VI: 'Spijkerman heeft geen klik met Buijs'

FinnDekker, 04-10-2018 om 16:40, 9503 views, Voetbal International |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Het zou bij FC Groningen niet boteren tussen Danny Buijs en Hennie Spijkerman. Het tweetal vormt in Groningen een duo in de staf. Buijs is echter niet blij met de aanstelling van de ervaren trainer.

'Spijkerman neemt de veld-trainingen voor een groot deel voor zijn rekening en zet zich dan met zijn hele ziel en zaligheid in. Buijs respecteert hem zeer, maar hij heeft geen klik met de voormalige assistent-trainer van Ajax. Spijkerman is voor hem niet het klankbord waarnaar hij als beginnend trainer op zoek is', schrijft Voetbal International.

De voormalig assistent van Ajax werd een klein jaar geleden op non-actief gesteld toen Marcel Keizer zijn functie als hoofdtrainer kwijtraakte. Sinds dit seizoen werkt Spijkerman bij FC Groningen, waar men op een teleurstellende, zeventiende plek staat.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Niemand heeft een klik met spijkermatje
0 0
Pierre Heno
Nu het niet botert in Groningen krijg je dit soort non-discussies. Maar hopen dat Cassierra's ontwikkeling er niet te veel onder zal lijden.
0 0
Babangida83
Dat was hij bij Bosz en Keizer ook al niet. Dus dat is niet zo gek.
0 0
Aeter
Spijkerman was enkel de "mentor" voor de Boer en die vond dat fijn, maar verder heb je er helemaal niets aan. Dat bewijst de beste man nu weer.
1 0
masterrr
Dit had professor Bosz al in zijn eerste maanden door bij Ajax, maar ene Van der Sar weigerde te luisteren en in te grijpen
2 0
10Sneijder10
Spijkermat, de voorstander van risicoloos voetbal en betonvoetbal. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze man zolang bij onze club heeft gezeten? En dat hij vervolgens werd verkozen boven Bosz?
2 0
MankeNelis
Spijkerpoeper was een overblijfsel uit de inboedel van ome Henk ten C. Veel te lang onder de radar gebleven.
1 0
debarbaar
Tja het circus Zwolle trekt verder. Het is voor Ron Jans geen probleem dat Buijs geen klik met 'm heeft als de familie Jans die maar heeft. Spijkerman heeft toch alleen maar gefunctioneerd voor twee jaar onder de Boer? Hij werd niet gepruimd door Bosz en ook niet door Keizer en. de Boer haalde in zijn laatste jaar ook al een andere assistent.
2 0
Radie125
met wie wel. Ben blij dat deze pruillip weg is bij Ajax
0 0
Stroeve
De foto met Bosz is vast niet voor niets gekozen.
0 0
rexxo
Matties for life......
2 0
EuforischeRealist
Zou men nou eindelijk een keer de conclusie trekken dat het wel eens aan Spijkerman zou kunnen liggen? De man functioneert nou niet echt denderend de laatste jaren.
7 -1
mercurius3
Lol, hij zet gewoon wat pionnen neer op de training en maakt wat aantekeningen tijdens een wedstrijd. De rol van een assistent-trainer wordt hier enorm overschat.
0 0
chrisjuhhh
de laatste jaren ???
Heeft dat nooit echt gedaan , want hij moet zich niet bemoeien met het voetbal Technische gedeelte enkel als koppelaar tussen de spelers lopen .
3 -1