Spurs rekenen op contractverlenging Eriksen

BVeenstra, 31-10-2018 om 13:20, 3833 views, Evening Standard |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bij Tottenham Hotspur gaat men ervan uit dat oud-Ajacied Christian Eriksen in navolging van Dele Alli zijn contract gaat verlengen, zo meldt The Evening Standard. Op dit moment staat de Deen nog tot 2020 onder contract bij de Londense club.

Eriksen, die in de belangstelling staat van Real Madrid en FC Barcelona, verdient met zijn huidige contract 70.000 pond per week, maar de verwachting is dat zijn salaris bij een nieuw contract verdubbeld gaat worden. Zo verdient Alli met zijn nieuwe contract 150.000 pond per week, waarmee hij op Harry Kane na de best verdienende speler is bij Tottenham Hotspur.

Jan Vertonghen en Toby Alderweireld

Ook het contract van Vertonghen loopt af in de zomer van 2020. De Noord-Londense club maakte onlangs gebruik van de optie om de verbintenis met een seizoen te verlengen. Alderweireld heeft eveneens een contract dat loopt tot medio 2020. De club kan een optie lichten om het contract te verlengen met een jaar, maar activeert daarbij wel een clausule voor in de komende transferperiode. Clubs krijgen dan een periode van twee weken om Alderweireld voor een bedrag van 'slechts' 25 miljoen pond op te halen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geronimo
Zou niet bijtekenen met die club win je geen prijzen, ga naar Real of beter naar Ajax
0 0
Ajaxvooraltijd
Ik vind overigens Toby en Jan niet het niveau van Matthijs hebben. Beiden Belgische vrienden maken nog steeds dure foutjes op cruciale momenten.
1 0
mvdk
Neres-Dolberg-Suarez
------------Tadic
----Eriksen----Ziyech----
------------De Jong------------
Vertonghen-De Ligt-Toby

Helicopter op het middenveld
0 -1
SilverHaze
Pfoe, wat een ruimte laat je achter op de flanken
0 0
Aeter
Do flanken worden overbodig aangezien de tegenstander dwars door het midden helemaal scheel getikt wordt.
0 -1
Ozymandias
Op Sky Sports zeiden ze laatst dat Tottenham van plan is een paar spelers (waaronder Vertonghen en Dembélé) te laten gaan om ruimte te maken voor spelers die ze het laatste zetje richting de absolute top kunnen geven. Vreemd genoeg zeiden ze dat Vertonghen's contract medio 2019 afloopt. Ze waren duidelijk niet op de hoogte dat ze zijn contract tot medio 2020 hebben verlengt door een optie te lichten. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat Tottenham dat alleen heeft gedaan om nog iets aan zijn verkoop te kunnen verdienen.
0 0
Bky
Gewoon beide halen. Yolo.
0 0
SilverHaze
Zie Eriksen heel graag bij Barca. Die club is hem op het lijf geschreven met zoveel aanvallende loopacties.
1 0
ajaxxcied4life
Gek dat ze hem niet halen.
0 0
Ozymandias
Als ik het bij Barcelona voor het zeggen had zou ik met Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Coutinho; Messi, Suárez en Dembélé. Dan hebben ze met Arthur en Aleñà nog twee (zeer) talentvolle halven op de bank. Eriksen zou in mijn ogen een overbodige aankoop zijn. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik Eriksen geen hele goede speler voor Barcelona zou vinden. Ik denk alleen dat ze het geld wat ze hebben beter aan een ander type speler kunnen besteden.
0 0
Champy
Op het mv is er echter geen regisseurtype bij Barcelona.
Ik zou Coutinho verkopen.
0 0
Ozymandias
Ik vind Coutinho dit seizoen de beste speler van Barcelona en zou hem dus zeker niet verkopen.
0 0
Web
Eriksen wil weer graag voor de mooiste club spelen
Heeft zijn bankrekening genoeg gespekt.
Was het maar zo, dromen mag
0 0