Denswil weer beschikbaar voor Club Brugge

BartVeenstra, 26-11-2018 om 14:35, 3107 views, Club Brugge |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Goed nieuws voor Stefano Denswil en Club Brugge. De Belgische club kan na enkele weken zonder weer beschikken over de verdediger, zo meldt het via de officiële kanalen. De oud-Ajacied kampte met een enkelblessure.

Denswil is dan ook opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Borussia Dortmund. De Belgen staan in het miljardenbal op de drempel van Europese overwintering. Na het gelijkspel en de zege op AS Monaco staat de ploeg derde met vier punten. Concurrent AS Monaco staat op één punt.

De achtste finales in de Champions League zijn daarentegen ver weg voor de Belgen. Nummers een en twee - respectievelijk Borussia Dortmund en Atlético Madrid - staan immers al op negen punten.

Shop hier jouw cadeaus voor de feestdagen!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wladimir
Ik verwacht dat PSV hem gaat halen aankomende zomer. Hij heeft een contract tot 2020 in Brugge.
0 0
Ozymandias
Denswil is al een paar seizoenen by far de beste centrale verdediger van de Jupiler Pro League. Ik vind hem jammer dat hij bij Ajax toen relatief weinig kansen kreeg terwijl Moisander en Veltman week in week uit stonden te blunderen. Denswil heeft duidelijk de juiste keuze gemaakt om naar België te gaan want hij heeft zich daar tot een allround goede centrale verdediger ontwikkeld.
0 -1
Ferd
hij kreeg kansen, en wanneer hij die kreeg greep hij ze niet. Hij was toen een talent, maar zeker niet beter dan Veltman en Moisander. Hij was niet klaar voor het niveau toen, maar had geen geduld om te wachten. Hij wilde zelf weg.

En bij Brugge verloor hij ook snel zijn basisplaats omdat hij het niveau nog niet aankon op dat moment. Hij knokte zich wel sterk terug, ontwikkelde zich goed. Maar de Denswil van nu is niet de Denswil van toen.
0 0
A'dam Oud-West
Mosander en Veltman stonden wekelijks te blunderen? Nogal vreemde opmerking, want dat seizoen werden we kampioen, kregen we slechts 28 doelpunten tegen en konden we 14 wedstrijden de nul houden. Of waren dat toevallig alle wedstrijden met Denswil in de basis? ;)

Denswil kwam tekort voor Ajax en misschien nog steeds wel. Moisander heeft er inmiddels ook alweer meer dan 50 wedstrijden opzitten in de Bundesliga, dus zal ook wel geen pannenkoek zijn.
0 0
Bky
Moet je nagaan hoe weinig goals we tegen hadden gekregen zonder dat geblunder, misschien wel een record. Met Franks betonvoetbal, waarbij zelfs Sigthorsson werd afgerekend op zijn wel of niet goede meeverdedigen, kon het maar zo. Controle is macht.
0 0
wladimir
Denswil is in de winterstop van seizoen 2014/2015 transfervrij naar Brugge vertrokken. Een half jaar later vertrok Moisander transfervrij. Dat seizoen werd PSV kampioen. Viergever werd dat seizoen bij AZ opgehaald voor 3,5 miljoen. Afgelopen zomer transfervrij vertrokken naar PSV.
0 0
Ozymandias
Ajax speelde dat seizoen erg verdedigend en kreeg daarom relatief weinig doelpunten tegen maar dat neemt niet weg dat Moisander en Veltman week in week uit stonden te blunderen. Lees de wedstrijdverslagen van AjaxShowtime van dat seizoen nog maar eens.
0 0
A'dam Oud-West
Daar ga ik dus niet aan beginnen, maar linken naar betreffende beoordelingen mag altijd. Anders verklaar ik dit gewoon tot populistisch gezwets.
0 0
Bky
Ah, populistisch nog wel. Leg eens uit, welke politieke lading met sympathiek voor het volk heeft het om te zeggen dat Denswil misschien een betere optie was dan Veltman of Moisander?
0 0
Ferd
als je populisme als stijl omschrijving gebruikt is de toepassing van het woord hier helemaal niet verkeerd.
0 0
Chesterson93
Je vond Moisander nog steeds een betere optie?
0 0
Ferd
Moisander was niet van Ajax niveau, maar in de speelminuten die Denswil kreeg liet hij nou niet echt zien dat hij een verbetering was.

Vergeet niet dat hij bij Brugge ook vlot zijn basisplaats kwijt was. En die pas na een flinke ontwikkeling in zijn kwaliteiten pas weer terug kreeg. Op het moment dat hij bij Ajax speelde was hij nog niet klaar voor dat niveau.
0 0