Hoever krijgt groen licht: 'Geweldig voor hem'

JesseTH, 14-09-2018 om 18:50, 9433 views, Liverpool Echo |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ki-Jana Hoever, voormalig jeugdspeler van Ajax, heeft groen licht gekregen om aan de slag te gaan bij Liverpool. Zijn manager bij het Onder 18-team, Barry Lewtas, is enthousiast over de komst van de jongeling en kent hoge verwachtingen.

'Het is geweldig voor hem', begint Lewtas tegenover Liverpool Echo. 'Hij is een goede jongen. Het zijn jonge jongens en ze willen gewoon spelen. Ik sprak hem vanmorgen en hij is door het dolle heen dat hij nu beschikbaar is. Zijn avontuur begint nu, want hij kan gaan trainen en zijn plaats in het team gaan verdienen.'

De jeugdtrainer wil nog niet te veel vooruit lopen op de kwaliteiten die Hoever gaat laten zien in Liverpool. 'Ajax is een grote club en hij komt binnen met een grote reputatie. Ik wil niet te veel druk op hem leggen. Hij is nog vroeg in zijn avontuur hier en hij zal wat tijd nodig hebben om zich aan te passen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tinus
En weer een jeugdproduct naar Engeland. Het is frustrerend, maar je verandert er weinig aan. Hoop voor hem dat het goed uitpakt.
0 0
koreem
Benieuwd hoever hij gaat komen.
3 -1
insectenverdelg
PEC?
1 0
xDusanTadic
You missed the joke
1 -1
Amsterdam Loyals
Eerst nog jaartje Tranmere Rovers...
0 0
insectenverdelg
zoiets ja. Of naar PSV over 2 jaar en dan roepen dat PSV een hele grote club is en je precies bent waar je wil zjn ipv dat je zegr dat je t zonde vindt niet bij Ajax te spelen. :)
0 0