Vier Eredivisieduels gaan zeker door

BVeenstra, 13-09-2018 om 14:00, 4346 views, KNVB | De Champions League-sjaals zijn al te koop!

De KNVB laat donderdagmiddag weten dat zeker vier duels in de Eredivisie dit weekend doorgaan. Dit weekend staat in het teken van stakingen van de politie, waardoor er veel vraagtekens waren en zijn omtrent het door kunnen gaan van wedstrijden op het hoogste niveau.

In ieder geval gaan de wedstrijden tussen De Graafschap en VVV-Venlo, Willem II en Excelsior, NAC Breda en Fortuna Sittard en tussen SC Heerenveen en Heracles Almelo zeker door. Over de overige duels moet nog besloten worden.

Op het moment van schrijven is het ook nog niet zeker of de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen van aankomende zaterdag doorgaat. Ajax wil de veiligheid rondom deze wedstrijd zelf regelen, maar is daarbij wel afhankelijk van goedkeuring van burgemeester Femke Halsema.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
De bovengenoemde wedstrijden gaan natuurlijk door want de interesse voor die potjes i.k.v. degradatie zal nihil zijn. En Heerenveen -Heracles is ook al zo'n potje waar het nergens over gaat. Zal waarschijnlijk wel weer een totaal onverwachte uitslag worden zoiets van 0-6 of 8-4. Alles kan tegenwoordig in onze superspannende NL klompetitie.
0 0
Bennyben
Ajax en PSV moet doorgaan omdat ze Europees spelen de rest maakt geen reet uit of ze nu wel of niet spelen
0 0
lf87
ADO - PSV gaat ook gewoon door
0 0
Ajaciedforaltij
Gelukkig gaan de toppers van komend weekend iig door..
0 0
Aspers73
Ajax zal wel doorgaan, PSV en Feyenoord niet.
0 0
AFCARSCA
Ik lach me dood als ado-psv wel door gaat. En helemaal als dat goed gaat. Die liggen elkaar niet, dus zou het mooi zijn als dat zonder problemen verloopt. Misschien kunnen we in Nederland dan eindelijk eens af van onnodige combi's, vreselijke speeltijden en overmatig politiegebruik. Want daar valt enorm op te bezuinigen. Ik heb een zoon van elf en die vraagt zo'n beetje iedere wedstrijd, wat de politie aan het doen is, mobieltjes kijken, ouwehoeren en makkelijk geld verdienen.
0 0
Red Devil
Lekker bezig AS met geen aandacht geven aan het goede resultaat van onze Ajax Ladies tegen Sparta Praag.
0 -4
AFCARSCA
Nou rooie duivel. Er staat gewoon een topic. Misschien even een beetje scrollen volgende keer.
1 0
FlyingDutchMan
Toevallig zou het mij niet verkeerd uitkomen als deze wordt verplaatst :p
0 0
UltimateKaos
Hier nog eentje...
0 0
AFCARSCA
Ik heb niks met jou te schaften. Gewoon foebele:x
1 0
Red Devil
De wedstrijden van Ajax en 010 zullen wel niet doorgaan want er ligt dan weer een Beverwijkje op de loer en daar zit niemand op te wachten.
0 -3
AFCARSCA
WTF? Waar lul je over man? Ajax speelt zaterdag, feyenoord zondag. Omdat feyenoord naar AZ moet, denk je meteen aan Beverwijk? Het is 20 jaar geleden, denk je niet dat er meer mogelijkheden geweest waren voor een herhaling van dat treffen? Ik was vroeger een gekkie, maar ik vind dat men het tegenwoordig beter doet. Even aantallen op een plek waar God nog nooit van gehoord heeft. Geen wapens en liggen is klaar. Gewoon een beetje free fight, met regels. Liever dit, dan opgefokte mannetjes die hun territoriumdrift moeten laten gelden in het uitgaansleven.

Maar, als je niks weet over Beverwijk, hou je muil er dan over. Dank je.
1 -1