St. Juste drie wedstrijden geschorst

NielsOpdam, 30-10-2018 om 07:45, 6980 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Feyenoorder Jeremiah St. Juste is na de overtreding op Nico Tagliafico drie wedstrijden geschorst. De verdediger en de club accepteerde een schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal.

St. Juste pakte zondagmiddag, na een harde tackle op Tagliafico, al na vijf minuten een rode kaart. De overtreding werd in eerste instantie met geel bestraft door scheidsrechter Björn Kuipers, maar hij besloot even later op advies van de VAR dat rood meer op zijn plaats was.

Mede door de rode kaart was Feyenoord kansloos tegen Ajax, de Rotterdammers verloren met 3-0 in de Johan Cruijff ArenA. De schorsing voor St. Juste begint aanstaande woensdag, in de KNVB Beker, tegen ADO Den Haag. Na het bekerduel mist hij de competitieduels tegen VVV Venlo en Heracles Almelo.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dexy
Haha, dit stuk van de Speld is hilarisch:

https://speld.nl/2018/10/29/van-bronckhorst-tactiek-om-na-5-minuten-rood-te-krijgen-pakte-slecht-uit/
0 0
Ruff Rhythim
Goh, geen advocaatje van hun die dit aanvecht door te stellen dat Nico schuldig is aan het feit dat hij daar zn been had geplaatst ofzo?
1 -1
RJB1979
Die schijnt met vakantie te zijn. Geen grap.
1 0
Redrum
Als die niet op vakantie was geweest ben ik er van overtuigd dat ze gewoon nog in beroep waren gegaan hoor, zo geschift zijn ze daar wel. Alles aangrijpen om maar niet in de spiegel te hoeven kijken.
2 0
FSideMaluku
Dat zijn stuk voor stuk geen fijne tegenstanders om je vaste verdediger tegen te moeten missen. Met een beetje geluk is hun seizoen na deze drie wedstrijden over, en kan Gio op zoek naar een andere baan.
0 0
behangdelul
Rommel voor Rommel, is wel op te vangen
0 0
Leprechaun
Geaccepteerd door Feyenoord? That's a first! Had wel verwacht dat ze die advocaat van hun er weer tegenaan zouden gooien.
1 0
insectenverdelg
De enige die ze op CL niveau hebben binnen die club laten ze langs de kant staan. :)
1 0