Viertal Bayern voert oppositie tegen Kovac

BVeenstra, 05-11-2018 om 12:20, 9666 views, Kicker |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Het is nog altijd crisis bij Bayern München. Na het 1-1 gelijkspel van afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen SC Freiburg meldt Kicker maandagochtend dat een viertal Bayern-spelers, waaronder Arjen Robben, zich tegen trainer Niko Kovac hebben gekeerd.

Naast Robben zijn ook spelers Mats Hummels, Thomas Müller en Franck Ribéry klaar met het beleid van Kovac. Het viertal zou zelfs een oppositie hebben gevoerd met als doel om van Kovac af te komen. Geschreven wordt dat ze Kovac 'een aardige gast' vinden, maar dat hij niet beschikt over de ervaring om een club als Bayern München te leiden. Ook zou er onvrede zijn over het wisselbeleid en de tactische vaardigheden van de coach.

Het gaat zelfs zo ver dat zelfs de vrouw van Müller zich met het beleid van Kovac bemoeit. Zij plaatste op Instagram-story een bericht op het moment dat Müller inviel: 'Het heeft zeventig minuten geduurd voordat de hersenen beginnen te werken.'

Ajax en Bayern München treffen elkaar op woensdag 12 december in de Johan Cruijff ArenA. Begin oktober eindigde het treffen in Duitsland in een 1-1 gelijkspel. Na die wedstrijd was er ook al chaos rondom het elftal van Niko Kovac. Zo verliet James Rodriguez vol woede het stadion.

 

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kilum
niemand is groter dan de club. ook deze 4 niet. spelers weg en vervangen door mensen die wel gemotiveerd zijn. dat is club beleid. naar deze gasten luisteren niet.
0 0
Ajaxvooraltijd
Voetbalvrouwen moeten lekker hun nageltjes, haartjes doen en botox laten inspuiten. Voor de rest lekker zwijgen over iets waar ze geen verstand van hebben. Totaal niet objectief en hebben meestal uit angst om hun nageltjes te breken nog nooit een bal aangeraakt behalve die van hun persoonlijke pinautomaat.
0 0
Babangida83
Ach, Robben is een overschat mannetje. Kan steengoed voetballen en is een echte prof met z'n lichaam, maar heeft van tactiek niet veel kaas gegeten. Zou daarover ook gewoon zijn plek moeten weten.
1 -1
MickS
Wow, dan is er echt wel wat aan de hand wanneer zelfs Robben dit doet. Robben komt op mij in ieder geval altijd heel loyaal over en niet als een onruststoker.
0 -1
Ozymandias
Robben was ook één van de onruststokers toen Ancelotti bij Bayern hoofdtrainer was. Er werd toen veel naar de media gelekt en de twee meest genoemde "verdachten" waren Robben en Müller. Nu wordt er weel veel naar de media gelekt is is het voornamelijk (weer) Müller die daarvan verdacht wordt. Ook onder Guardiola werd Müller ervan verdacht dat hij naar de media lekte.

Een aantal Bayern spelers wilde Guardiola ook weg hebben. Dus behalve de interim periode van Heynckes (die persoonlijk bevriend is met een aantal spelers) wilde deze Bayern spelers de laatste drie hoofdtrainers weghebben. Tijd om schoon schip te maken door deze omhoog gevallen mannen de laan uit te sturen en Kovac (of zijn opvolger) z'n eigen ploeg samen te laten stellen.
0 -4
Robeerke
Als je vrouw denkt zich er via social media mee te moeten bemoeien ben je wat mij betreft sowieso al af
2 0
Libero
Foei, Kicker. Hoeness en Rummenigge hebben nog zó gezegd "geen bommetjes"!
0 0
Leprechaun
Laat dit nou net de spelers zijn die op hun retour zijn. En wat is dat toch met die spelersvrouwen die zich overal tegenaan bemoeien? Als ik Müller was zou ik me kapot schamen dat je vriendin zo'n bericht op social media plaatst.
3 0
gi0vanni
Ken zijn vrouw niet maar als je die WAGS tegenwoordig ziet dan zal ik je zeggen dat als ze je vrouw was zou je je daar helemaal niet druk om zou maken en druk zou zijn met heel andere dingen. De wereld draait om geld, macht en vrouwen. :d
0 -2
3*stars*3
Was nou maar wat later begonnen met zo’n oppositie.
Rond 10 december ofzo. ;-)
0 0
Ozymandias
Als ik Bayern was zou ik achter Kovac blijven staan en deze vier spelers laten vertrekken. Deze spelers keerde zich ook tegen Ancelotti en lijken een te groot ego te hebben om daadwerkelijk Bayern weer terug naar de absolute top te brengen.

Met Robben en Ribery kan je toch niet aan een toekomst bouwen. Bayern is toe aan een grote bezem door de selectie en Kovac is een talentvolle hoofdtrainer die ze de kans moeten geven zijn eigen team te bouwen.
2 0
Schwalbino
Als speler was hij geen topper en als trainer heeft hij ook niet echt naam gemaakt. Zo iemand kan zijn visie niet doorzetten bij spelers die wel een enorme staat van dienst hebben.
1 -1
Ozymandias
Ancelotti had wel een enorme staat van dienst en deze spelers keerde zich ook tegen hem.
2 -1
Schwalbino
Dan is Kovacs dus al helemaal kansloos.
1 0
Ozymandias
Inderdaad, en bijna elke andere hoofdtrainer ook. Dus moet je de rotte appels (Ribéry, Robben, Hummels en Müller) eruit gooien. Ribéry en Robben zijn toch aan het einde van hun carriere en Hummels en Müller lijken al twee jaar geen schim van de spelers die ze ooit waren.
1 -1
Schwalbino
Eruit gooien is niet realistisch. Deze vier hebben prijzen voor club en land gewonnen. Wat je kunt doen is ze niet meer opstellen. Maar daarmee verbeter je de sfeer echter ook niet. En als in die situatie de prestatie blijven tegenvallen (Bayern heeft geen echte vervangers klaar staan voor deze spelers) dan wordt het echt fc hollywood.
0 0
RusselWestbrook
Doe Robben maar naar Ajax :p
2 -1
3*stars*3
Toch kwam Jupp en kreeg hij het wel weer op de rails.
Maar was duidelijk dat het daar al een tijdje rommelt.
Maar prima hoor, laat het maar doorrommelen.
Ajax plek 1 en overwinteren en Dortmund plek 1 en Bundesliga kampioen.
Is wel leuk geweest met dat eentonige gedoe in de Bundesliga.
2 -1
Ozymandias
Tja, Heynckes is dan ook goed bevriend met de meeste oudere spelers in de selectie.
0 0
3*stars*3
Ok.
0 0
AlexIbarra
Vier boegbeelden vd club kun je moeilijk negeren, zelfs wanneer je als bestuur de coach wilt behouden.

Hopelijk rommelen ze nog een maandje door.
2 0
Ozymandias
Als deze "boegbeelden" zich misdragen (zoals onder Ancelotti en nu onder Kovac) moet je toch afvragen of het niet aan hun ligt. Je moet doen wat het beste voor de club is en dat betekent niet altijd dat je de kant van de "boegbeelden" moet kiezen.
1 0
AlexIbarra
Ik weet niet wat er speelt maar het kan goed zijn dat je gelijk hebt.

Toch kun je als bestuur moeilijk nu 4 van zulke spelers uit de selectie zetten en je vertrouwen in de coach uitspreken. Dat zorgt voor onrust op de zeer korte termijn, kwaliteitsverlies in de selectie tot minimaal de winterstop en eind vh seizoen (mochten ze niets winnen) misschien alsnog gezichtsverlies voor coach en bestuur.

Misschien wel het beste voor de club maar toch iets wat niet veel mensen aandurven.
0 0
behangdelul
Laat Ajax-uit maar de nekslag zijn voor Kovac dan
4 0
4xEC1
Laat Kovac nog maar even aanblijven tot en met 12 december.
2 0