Koeman: 'Wij de grote favoriet?'

NielsOpdam, 19-11-2018 om 13:25, 7187 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bondscoach Ronald Koeman vindt niet dat het Nederlands elftal de grote favoriet is tegen Duitsland. Dat vertelt hij op de persconferentie, voorafgaand aan het duel tussen de buurlanden, geciteerd door Het Parool. 

'Wij de grote favoriet?', begint Koeman, die de verwachtingen iets tempert op de persconferentie. 'Dat is niet reëel op basis van een paar wedstrijdjes. Maar ik verwacht wel dat we er klaar voor zijn om tegen Duitsland ín Duitsland te spelen. We hebben ook voor onszelf een lat neergelegd door hoe goed het vrijdag ging tegen Frankrijk. Het kan niet zo zijn dat drie dagen later alles dan heel anders is. Voor al te veel euforie is geen reden, maar je moet ook niet meer accepteren dat je door een bepaalde ondergrens gaat. We willen onze Nations Leaguepoule winnen. Daar gaan we vol voor.'

Het Nederlands elftal speelt maandagavond in het Duitse Gelsenkirchen tegen de Duitsers. Het is de laatste wedstrijd in de Nations League. Als Oranje wint of gelijkspeelt, dan plaatst het zich voor de laatste vier van de nieuwe competitie. De wedstrijd in het stadion van Schalke 04 start om 20.45 uur en is hier live te volgen!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
als het mijn 1-1 wordt zullen dr een paar joden heel gek opkijken van n goj, dansend door de straten van Kfar Ma'as. De pils staat koud, let the match begin!
0 0
Jariiii
Koeman heeft me zeer verrast. Het is weer fijn om naar Oranje te kijken, extra natuurlijk vanwege de Ajacieden.
En ja, natuurlijk is Nederland favoriet na de vorige twee wedstrijden, maar het mooie is dat er geen man overboord is als het vanavond toch anders loopt.
0 -1
ajaxinho
Hoezo verrast?

Hij kan uitstekend met talenten omgaan.
En laat het spel zelfs om hen draaien.

Dat liet hij ook bij Ajax zien.
Net zoals Rijkaard dat deed (Messi bij Barcelona).

Het mooie is dat Koeman zijn spelers waarschuwt voor euforie:
"Niet accepteren dat je door een ondergrens gaat."

Het zou niet vreemd zijn (jeugdig elftal) als het gebeurt.
Maar met de instelling van vrijdag (!?) is die kans veel kleiner.
0 0
Rhythim
Ja het valt gewoon goed op zijn plaats natuurlijk: een goede bondscoach, die de beschikking heeft over een stel puike talenten, aangevuld met spelers die al een jaar of wat meegaan in meestal grotere competities (ook al spelen die niet allemaal bij topclubs).
Maar Koeman maakt er ook een uitstekend geheel van, dat moet absoluut gezegd worden.
0 0