[Update] El Ghazi heeft nieuwe trainer, Terry assistent

NielsOpdam, 11-10-2018 om 07:30, 6798 views, Aston Villa |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Anwar El Ghazi ziet zijn trainer vertrekken bij Aston Villa. Steve Bruce moet met zijn assistenten de club per direct verlaten, zo meldt de club uit Birmingham op haar eigen website. Wie de nieuwe trainer van de Engelse club wordt is nog niet bekend.

De club heeft een statement afgegeven. 'Aston Villa kan bevestigen dat trainer Steve Bruce en zijn assistenten Colin Calderwood, Steve Agnew, Stephen Clemence en Gary Walsh de club per direct verlaten, nadat hun contracten zijn beëindigd. De zoektocht naar een nieuwe trainer is in volle gang. In de tussentijd wordt Bruce vervangen door Kevin MacDonald, trainer van Aston Villa O23. Hij gaat met het team mee naar de uitwedstrijd tegen Millwall deze zaterdag.'

El Ghazi staat met Aston Villa op de dertiende plek in de Championship, het tweede niveau van Engeland, van de 24 deelnemers in de competitie. Afgelopen dinsdag speelde Aston Villa 3-3 gelijk thuis tegen Preston North End, de nummer 24 van de competitie. Dat gelijkspel was voor de clubleiding reden genoeg om Bruce de laan uit te sturen.

Voor de oud-Ajacied is het misschien 'goed' nieuws dat Bruce Aston Villa heeft verlaten. El Ghazi speelde onder hem namelijk niet veel. Hij mocht vier keer in actie komen in de Championship, waarin hij twee doelpunten scoorde. Hij startte drie van de vier keer in de basis en startte één keer op de bank. Daarnaast zat hij nog drie keer op de bank zonder speelminuten te maken. In de League Cup, het tweede bekertoernooi van Engeland, mocht hij één keer in actie komen. 

Update- 07.30 uur (11 oktober 2018)- Nieuwe trainer voor El Ghazi, Terry assistent

Aston Villa heeft een nieuwe trainer gevonden. Dean Smith is de opvolger van Steve Bruce bij de club van Anwar El Ghazi. Smith wordt geassisteerd door John Terry. Terry kondigde afgelopen week het einde van zijn carrière aan, nadat hij negentien jaar bij Chelsea speelde en het laatste jaar bij Aston Villa. De centrale verdediger schuift nu dus door van het veld naar de bank.

Smith was sinds 2015 coach bij Brentford. Nu hij de overstap naar Aston Villa maakt, moet Brentford op zoek naar een nieuwe trainer. Aston Villa staat momenteel op de vijftiende plaats in de Championship, het tweede niveau in Engeland. Met zijn oude club, Brentford, stond hij op de zevende plek in de competitie. 
 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
10Sneijder10
Ohja, die is er ook nog.
0 0
Ajacied33
Misschien iets voor Frank de Boer?
0 0
rexxo
Zo te zien worden de comments hieronder door een bepaald iemand niet gewaardeerd.

Villa is zeker niks voor FdB, de Championship is veel kracht en kick and rush, dat is niet zijn voetbal.
1 -1
rexxo
El Bundy ,Tete, Bazoer en Riedewald, allemaal de mentaliteit van een kibbeling.
Vraag mij af wie het gaat redden en wie binnenkort speelt bij een middenmoter in NL.
Misschien die laatste 2 in het rijtje hebben potentie om te slagen mits ze de knop omdraaien.
2 -4
voorkennis
Vergeet onze lieve heer Kluivert niet
0 -2
Red Devil
Waardeloze mentaliteit al die gasten.
1 -3
voorkennis
Nog zo iemand die dacht, ga lekker vroeg naar t buitenland omdat zn egotje was geknakt.
Overal kansloos
4 -5
JordyAjacied
Kijk maar effe Andy in de auto met Anwar en dan deel 2...
0 0
Ajax27
Nog zo iemand die de feiten niet kent... bitch please, weet waarover je kakelt voordat je iets roept. Hij is de enige van die jongens geweest die bleef vechten voor zn plek. ondanks dat Bosz na keer op keer slechte resultaten van Traore bleef vasthouden aan die gast, welke dan ineens tijdens een Europese wedstrijd uitblonk om vervolgens in de competitie tenenkrommend speelde. El Ghazi wou blijven en blijven knokken, Ajax gaf aan dat er geen plek voor hem was. El Ghazi was niet iemand met een groot ego, altijd heel bescheiden in de media, altijd met respect en met 'U' praten. Gewoon jammer dat een gehuurde speler ten alle tijden voorrang kreeg. Tête, Riedewald, Bazoer en in mindere mate EL Ghazi... 4 ontzettend grote Nederlandse talenten 1 jaar eerder, verpauperd door Bosz. Maja Bosz heeft met alle geluk van de wereld een finale bereikt dus daarom lopen we de polonaise.
0 0
ETM
Mbt El Ghazi ben ik het aardig eens. Althans hij is door Ajax naar buiten gedreven en is dus niet bij gebrek aan mentaliteit opgestapt. Ook een prima kerel verder.
Mbt Bosz en zijn keuzes sla je de plank heel hard mis. Ajax heeft het niveau en type voetbal die 2de seizoenshelft op de mat kunnen leggen omdat Bosz keiharde keuzes durfde te maken. Het rendement van Younes en Traore bleef een probleem maar de heren voegden voetballend veel toe. Traore daarbij een hele goede match met Dolberg. En Younes begon heel belangrijk te worden in het drukzetten en ook onder druk uitkomen.
Bosz is niet 'alleen' zo bejubelt omdat hij de EL finale haalde maar ook om de manier waarop. Daarnaast overigens ook 80punten in de competitie maar dat terzijde. Als jij de manier waarop 'alle geluk van de wereld' noemt dan heb je een hele aparte manier van naar voetbal kijken.
De talenten die jij verpauperd vindt door Bosz zijn allemaal om voetbaltechnische redenen op de bank beland. En het is niet alsof die talenten nu elders de sterren van de hemel spelen.

Er is overigens ooit een artikel geweest waarin stond dat Bosz juist verder wilde met Bazoer en El Ghazi. Ajax besloot zelf anders. Al weet ik niet in hoeverre dit klopt.
1 0
BlueDuke
Over El Ghazi eens. Jammer dat hij niet meer kansen kreeg. Denk ook dat hij een betere spits kan worden dan buitenspeler. Maar over Tete riedewald en vooral Bazoer niet eens. Je ziet dat die het nu ook moeilijk hebben bij andere clubs. Snapte die stap van ze ook niet. Als je meer speeltijd wilt doe dan een stapje terug bij subtop nederland ipv buitenland.
0 0
Ronaldinho020
Zo kansloos dat mensen dit over El Ghazi blijven roepen. Best treurig.
2 -2
DavidFerr
Jij heb dus duidelijk geen voorkennis.

Ajax wilde graag dat El Ghazi zou vertrekken daar waar El Ghazi zelf wilde blijven.
8 -2
Red Devil
Banken liever voor veel geld dan dat ze spelen die over het paard getilde mannetjes.
1 -4