[Update] Eriksen weer hersteld van blessure

NielsOpdam, 18-10-2018 om 15:15, 33910 views, BT, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bij Tottenham Hotspur vrezen ze voor een chronische blessure van Christian Eriksen. Dat laat de Deense bondscoach Åge Hareide weten. De middenvelder liep in september een buikwandblessure op en kwam sindsdien niet meer in actie voor zijn ploeg.

'Eriksen heeft een probleem met zijn buikspieren en volgens Tottenham is het van langdurige aard', wordt Hareide geciteerd door het Deense BT. 'Het valt te betwijfelen of we hem zaterdag mee kunnen nemen naar Dublin om hem te laten spelen. Ik denk niet dat Tottenham daar bij mee zal zijn.'

De bondscoach geeft aan dat de creativeling al langere tijd met dezelfde blessure worstelt. 'Zo'n blessure kan chronisch zijn. Het is iets waar ze bij Tottenham ook bang voor zijn.' Hoe lang Eriksen nog uit de roulatie is, daar durft Hareide zelf nog geen uitspraken over te doen. 'Dat weet ik echt niet. Dat zal je aan onze dokter moeten vragen.'

Update - 15.15 uur (18 oktober 2018) - Eriksen weer fit

Voetbal International meldt dat Christian Eriksen weer op het trainingsveld staat. De Deen heeft de problemen met zijn buikspier achter zich gelaten. Eriksen kan dit weekend zelfs al weer spelen. Dat hij weer fit is, betekent ook dat de middenvelder naar alle waarschijnlijkheid in actie zou komen in de Champions League tegen PSV. Jan Vertonghen is wel nog herstellende van een hamstringblessure.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aspers73
Op tijd fit om weer te vlammen in Eindhoven!
0 0
ST
Had Dolberg ook al. Wat voor rare crunches doen die Denen bij hun nationale team?
4 0
Ozymandias
Ben ik de enige die vind dat het nogal ongepast is dat Hareide dit zo naar buiten brengt? Ik vind dat dit iets is wat Tottenham en Eriksen zelf naar buiten hadden mogen brengen of als ze dat niet wilde juist geheim hadden mogen houden. Ik hoop enorm dat hij snel weer geheel fit is want in mijn ogen hoort Eriksen zonder enige twijfel bij de drie beste middenvelders ter wereld. Hij wordt enorm onderschat doordat de invloed die hij op het spel van Tottenham niet uit het oog springt. Hij is niet de man van de vele doelpunten of zelfs vele assists maar wel van de ENORM vele key passes. Er is bijna geen doelpunt van Tottenham waar Eriksen geen rol in heeft gespeeld. In mijn ogen zijn Eriksen en De Ligt de grootste talenten die Ajax in de 21e eeuw heeft opgeleid (groter dus nog dan Vd Vaart en Sneijder). EDIT: Er hoort trouwens nog een derde naam bij dat lijste. Dat van Nouri.
7 -1
lf87
Ik las op andere sites maagproblemen ipv buikwandblessure
0 0
Bocarra
Het lijkt wel besmettelijk. Verkeerd getraind tijdens het WK? Waarschijnlijk toeval, maar toch.
3 0
Bky
Shit, dat moet je niet hebben als Tottenham, laten revalideren en voor de zekerheid verkopen aan AJax voor een mooi prijsje.
1 0
Kilum
Buikwand blessure? Die had Dolberg ook na het WK.
5 0
Duif63
Bij Klaassen duurde het een jaar.
0 0
ST
Dat zat bij zijn schaambeen toch?
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ga je goed Christian!
4 0