Arts Napoli: 'Younes kan snel debuteren'

NielsOpdam, 06-09-2018 om 10:00, 6606 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Amin Younes kan waarschijnlijk voor het einde van deze maand nog zijn debuut maken voor Napoli. Dat schrijft Voetbal International donderdagochtend.

De Duitse linksbuiten is wel al op de training aanwezig in Napels, maar is nog niet klaar om ook wedstrijden te spelen voor de Italianen. Dit komt allemaal door de achillespeesblessure die Younes opliep. Doordat hij die blessure heeft is de aanvaller ook niet opgenomen in de selectie voor de Champions League van Napoli. Dit houdt dus in dat Napoli-trainer Carlo Ancelotti hem alleen in kan zetten in Italië. 

In Italië kan Younes al snel debuteren voor Napoli. Dat zegt Alfonso De Nicola, hoofd van de medische staf bij Napoli, bij Radio Kiss Kiss. 'Amin is een geweldige knul. Nog voor het einde van de maand leveren we hem fit af aan de technische staf.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OuweDibbes
Snel hersteld onze duitse huichelaar.. mag hopen dat hij net zo speelt als hij bij Ajax deed. Dan is het snel afgelopen.
1 0
TsigalkoAFCA
Wens de man alle geluk van de wereld. Altijd van hem genoten. Laatste seizoen jammer genoeg met een naar gevoel weggegaan. Tegelijkertijd vind ik dat Ajax niet handig met hem is omgesprongen. Onder Keizer speelde hij een half jaar lang terwijl hij er duidelijk door heen zat (geen vakantie gehad en spelen met halve blessures) - Keizer heeft later aangeven dat hij Kluivert en Neres nog niet ver genoeg vond om alle wedstrijden te spelen - vervolgens keerde ook een deel van de supporters zich tegen hem omdat Younes niet goed presteerde. Heeft volgens mij ook een dramatische zaakwaarnemer die hem een transfer heeft aangepraat naar een club die alleen maar de intentie had om hem door te verkopen.
3 0
Daneman
Hopelijk gaat het hem daar kei goed. ik heb hem wel hoog zitten
4 -1
BokkieBokstra
Dat hoop ik ook, ik vond het altijd een hele leuke speler. Inderdaad jammer dat hij op deze manier is weggegaan maar wel van hem genoten.
1 -1
Leviathan
Hopelijk speelt hij nooit meer een minuut bij een noemenswaardige club en maakt ie al zn geld op en staat ie over een paar jaar achter de vuilniswagen. Een mooi voorbeeld voor andere
4 -5
Maik
Niet ingeschreven voor de CL haha
3 -3
Ferd
Vanwege een blessure die tot de winterstop zou duren. Heel logisch dus.
3 -1
trodat4030
Ok, maar nu is de vraag, wíl hij ook spelen? Ik zou hem niet 2 min voor tijd proberen in te brengen iig..
7 0
KlasseLasse
wel lachen op zn debuut
2 0