Kovac: 'Hebben nog wat werk te verrichten'

Bayern München-trainer Niko Kovac is nog niet zeker van zijn zaak in de Champions League. De Duitse club staat na vier gespeelde wedstrijden op tien punten en is nagenoeg zeker van een plek in de volgende ronde, maar in theorie zou het nog mis kunnen gaan.

Om die reden zal de Duitse recordkampioen in de eerstvolgende wedstrijd - thuis tegen Benfica - op volle oorlogsterkte aan de aftrap verschijnen. 'We liggen goed op koers voor een plek in de volgende ronde, al hebben we nog steeds wat werk te verrichten', wordt Kovac geciteerd door De Telegraaf.

Dat Bayern München tegen Benfica voor de volle buit gaat, is goed nieuws voor Ajax. Benfica is namelijk Ajax' grootste concurrent in de strijd om een plek in de volgende ronde. Op dit moment heeft Ajax een voorsprong van vier punten op de Portugezen. Ajax zelf speelt in de volgende groepswedstrijd uit bij AEK Athene.

Van de Griekse club werd door Bayern München woensdagavond met 2-0 gewonnen. 'Zo'n zege geeft vertrouwen. We gaan nu naar Dortmund en willen daar laten zien wat we kunnen. We hadden meer moeten scoren en onszelf beter moeten belonen voor de kansen die we hebben gecreëerd. Maar misschien hebben we dat wel bewaard voor de komende wedstrijd.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Is het raar om te zeggen dat we gewoon vol voor de winst tegen Bayern moeten gaan? Ik denk dat ze thuis te pakken zijn
0 -2
fanforeffer
Pas op als Kovacs wordt ontslagen ,gaan ze Ten Hag halen. Net als bij Bosz.
0 0
AjaxGLM
Zou wat zijn zeg.. Ten hag laat wel zien een enorm trainerstalent te zijn. Vind het vooral mooi om te zien hoe sterk Ajax ook in Uitduels vaak is itt het seizoen onder Bosz. Al waren de Thuiswedstrijden tegen Lyon en Schalke nog wat mooier dan dit seizoen. Dus weet eigenlijk niet wat ik er van zou vinden als Ten Hag gaat en Bosz weer zou komen bijvoorbeld
0 0
Redrum
Ik reken daar niet op. En geloof het of niet, maar ik heb meer vertrouwen in de loyaliteit van Ten Hag dan in die van Bosz.
0 -2
f*ck010
Heb liever dat Bayern verliest hoor, kans op een gunstige loting is veel groter als je de groepswinst pakt.
0 -1
Redrum
Groepswinst hebben we nog in eigen hand. Daar moeten we ook gewoon voor gaan, mochten we echter tegen een Griekse muur oplopen en er niet doorheen komen is het wel een geruststellend idee dat Bayern ons alsnog naar de knock-outfase kan schieten.
0 0
Redrum
Wat een scenario ligt er klaar voor de komende wedstrijd. Wij hebben het zelf natuurlijk in eigen hand, maar winnen wij niet zelf kan Bayern ons alsnog naar de knock-out fase helpen. Doen wij het zelf is het juist weer handiger als Bayern niet wint. Ik heb er nu al zin in.
0 0