Lappenmand Bayern loopt leeg: Thiago terug op veld

NielsOpdam, 21-11-2018 om 13:45, 4737 views, Bayern München |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Bij Bayern München loopt de lappenmand langzaam leeg. Woensdagochtend stond Thiago weer op het veld en ook Arjen Robben en Kingsley Coman verschenen heel even op het trainingsveld. Dat meldt Bayern München zelf op de clubwebsite.

Thiago liep eind oktober een enkelblessure op in het bekerduel met vierdeklasser SV Rödinghausen. Woensdag stond de Spaanse middenvelder dus weer op het trainingsveld na een maand afwezigheid. Thiago had woensdag een looptraining op Säbener Straße, het trainingscomplex van Bayern München.

Buitenspelers Robben en Coman stonden aan het begin van de training op het veld. Daarna gingen de flankspelers door met hun individuele opbouwprogramma. Robert Lewandowski trainde woensdag weer mee met de groep, nadat de Pool dinsdag individueel trainde vanwege knieklachten.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Dat jullie maar compleet fit mogen zijn voor Benfica.
0 0
AFCA-B93
Mooi, kunnen ze gewoon van Benfica winnen, zijn wij zeker van onze plaatsing
3 0
MankeNelis
AEK zien te winnen, alles wat we meer pakken is bonus.
1 0
Libero
Nog drie weken en dan weten we waar we staan. Denk wel dat we het een stuk lastiger gaan krijgen dan in München. Maar uit van AEK winnen zou, ook zonder Ziyech, geen probleem moeten zijn. Als Benfica dan ook nog zijn best doet en een puntje (of nog beter: drie) uit München meepikt zitten we aardig op het vinkentouw.
2 -1
MankeNelis
Benfica kan beter niets pakken, dan zijn wij zeker door.
1 -1
Libero
De 'dan' in "Als Benfica dan..." slaat op het geval dat wij van AEK winnen.
1 0
Biornha
Bij gelijkspel zijn wij ook door hoor, komt Benfica maximaal op 8 en onderling resultaat telt! En dat zou heel gunstig zijn voor plek 1 mits wij zelf winnen bij aek
1 0
Libero
Ja, wat dat betreft is een gelijkspel in München het meest gunstig. (uitgaande van winst Ajax in Athene) Om eerste te worden moeten we toch al minstens gelijkspelen tegen Bayern, of zij nou verliezen van- of gelijkspelen tegen Benfica.
0 0
gi0vanni
Volgens mij liet Neres vorig jaar zien een geweldige RV te zijn. Was op die positie de speler met het beste rendement van de hele ED. Ajax zou beter in zware wedstrijden met Ziyech achter de spits spelen en Neres RV. Minimaal een speler met snelheid voorin is vooral tegen sterke tegenstanders noodzaak. Ziyech zijn we als hij zo blijft spelen volgend jaar kwijt. Waarschijnlijk de Ligt en de Jong ook. Dus beter Neres tevreden houden dan blijft hij nog wel twee jaar hoop ik.
1 0
Libero
Dat was Jahanbakhsh en daarna Berghuis, maar Neres zat daar idd niet ver onder en deed het meer dan prima. Kan de keuzes van TH ook wel begrijpen maar Ziyech op tien en Neres op RV zou ik ook prima vinden. En zoals je zegt, zeker met het oog op volgend seizoen. Niet zozeer dat we bang hoeven te zijn dat hij weg zou willen, maar meer zodat we aan het begin van het seizoen iemand daar hebben staan waarmee we een zekere continuïteit bewaren. Aan de andere kant moeten we dan weer de 10 invullen -Tadic- en daardoor ook de LV .
0 0
MokumInMeHart
Ik ben wellicht wat negatief, maar ik ben nog niet zo gerust op het uitduel met AEK. Gewoon een vervelende wedstrijd. Benfica had t er ook lastig.
1 -1
Libero
Je mag ze zeker niet onderschatten, dat mag je nooit.
Maar als Ajax geen totale offday heeft of tegen een rare scheids aanloopt zou het echter "gewoon" van AEK moeten winnen.
Klopt ook wat gi0vanni hieronder schrijft: met tien man kregen ze het pas moeilijk en trokken hem alsnog over de streep.
0 0
gi0vanni
Met als notitie dat ze pas minder waren toen ze met 10 man kwamen te staan. En met 10 man een gelijkspel nog wisten om te buigen in een overwinning. Geen een wedstrijd zal makkelijk zijn om te winnen maar indien de spelers fit zijn moeten ze een goede kans hebben om te winnen. Het kan natuurlijk nog mis gaan maar Ajax heeft een prima kans. Neem aan dat ze niet gaan staan te slapen. Maar alles gaan geven voor een goed resultaat.
1 0