Cassierra na eerste goal: 'Al een tijdje naar op zoek'

JesseTH, 02-11-2018 om 23:30, 4632 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mateo Cassierra maakte vrijdagavond zijn eerste goal tijdens zijn huurperiode bij FC Groningen en natuurlijk is hij daar blij mee. Het bekende tevens weer eens een positief resultaat voor zijn ploeg, dat vooraf laatste stond in de Eredivisie.

'Ik was er heel blij mee en was er al een tijdje naar op zoek. Het belangrijkste is nu doorgaan en hard werken', klinkt een gemotiveerde Cassierra voor de camera's van FOX Sports. 'We hebben het met het team gedaan, maar het was toch wel een mooie goal.'

Ook met de overwinning zelf is de Colombiaan als vanzelfsprekend blij. 'We hebben een aantal weken geen goed resultaat kunnen behalen en deze drie punten helpen ons heel erg. Ik weet dat de fans trots willen zijn op onze ploeg. Ik ben hard aan het werk om belangrijk te zijn. In het begin was ik geblesseerd, maar nu gaat het hopelijk beter.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Lekker doelpuntje!

Hopelijk blijft hij fit en vindt hij zijn draai daar in de Groningse winter.
1 0
ajacied pp
Komt kwaliteit tekort voor Ajax, is een vriendelijke jongen, en heeft ook veel te weinig gif en agressie in zijn spel, iets wat Huntelaar wel heeft, en wat een speler als Dolberg (met heel veel kwaliteit) wat meer zou moeten hebben!!!
0 -2
PeterVKV
Ik heb mijn twijfels over hem, maar als hij het gaat halen dan is hij een spits voor een twee-spitsen systeem. Dus geen spits voor Ajax ben ik bang.
2 -2