Buijs: 'Je moet schijt aan de hele wereld hebben'

NielsOpdam, 14-09-2018 om 15:00, 4909 views, RTV Noord |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Danny Buijs, trainer van FC Groningen, denkt dat 'je schijt aan de wereld moet hebben' om van Ajax te kunnen winnen. De oefenmeester vertelde dat in een interview met RTV Noord voor de uitwedstrijd bij Ajax.

Volgens Buijs is het een mooie wedstrijd voor zijn ploeg. 'Dit zijn de mooiste wedstrijden die je kunt spelen, ondanks dat we weten dat Ajax gewoon een hele goede ploeg heeft. Maar je moet er wel met een gevoel heen gaan dat er iets valt te halen.' De trainer van FC Groningen probeert veel dingen om zijn ploeg duidelijk te maken dat er zaterdag wel degelijk iets te halen valt in Amsterdam. 'Dat probeer je met woorden, maar ook met feiten uit het verleden. In mijn tijd bij ADO hadden we een groep die dacht: "Ja, we hebben schijt aan heel de wereld. Kom maar op met die wedstrijd".'

'Ik zeg niet dat het daardoor komt, want je hebt een beetje geluk nodig en je moet een goed niveau halen. Maar je moet wel in jezelf geloven, want als je niet in jezelf gelooft, dan houdt het al op.' De trainer van FC Groningen denkt wel al te weten hoe het spelbeeld er zaterdagvond uit komt te zien. 'Ajax is voetballend dusdanig goed dat de kans groot is dat wij morgen veel moeten verdedigen en dat we met name in de omschakeling en in de counter komen te spelen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Juichtoon
Danny, ADO won met een buitenspelgoal...
0 0
Ajacied33
Wat had ik een hekel aan deze gast toen hij nog voetbalde. Morgen gewoon 4-0 winnen en op naar woensdag
1 0
10Sneijder10
Afslachten die kakkerlak. Dan nog een wedstrijd verliezen en hij staat op straat. Krijgt Cassiera ook miss een trainer die er iets meer verstand van heeft.
1 0
Ajacider
Gevaarlijke uitspraken, schijt aan heel de wereld is dus ook aan de trainer.
1 0
theflyingdutchm
Met dit Ajax en Groningen moet het minimaal 4-0 worden. Ajax heeft de sterkste selectie sinds jaren en Groningen wellicht een van de zwakste sinds jaren.
1 0
Web
Vreselijke voetballer was het die Buijs
3 0
Stamstadam
Danny ''We gaan aanvallend, dominant voetbal spelen'' Buijs.
1 0
AFCAMM
Ach, hij komt er in ieder geval voor uit dat ze het waarschijnlijk vooral op de counter gaan gooien. Dat is ook niet heel gek met zo’n kwaliteitsverschil.

Sinds mijn studie in Groningen heb ik ook wel een sympathie voor de club. Morgen gun ik ze echter helemaal niets.
3 0
Labrador
Ja hoor. D
0 0