel dat El Ghazi er tactisch bovenuit steekt. Man man man...
0 0
De Stift
Ik gun het hem!
0 0
nuff-said
Dit moet vast een fout zijn, want ik zoek dood naar die goal op youtube en tegen birmingham zie ik em niet eens in et spel. Zal vast een ander tegenstander waar ie tegen heeft gescoord
1 0
0164Snickel
Volgens mij was dat ook tegen Nottingham Forest
2 0
ajaxrosenberg
Klopt de 5-4 maar daarna werd het nog 5-5
0 0