Koeman in de wolken: 'Exceptioneel goed'

JesseTH, 16-11-2018 om 23:25, 5179 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ronald Koeman is erg te spreken over hetgeen zijn Nederlands elftal vrijdagavond liet zien tijdens de 2-0 zege op wereldkampioen Frankrijk. De bondscoach ziet dat zijn ploeg samen op de goede weg is, maar ook hij werd vrijdag verbaasd.

'Ik had niet verwacht dat we gedurende negentig minuten de betere ploeg zouden zijn', begint Koeman realistisch tegenover de NOS. 'Ik had ook nog niet verwacht dat deze ploeg zover zou zijn om gedurende die negentig minuten de wedstrijd zo goed te kunnen lezen en zo volwassen te spelen tegen een ploeg als Frankrijk. Het is een enorme stap die je op zo’n avond maakt. Beter dan vanavond is heel erg moeilijk.'

'Er zijn een of twee momentjes geweest waarin we te veel risico namen, maar wij hadden twaalf doelpogingen en Frankrijk twee en we hebben veel kansen gehad om veel eerder de tweede goal te maken', vervolgt een verheugde bondscoach. 'De keeper van hen was geweldig. Het was exceptioneel goed wat deze spelers vanavond lieten zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Terecht dat hij hier trots op is, en laten we nu niet eens op zijn Nederlands beginnen te knabbelen aan dit resultaat, dit was ronduit goed en geeft hoop voor de toekomst.
Helaas zijn we in Nederland iets teveel geneigd om een goede prestatie weg te relativeren maar tegenvallers blazen we op , dat is jammer , datzelfde gevoel heb ik ook bij de CL campagne van Ajax.
Jammer; laten we nou ook eens genieten van die momenten die er zijn en niet meteen een kruiwagen met als'en en maren tevoorschijn halen als het goed gaat.
3 0
3*stars*3
Zo is het.
In NL zijn we goed in om bij goede prestaties, te wijzen naar zwakte van tegenstanders.
Als het slecht gaat, is alles kut en is er geen hoop meer.
Lijkt wel alsof er een depressieve deken over dit land hangt...
1 0
Van Reenen
Prachtig resultaat na een geweld8ge wedstrijd. Alleen vreemd dat Ajax Dumfries niet heeft aangetrokken.
1 -2
Adamoost
In de positionering staat hij nog slechter dan dat dijskie
0 0
Ajacied33
Het is je gegund Koeman
0 0
DelPiero
Topper!
0 0