Dilrosun: 'Hoop dit seizoen op Oranje'

BVeenstra, 06-10-2018 om 13:40, 4621 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Javairo Dilrosun is dit seizoen druk bezig om Berlijn te veroveren. De ex-jeugdspeler van Ajax maakt namens Hertha BSC een goede seizoensstart door, want in vijf duels scoorde hij al tweemaal en gaf hij drie keer een assist.

Tegenover FOX Sports stelt hij zichzelf allereerst voor. 'Ik ben op mijn best in een-op-een-duels. Ik heb een goede voorzet en ik kan ook goed scoren' begint de Amstrdammer, die altijd op dezelfde manier juicht als hij scoort. De aanvaller maakt dan met zijn vingers een W. 'Voor de buurt waar ik vandaan kom in Amsterdam. Daar doen we dit, dus ik doe dit voor de mensen thuis.'

Dankzij zijn goede prestaties is Dilrosun opgenomen in de selectie van Jong Oranje, maar de behendige aanvaller hoopt op meer. 'Elke jonge speler droomt ervan om voor zijn land uit te komen. Voor je familie en voor je vrienden. Ik hoop dat ik dit seizoen in de selectie zit', aldus Dilrosun, die met Hertha BSC vorige week won van Bayern München (2-0). 'Het was bijzonder. Normaal zie je zulke spelers alleen op de PlayStation en nu sta je met ze op het veld. Geweldig dat we ze konden verslaan.

Dilrosun speelt zaterdagmiddag met Hertha BSC een uitduel met FSV Mainz 05. Volg alle oud-Ajacieden in het buitenland dit weekend hier.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Libero
Alles goed en wel, maar de concurrentie voor linksbuiten is moordend. Gevestigde namen als Depay en Babel krijgen al de voorkeur en dan komen Bergwijn, Kluivert en Danjuma Groeneveld er ook aan.
1 0
Ozymandias
Het lijkt me nogal vreemd om spelers van dat niveau een moordende concurrentie te noemen. Zeker als het gaat om Oranje. Geen van die spelers zijn eigenlijk goed genoeg voor het niveau waar Oranje op zou moeten zitten. Memphis zou goed genoeg zijn voor een basisplaats maar de rest hoort eigenlijk (nog) niet in aanmerking te komen voor Oranje. Dat je zulke concurrentie al moordend noemt toont aan hoe ver Oranje is weggezakt.
3 -3
Libero
Ik zeg ook "komen er aan" en niet "zijn er al". Goed, laat ik 'moordend' vervangen voor 'groot'. Bottom line is dat het voor hem niet vanzelfsprekend zal zijn om een plek te veroveren.
1 0
3*stars*3
Hij kan ook vanaf rechts.
0 0
Libero
Depay, Babel, Bergwijn, Danjuma en Kluivert ook. ;)
0 0