Zorgen om bovenste ring stadion AEK

FinnDekker, 31-10-2018 om 18:45, 10716 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De NOS meldt woensdagavond dat de UEFA bezig is met een onderzoek aangaande het stadion van AEK Athene. De bovenste ring van het stadion van de tegenstander van Ajax in de Champions League zou te veel bewegen.

'Aanleiding voor de zorgen van de Europese voetbalbond is volgens Griekse media een video die een supporter van AEK vorige week maakte tijdens de thuiswedstrijd tegen Bayern München. Daarop was te zien dat de bovenste verdieping van het stadion flink op en neer ging', schrijft de publieke omroep. 

Tegen de Grieken begon Ajax de groepsfase met een zege. 27 november gaan de Amsterdammers op bezoek in Athene in het Spyridon Louis. Eerst volgt nog de uitwedstrijd tegen Benfica. De laatste wedstrijd in de poule is thuis tegen Bayern München.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
Wow! En dat met maar een paar mensen. Laat staan als daar een volle bak aan supporters staan te hossen *gruwel*
0 0
niquedegraaff
Dat ziet er inderdaad niet goed uit. Ik zou daar ook niet blijven zitten als ik dat zag.
0 0
Red Devil
Dan maar alleen de 1ste ring verkopen.
Ik ben er een paar keer geweest met Ajax en de eerste keer was met de Europa cup 2 finale in 1987 toen was dat stadion pas gebouwd.
0 0
Labrador
Ja hallo. Eerst dat gezeik dat ze AEK mischien een wedstrijd zonder publiek willen geven en nu dit. Ik heb alles al geregeld. Toch maar eens mijn reisverzekering raadplegen haha
3 -2
Mikenick
Snap niet waarom je wordt gemind. Hoop voor jullie dat het reisje door kan gaan, Athene toch wel een mooie stad voor een uitwedstrijd.
0 0
Labrador
Ow dat minnen maakt mij geen reet uit. Tuurlijk gaat veiligheid boven alles maar een awayday naar Athene... Die stond al lang op mijn lijstje
0 -1
Labrador
Ow dat minnen maakt mij geen reet uit. Tuurlijk gaat veiligheid boven alles maar een awayday naar Athene... Die stond al lang op mijn lijstje
0 -1
Sommelier
uhhhh veiligheid gaat voor alles!
3 0