Vier Eredivisieduels gaan zeker door

BVeenstra, 13-09-2018 om 14:00, 5223 views, KNVB |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

De KNVB laat donderdagmiddag weten dat zeker vier duels in de Eredivisie dit weekend doorgaan. Dit weekend staat in het teken van stakingen van de politie, waardoor er veel vraagtekens waren en zijn omtrent het door kunnen gaan van wedstrijden op het hoogste niveau.

In ieder geval gaan de wedstrijden tussen De Graafschap en VVV-Venlo, Willem II en Excelsior, NAC Breda en Fortuna Sittard en tussen SC Heerenveen en Heracles Almelo zeker door. Over de overige duels moet nog besloten worden.

Op het moment van schrijven is het ook nog niet zeker of de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen van aankomende zaterdag doorgaat. Ajax wil de veiligheid rondom deze wedstrijd zelf regelen, maar is daarbij wel afhankelijk van goedkeuring van burgemeester Femke Halsema.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
De bovengenoemde wedstrijden gaan natuurlijk door want de interesse voor die potjes i.k.v. degradatie zal nihil zijn. En Heerenveen -Heracles is ook al zo'n potje waar het nergens over gaat. Zal waarschijnlijk wel weer een totaal onverwachte uitslag worden zoiets van 0-6 of 8-4. Alles kan tegenwoordig in onze superspannende NL klompetitie.
0 0
Bennyben
Ajax en PSV moet doorgaan omdat ze Europees spelen de rest maakt geen reet uit of ze nu wel of niet spelen
0 0
lf87
ADO - PSV gaat ook gewoon door
0 0
Aspers73
Ajax zal wel doorgaan, PSV en Feyenoord niet.
0 0
Red Devil
Lekker bezig AS met geen aandacht geven aan het goede resultaat van onze Ajax Ladies tegen Sparta Praag.
0 -3
FlyingDutchMan
Toevallig zou het mij niet verkeerd uitkomen als deze wordt verplaatst :p
0 0
UltimateKaos
Hier nog eentje...
0 0
Red Devil
De wedstrijden van Ajax en 010 zullen wel niet doorgaan want er ligt dan weer een Beverwijkje op de loer en daar zit niemand op te wachten.
0 -2