Klaassen: 'Voel me gewaardeerd en belangrijk'

BartVeenstra, 24-09-2018 om 10:35, 4398 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het gaat de goede kant op met voormalig Ajacied Davy Klaassen. De middenvelder zorgde afgelopen weekend voor de winnende treffer namens Werder Bremen (tegen Augsburg, 2-3) en de goal schaart hij in een rijtje met 'meest bijzondere doelpunten', zo vertelt hij in een interview met De Telegraaf.

'Het was mijn eerste goal voor Werder Bremen en ook een heel belangrijke, want we stonden 2-0 voor en gaven die voorsprong weg. Dat we dankzij mij alsnog wonnen, geeft een goed gevoel. Het was een lastig potje, dus een goede overwinning', aldus Klaassen, die met Werder Bremen nu op acht punten staat na vier duels. 'Dat heeft ook wel met het programma te maken, want we hebben nog geen echte toppers gehad. Eigenlijk vind ik ook dat we nog hoger hadden moeten staan, want de twee thuisduels hadden we moeten winnen.'

Klaassen kende vorig seizoen een lastig jaar bij Everton waar hij nauwelijks minuten kreeg. In Bremen heeft hij het plezier teruggevonden. 'Het is fijn dat ik weer elke wedstrijd kan spelen, want vorig jaar was dat wel effe anders. Het was zelfs even wennen om elke week in actie te komen. Je bereidt je toch anders op een wedstrijd voor als je weet dat je gaat spelen. Ik voel me weer gewaardeerd en belangrijk. Ik denk dat ik dan ook het beste rendeer, als ik mijn spel kan spelen als bij Ajax.'

Enkele weken ging Ajax Showtime op bezoek bij Werder Bremen en sprak daar uitvoerig met Klaassen over zijn tijd bij Ajax, zijn periode bij Everton en zijn transfer naar Duitsland. Dat interview is hier nog eens te lezen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Leuk man, gouden gozer. Kan niet wachten tot we die rooie kop in Oranje zien. Echt een fijne speler ook namelijk.
0 0
EVH
Fijn voor Dave. Ik gun het hem van harte.
1 0
Ajax27
Mooi voor hem! Altijdd een prachtige harde werker die vaak ddat ene zetje gaf en het team op sleeptouw meenam. Erg jammer om te zien hoe het in Engeland liep, maja er zijn meer mooie competities in Europa die mooi zijn. Hopen dat ie deze lijn door weet te zetten.
1 0
Labrador
Ik gun het hem van harte. Goed zo Davy!
3 0