Robben: 'Ik kijk uit naar duels met Ajax'

NielsOpdam, 17-09-2018 om 10:25, 11290 views, Bundesliga.com |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Arjen Robben heeft veel zin in de ontmoetingen met Ajax in de Champions League. De Nederlander speelt met zijn club Bayern München in de groepsfase tegen de Amsterdammers en vindt dat erg leuk. De buitenspeler is bovendien erg onder de indruk van de talentvolle Ajax-groep, zo vertelt hij op de website van de Bundesliga.

In de groepsfase van de Champions League neemt hij het op tegen Ajax, Benfica en AEK Athene. Maar Robben weet niet wie de grootste concurrent is in de strijd om plek één. 'Ik ken de jongens uit Amsterdam een beetje. Er is veel talent. Het doet me zeer goed dat te zien', vertelt de Nederlander. 'Ook het Nederlands elftal komt er weer aan. Het is zeer leuk om ze te zien. Ik kijk uit naar beide duels met Ajax.'

Ajax speelt op 2 oktober in de Allianz Arena, in München, tegen de halve finalist van de vorige editie van het miljardenbal. Op 12 december komen Robben en zijn teamgenoten naar Amsterdam voor het laatste groepsduel. 

Haal alvast jouw Ajax-sjaal voor de Champions League in huis!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dimi1976
Ferd, wat een onzin praat jij. is Robben een Ajax speler. Nee
suuces Ferd
0 0
AFCA1996
haha eerst maar voor zorgen dat je niet geblesseerd raakt ouwe reus.
0 0
dimi1976
Bar Ajax. . . welke prestatie heeft het nederlands elftal dan geleverd ?
0, 0 niks. En als jij doelt op een 2e plek op het W.k. dat noem ik dus niks. er is maar 1 plek die telt. Of je nu 2e of 8e wordt heb je helemaal niks aan. succes
0 0
Ferd
Dus jij klapt ook niet voor de huidige selectie, want die hebben ook niets gewonnen.
0 0
dimi1976
Dusan Tadic, jij bent pas een simpele. ook zeker klappen vóór van Persie over 4 weken. Hoop dat je gezeellig naast me zit. klap ze voor Robben
0 0
dimi1976
Wantamsterdam. 1 van de grootste ned. voet ballers ooit ? Vergeet jij dat je op een Ajax site zit. Robben heeft zoals ik al eerder vermelde niks maar dan ook niks gepresteerd bij Ajax en ned elftal. Als je pro Robben bent. Ga dat op een pisve site zetten.
succes
0 -1
xDusanTadic
Ahahha simpele ziel manman. Door de goals en dreiging van Robben heb ik in ieder geval genoten in 2010 en 2014. Idd geen prijzen. Maar had ook maar een paar toppers om zich heen. Met het centrale duo van nu hadden ze geheid kampioen geworden. Robben verdiend respect. Ik ga klappen en hoop dat ik naast je zit mocht je erbij zijn x
0 0
WantAmsterdam
Een van de grootste Nederlandse voetballers ooit imo
0 0
Lane 8
Top 3
0 0
Ferd
Bij lange na niet. Top 3 is Cruijff, Van Basten, Bergkamp. Rijkaard staat ook boven Robben, hij concurreert voor de 5de plek met Gullit, Sneijder, Van Nistelrooy en Bram van Polen.
0 0
skinny hein
Ik zou ook bij god niet weten waarom ik voor Robben moet klappen.

Hij heeft niks met Ajax, en ik heb niks met Oranje.

Volgende maand ook applaussideren voor v Persie jongens? Is namelijk precies hetzelfde.
2 -1
godenzonenssuper
Dan weet jij het maar niet.
De mensen die het elftal van hun land supporten weten het misschien wel.
0 0
dimi1976
Jullie zijn echt knetter gek hier. klappen voor Robben. Heeft hij wat bij Ajax laten zien. nee heeft hij iets bereikt met het Nederlands elftal nee. Dus rot op met je klappen. Hij had die bal tegen Spanje in het netje moeten tikken, niet meer en niet minder. Of zijn we bij onze club opeens blij met een 2e plek. Of terwijl alleen bij Bayern Munchen heeft hij wat laten zien. En juist daar spelen wij tegen. Niks klappen dus.

succes
3 -3
Ferd
Simpele
0 0
Gooseman
Zolang hij niet elke minuut op de grond gaat liggen...
0 0
Dolblij
al moet het op de plee op de omloop, maar applaus krijgt hij hoor.
2 -2
AFCAMM
Ik hoop dat hij een heel mooi welkom krijgt, maar dat er voor hem verder niets leuk aan die wedstrijd is. Zou erg fijn zijn als Ajax er volle bak op klapt in een bomvolle Johan Cruijff Arena en Bayern met de staart tussen de benen naar huis stuurt. En nog fijner als Bayern al met knikkende knieën aankomt ivm het resultaat in Duitsland, maar dat is misschien iets teveel gevraagd.
5 -1
masterrr
Robben is een icoon voor het Nederlandse voetbal en hoop dat hij met applaus wordt ontvangen in de Cruijff Arena!
15 -2
Ruff Rhythim
Ja Robben is gewoon een baas die zeer veel voor NLse voetbal heeft betekent.
Ik kan me ook geen onvertogen woord uit het verleden van hem over Ajax herinneren.

Geen enkele reden dus om hem onheus te benaderen als hij binnenkort op bezoek komt.
2 -1
Redrum
Ik denk het wel, Robben is gewoon een hele sympathieke vent. Dat hij toevallig 2 seizoenen bij psv heeft gespeeld zal de meeste Ajax-fans niet veel uitmaken denk ik.
4 -2
reaguurder
Dat zou geen enkele persoon uitmaken die primair fan van voetbal is - daarom kan ik ook soms genieten van prachtige goals die tegen Ajax worden gescoord. Het doet dan wel pijn, maar wel op een manier van 'ja oke, fair'.
1 -3
Bobbaasje
Ik hoop dat Arjen Robben In de Johan Cruijff Arena word geapplaudisseerd. Hij heeft hard gestreden als leeuw in ons Oranje en Arjen verdient veel lof als sympathieke gozer.
9 -2
Jaridebeste
Hopelijk wordt deze topper met respect ontvangen door de supporters.
12 -2
chrisjuhhh
De wedstrijden tegen het grote Bayern Munchen zijn perfecte leer momenten , maar leer er ook van !
7 -1
CR14FF
Perfect moment om Bayern aan het lijstje Barcelona, Manchester City en Lyon toe te voegen qua recente stunts tegen grote clubs :)

Haha nee zonder gekkigheid, kunnen ze zeker veel van leren!
7 0
wladimir
Tagliefico gaat Robben uitschakelen.
9 -6
theflyingdutchm
Je hoeft hem maar 1 instructie mee te geven namelijk: Robben trekt naar binnen en schiet vanaf rand 16. Het hele probleem is dat doet hij al 10 jaar en heeft tegen elke top verdediger gespeeld die er maar bestaan heeft de afgelopen 10 jaar en iedereen weet het en alsnog scoort hij. Je kan Robben wellicht 85 min volledig uitschakelen en dan ineens is hij er langs en dan ligt hij in het net. Kan je niks aan doen, dat is gewoon zijn kwaliteit. Aan een halve kans heeft hij 9 van de 10 keer genoeg.
2 0
xDusanTadic
Je weet wat hij gaat doen maar je weet nooit wanneer.
0 0
Labrador
Doet me denken aan de potjes tegen Barca en Real. Je denkt dat je leuk staat mee te ballen en dan krijgt messi of Ronaldo de bal en pats boem doelpunt
1 0
AltijdGelijk
Hahaha droom lekker verder! Bayern is 3 klassen beter dan wij!
5 -4
Stamstadam
Ga lekker naar voetbalzone.. Dit is AJAX Showtime
0 0