Benfica-spelers: 'Wij verdienden de zege'

Enkele spelers van Benfica hebben tegenover Record vol teleurstelling gereageerd op het gelijkspel van hun team tegen Ajax in de Champions League. Door het 1-1 gelijkspel staat Ajax nog altijd vier punten boven de Portugezen en met nog maar twee groepsduels te gaan, lijkt Ajax bijna zeker van een plek bij de laatste zestien van de Champions League.

Jonas, spits van Benfica:

'Het was van onze kant een goede wedstrijd. We hadden vaker kunnen scoren, het resultaat is niet terecht. Natuurlijk, Ajax heeft een goed team, maar Benfica verdiende de overwinning. In de laatste minuut wilde de bal er ook niet in. Daar balen we van, maar over het vertoonde spel en de instelling kunnen we trots zijn.'

'We zijn een ervaren team en in de jaren dat we kampioen werden, hadden we het ook weleens moeilijk. We moeten nu samen voor de ommekeer zorgen. Deze wedstrijd zal ons sterker maken, ondanks dat we niet hebben gewonnen.'

Grimaldo, linksback van Benfica:

'We speelden een goede wedstrijd en verdienden het om te winnen. We zitten in een fase waarin het geluk niet aan onze zijde is. Ook in de tweede helft speelden wij niet slecht. Ajax scoorde eigenlijk uit het niets en pakte zo een gelijkspel.'

'Als we winnen, is iedereen blij, maar nu we verliezen, hebben we de fans juist nog meer nodig. We hebben er vandaag alles aan gedaan, maar de fans staan niet achter het team. Daar zijn we niet blij mee.'

Cervi, buitenspeler van Benfica:

'We kwamen net wat te kort in de aanval, in de laatste fase. Ik denk dat we hadden kunnen winnen, maar het is zoals het gaat. Als de bal er niet ingaat...We balen, omdat we niet hebben gewonnen. We moeten nu hard werken met deze geweldige groep spelers. Dan komen de resultaten vanzelf.'

Kan jij niet wachten en wil je alvast kijken naar alle Ajax-cadeaus voor de feestmaanden? Ga dan naar Ajaxshop.nl.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Al met al mag Ajax niet klagen over deze 2 wedstrijden. Met een beetje pech had je thuis gelijkgespeeld en uit verloren. Scheelt precies 4 punten. Doet niets af aan hoe goed Ajax bezig is hoor. Petje af! serieus.
1 0
RedFeather
Nee het was hangen, wurgen en mazzelen.
Als we gelijk hadden gespeeld tegen Benfica en verloren. Dan stonden ze 2 punten op ons voor overigens.
0 0
edalm
Die Grimaldo, die doet mee voor een Oscar, zoals die lag te trappelen langs het veld na de vermeende slaande beweging van Mazraoui. Het leek wel op die stervende mexicaan van Pisvee. Wat een zielige gasten.
6 0
Rentokill
Gelukkig mocht de snoekduik van Tadic er ook wezen. Jammer dat dat dan weer wel bestraft werd met geel. Schwalbes kun je leren.
0 -2
Redrum
Ja dat was gewoon echt genant wat die aan het doen was. Steeds ook die schijnheilige hoofden als ze na hun drama-act naar de scheids keken, je zou ze toch stuk voor stuk naar de kleedkamer moeten sturen. Het lijken wel kleine kinderen die teveel films kijken. Die Lozano is ook zo'n extreem zielig ventje, die ligt dan als een klein kind met zijn handjes voor zijn gezicht met zijn kleine beentjes te trappelen en als de kaart gegeven is gaat het opeens weer prima met meneer en loopt ie weer te hollen als een idioot. Maar de scheidsrechters houden blijkbaar van een goed toneelstuk, want ze belonen het bijna altijd.
6 0
niquedegraaff
Die Jonas stond echt direct ineens overeind toen het karretje over de zijlijn was. Het was te gênant voor woorden.
2 0
chrisjuhhh
ik citeer " Als we winnen , is iedereen blij ,maar nu we verliezen ,hebben we de fans juist nog meer nodig . We hebben er vandaag alles aan gedaan , maar de fans staan niet achter het team .Daar zijn we niet blij mee ."

Het viel mij gisteravond heel erg op , dat er enorm veel idioten op AS zitten laten we zeggen een stuk of 15 a 20 , die tijdens een wedstrijd hele zinnen aan het typen ware en afgaven op AJAX spelers heel bizar , terwijl wederom in het stadion echte supporters hun longen uit het lijf zongen en steunen en dat waren wel meer dan 10 a 15 !

Hoe kan je nu typen en een wedstrijd volgen ??? je gedragen of die idioten er wel eventjes meer verstand van hebben dan Ten Hag en consorten dan vraag ik met toch echt af , 'wat doe je in hemelsnaam op AS en zit je niet op die bank daar ??

Dat er slecht gespeeld werd net of dat Benfica een met alle respect een NAC of een de Graafschap is er helemaal niets van kan .
Nee volgens deze idioten ( zo blijf ik ze noemen ) kan en MOET Ajax van iedereen winnen met speels gemak , ik zou zeggen get a life en stop met voetbal kijken .

Je mag commentaar hebben ,maar doe dat wel normaal zonder dat je de spelers afbrand ,met stompzinnige zinnen en met een bord op je schoot in je Pyama broek .

Nep successupports !!!!
5 -2
Rentokill
Hoe kan je nu een forum afspeuren naar negatief gelul en een wedstrijd volgen. Laat ze lekker. Als ze daar blij van worden moeten ze gewoon lekker zeiken.
0 0
chrisjuhhh
Ik dacht gisteren tijdens de pauze ik lees eens op AS vandaar en je hoef er niet voor te speuren het was er direct al .
0 0
niquedegraaff
Het is maar waar jij je druk om maakt. Iedereen beleeft de wedstrijd op zijn of haar manier. En de grootste fans zijn vaak de grootste criticaster.
1 0
BRAMHOUTEN
hij heeft gewoon helemaal gelijk. het is gewoon super irritant hoe sommige gasten helemaal los gaan hier tijdens de wedstrijd. niks deugt meer. het valt me op dat sommige gasten hier alleen maar zijn als het niet goed gaat. kunnen ze lekker spelers en trainers afzeiken. voor mij zijn dit geen supporters. od ze begrijpen het woord supporteren niet. en kom niet met de opmerking je mag kritisch zijn. als je kritisch bent kom dan gewoon met normale argumenten maar dat is voor de meeste al teveel gevraagd
2 0
chrisjuhhh
Ik erger mij aan hoe ze ermee omgaan en dat is bagger 1e klass .
Ik noem dat geen criticasters meer maar kinderen die gillen en roepen je zou het eens terug moeten lezen je nekharen gaan ervan overeind staan .
Ik verdedig zulke gasten niet eens ik benoem het wel .

aanvulling ; Kritiek lever je na een wedstrijd en onderbouw je normaal , niet tijdens een wedstrijd !
1 -2
Horrontelli
Klagen over gebrek aan geluk omdat je kansen mist is net zoiets als klagen dat de tegenstander thuis speelt. Het hoort bij het spelen van een wedstrijd. Je weet als je meedoet wat de regels zijn. Bal over de doellijn goal, bal niet over de doellijn geen goal. Bal niet over de doellijn? Niet goed genoeg gespeeld.
2 0
Redrum
Wanneer gaat de Uefa eens wat regels verzinnen tegen dat ongelofelijk zielige spelbederf? Die Jonas gaat verdomme op een karretje het veld af nadat hij 5 minuten op de grond lag en dat karretje was de zijlijn nog niet gepasseerd of meneer sprong eraf en wilde weer terug het veld in.
7 0
Kilum
Dat dus, ik had gemist dat hij alweer het veld op was en ineens zie ik hem daar weer rond rennen. Ik dacht what the fuck? Die ging met de ambulance het veld af toch?!
1 0
Redrum
Ja met zo'n EHBO karretje. Gewoon een simpele regel: als je met een karretje of een brancard van het veld af gaat dan kom je er niet meer in.
3 0
PJK54
Het enige wat jullie verdienen is een theaterprijs voor de schwalbes.
5 0
SkilledAtSoccer
Het enige wat jullie verdienden is een baan op De Wallen, want zuigen konden jullie als de beste.
4 0
Leprechaun
Dat zeiden ze twee weken geleden ook.
3 0
Horrontelli
Klagende teams zijn meestal verliezende teams. Daarom moet je niet klagen als je wilt winnen.
0 0
Horrontelli
Wij ook.
0 0
Redrum
Haha hou toch op man, Benfica verdiende helemaal niks. Twee keer valt een bal door dramatisch verdedigingswerk voor hun voeten en één keer was dat een doelpunt. Verder hebben ze geen fatsoenlijke kans gecreëerd en waren ze drukker met schoppen, duwen, trekken en vooral heel veel liggen. Walgelijke ploeg die werkelijk geen greintje schaamte kent. Ajax heeft uiteindelijk zelf ook veel te weinig kansen gecreeërd, dus 1-1 is misschien een terechte uitslag. Maar als er één ploeg meer recht had op de overwinning was het dan toch Ajax vind ik.
4 -2
Beer
Het is zoals het is.
0 0