De Jong maakt eerste minuten voor Sydney

NielsOpdam, 14-09-2018 om 12:10, 4380 views, Sydney FC |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Siem de Jong heeft zijn officieuze debuut gemaakt voor Sydney FC. Donderdag speelde hij met zijn nieuwe club tegen Newcastle Jets, het werd 2-1 voor Sydney, zo meldt Sydney FC op de clubwebsite. 

De Jong speelde 90 minuten mee bij zijn nieuwe club. Hij had nog een grote kans op een goal bij zijn debuut, maar dat mocht niet zo zijn. De Jong kan op 19 september zijn officiële debuut maken voor Sydney, in de FFA Cup tegen Avondele FC. 

De Jong heeft nog tot 2020 een contract in Amsterdam. De middenvelder speelde in zijn eerste periode 168 wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. In die wedstrijden scoorde hij 57 keer, waarvan twee keer in de kampioenswedstrijd tegen FC Twente in het seizoen 2010/2011. Vorig seizoen keerde de oud-aanvoerder na drie jaar weer terug na avonturen bij Newcastle United en PSV, hij speelde zeventien keer en scoorde in die wedstrijden vier doelpunten. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jwduijm
hij sydney op de bank daar gelukkig.
3 -2
Kilum
Toch meteen 90 minuten gespeeld. Daar wordt ik wel blij van. Als hij nu top fit en in bloedvorm terug komt aan het einde van dit seizoen dan kunnen we hem nog goed gebruiken volgend seizoen.
1 -1
Moozz03
Er werd echt heel negatief gedaan over Siempie hier op dit forum, en ook ik vond hem onnodig bij Ajax 1 maar ben heel erg blij voor m dat hij minuten maakt bij Sydney (geweldige stad om in te wonen, vooral als je een lekker salaris hebt) en zichzelf weer een beetje in de kijker speelt bij andere clubs in Europa. Verdient deze held echt! Succes Siem, prik een goal!
2 0
Rufus
Sydney is inderdaad geweldig om te wonen. heb er van oktober 2017 tot februari 2018 gewoond/geleefd en het is echt waanzinnig. de mensen zijn zo relaxed en openhartig, kunnen we hier in nederland nog wat van leren.
0 0
Redrum
Mensen die Siem afzeiken alsof het 1 of ander kneusje is zaten op 15 mei 2011 niet in het stadion. Deze vent verdient eeuwig respect, net als Frank de Boer. Een basisplaats verdient hij uiteraard nog niet.
2 0
Ajax27
Mensen die Siem afzeiken... dat Is de jeugd van 10-18 jaar hier op AS die 7 jaar geleden 3-11 jarige waren en nog totaal niet met Ajax bezig waren en helemaal niet weten hoe belangrijk hij die 4 kampioenschappen achter elkaar is geweest voor het toenmalige Ajax. Ik hecht er 0,0 waarde aan. Siem heeft voor mij het eeuwige respect na die superbelangrijke 15 mei. Man man man wat een sfeer toen in het stadion, geweldig!
0 0
kevin0299
AS LEES TOCH EENS DE ARTIKELEN NA!!!

2 doelpunten tegen twente in de kampioenswedstrijd van 2010... kom op nou..
2 0
EuforischeRealist
Ach wat is een jaar op een mensenleven, LOL.

Bedroevend natuurlijk dit!
0 0
John2907
Wie heeft er nu gewonnen? Sydney of Newcastle? Vragen, vragen....
1 0