Kluivert vindt Ajax in de CL 'heel mooi'

NielsOpdam, 05-09-2018 om 14:20, 25442 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Justin Kluivert heeft woensdag in een interview met Voetbal International gezegd onder de indruk te zijn van het huidige Ajax. Nadat de buitenspeler dinsdag tegen FOX Sports al aangaf wat hij het verschil vindt tussen Ajax en zijn huidige club AS Roma. Gaat hij deze woensdag vooral in op de prestaties van Ajax. 

'Ik heb dit seizoen tot nu toe weinig wedstrijden kunnen kijken, maar heb wel de standen steeds in de gaten gehouden. Wat ik heb gezien, zag er goed uit', zegt Kluivert, die het succes zijn oud-teamgenoten van harte gunt. 'Dat vind ik ook echt mooi, en leuk voor de jongens, want het zijn mijn echte vrienden die daar nog rondlopen. Ik heb ook nog vaak contact met hen.'

Uiteraard heeft Kluivert ook de plaatsing van Ajax voor de Champions League meegekregen. 'Dat Ajax de groepsfase van de Champions League heeft gehaald, is natuurlijk heel mooi. Het voelt ook wel een beetje gek, een beetje dubbel. Geen spijt ofzo, maar meer vreemd dat ik nog nooit voor een andere club had gespeeld. Ik liep al mijn hele leven bij Ajax rond en dan nu opeens niet meer. Het is gek om mezelf niet meer te zien in dat shirt. Dat is meer omdat ik er altijd heb gespeeld, niet omdat ik daar nu wil staan. Tijdens de loting had ik ook al kriebels in mijn buik bij de gedachten dat we bij elkaar in de groep zouden komen.'

Ook gaat Kluivert nog in op de ophef over hem, die ontstond door het weigeren van contractverlenging, in zijn laatste maanden bij Ajax. 'Voor mijn vertrek was er in de laatste maanden veel ophef. Ik kreeg wel geregeld mee dat mensen er een mening over hadden. Ik zat er zelf niet zo veel mee. Wel is het nu lekker dat het achter de rug is en dat iedereen er vrede mee heeft.'

 

 

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Causio
Wij vinden het ook allemaal heel erg mooi dat Ajax CL gaat spelen, goed elftal ook, en goeie coach...
0 0
OuweDibbes
Heerlijk dat deze smiegel weg is. En nooit meer een Kluivert bij Ajax.
1 0
RedFeather
Liever dan Kluivert dan Labyad.
Anderzijds zou hij nooit in de basis staan met Ziyech en Tadic.
0 0
Wesl
ooeh deze jongen heeft een partij spijt van zijn vertrek
0 0
PuurGeluk
Vrede?? Je vader heeft het misschien voor lief genomen maar je moet wel een flink bord voor je kop hebben wil je alle negatieve reacties niet meekrijgen...
1 0
w86
"Het is gek om mezelf niet meer in dat shirt te zien". Wellicht omdat je nog helemaal niet klaar was hier en je voor een paar extra euro's je sportieve belangen aan de kant hebt gezet.

Ik kan alleen maar hopen dat het contact met "zijn echte vrienden bij Ajax" hem doet inzien dat hij fout heeft gezeten en dat hij niet van invloed is op de sportieve keuzes van de jongens die wel zijn gebleven.
0 0
ajaxfan83
meneer heeft spijt ook al zegt hij van niet.
tjsa had je maar niet naar die vieze rat moeten luisteren
0 0
MankeNelis
Niet met overtuiging, maar het S woord is gevallen.
0 0
Ajax27
Deze winter, eerste verhuur. Reactie... Ik moet mezelf op deze leeftijd ontwikkelen door veel wedstrijden te spelen. Volgend seizoen, 2019... Ik kom niet in de plannen voor en het verhuur is op niets uitgedraaid, maar ik heb een leuke achternaam, dus ik ga naar Spanje heen. Winter 2019, ik kom niet aan spelen toe dus ik ga naar een laagvlieger om daar meer te spelen in de prachtige Spaanse competitie. 2020, nog steeds weinig gespeeld, daar waar ik bij Ajax 40-50 wedstrijden per seizoen had kunnen spelen. Maja daar is het nu te laat voor. Ik ga naar een mindere competitie, Frankrijk. Daar zal ik vast spelen. 2021... wat heb ik een kutleven, 3 jaar verder, 15 invalbeurten en 10 volledige wedstrijden verder, ik heb niets bereikt. Ik ben te groot om de Nederlandse competitie terug in te kruipen. Ik wil naar een mooie club in België om daar een nieuwe start te maken als voetballer, aldus een 22-jarige Kluivert.
2 0
JesperOlsen74
Dat is nu jammer.
Goed verhaal, alleen op het laatst ga je compleet de mist in. Als je België vervangt door PSV, dan klopt je verhaal...... ;-)
2 0
Godenzoon88
Iedereen heeft er vrede mee omdat we hem de bank gunnen. Hoewel hij zeker niet had misstaan in deze selectie ben ik blij dat ie weg is.
0 0
kaashaas
By by biatch
0 0
Babangida83
Wat een afgunst aan het adres van Kluivert. Iedereen maakt andere beslissingen in z'n leven. Respecteer dat gewoon, ookal ben je het er niet mee eens. Jammer is het natuurlijk wel en niet de bedoeling, maar je kunt iemands persoonlijke afwegingen toch nooit helemaal begrijpen. En Overmars had het vorig jaar ook niet echt lekker op de rit. Zo eerlijk moet je zijn. Hoop echt dat hij het goed gaat doen daar in Rome. En wie weet zien we hem ook nog eens terug bij Ajax. We kunnen hem sowieso nog goed gebruiken voor het NL-efltal.
2 -16
Bky
He Justin! Alles goed? Hoe is t op t bankje? Wil je al weg?
1 -1
3*stars*3
Fuck Kluivert man, fuck hem.
Manier waarop hij Ajax ging bashen in interview met de Volkskrant was al misselijkmakend.
Hij was vooral bezig met het wijzen en goedpraten, dat zijn stap de juiste keuze is.
Sfeer was niet goed, ten Hag kreeg ook een sneer, Ajax wilt alleen verdienen etc.

Wanneer je dacht dat het over was...Post hij paar dagen later, op social media ook nog een foto met vingertje voor zijn mond en dan nog met een smerige grijns.

Kluivert heeft zeker potentie maar weinig brains.
Heerlijk dat Ajax nu gewoon lekker draait en dat we hem totaal niet missen.
Ajax is sportief en financieel zelfs sterker!
6 -1
Babangida83
Die lezing in het interview klopte ook gewoon. Hij zegt het tenminste. Maar de waarheid is hard en de meeste supporters kunnen daar blijkbaar niet tegen. Dat moet je alleen niet Kluivert verwijten, maar jezelf. Kluivert was niet de enige die weg wilde.

Overmars heeft dat sentiment omgedraaid door Tadic en Blind te halen. Super zet. Succes bindt vele mensen.
0 -1
kaashaas
Wat moet die jongen anders zeggen, iedereen is blij dat hij weg is omdat we betere vervangers terug hebben .. plus dat hij zichzelf heeft laten naaien door z'n zaakwaarnemer. Bla bla figuren zoals Kluivert ga je gewoon geen resultaten mee behalen.
Wat er verder met z'n carrière gebeurt zou me aan m'n reet roesten al speelt hij bij barca of in China ... Lekker belangrijk.
2 -1
afca95
Ajax gaat hem never nooit terug halen. Zeker niet met zo'n attitude richting Ajax als zijn zaakwaarnemer. Hij beland gewoon bij VVV uiteindelijk. Beperkte voetballer je hebt er zoveel van rondlopen
0 -2
Frederiksperwer
Ik begrijp zijn vertrek steeds beter, als je de meeste reacties hier leest, de haat en de frustratie. Kan je nagaan wat hij in R'dam, DH, Utr, en E'hoven naar het hoofd krijgt. En via social media. "Je vader is een moordenaar" varianten en wat niet meer. Een jochie van net 19. Voor collectieve waanzin hoef je niet naar Pakistan en contreien.
3 -5
BokkieBokstra
Het is inderdaad bar wat hier uitgekraamd wordt. Maar dat is inmiddels heel normaal hier. Klopt, haat en frustratie voeren de boventoon. Merk het ook al ik weer een keer naar Ajax ga, vorig jaar mannen om me heen die alleen maar Veltman aan het uitschelden waren. Wat een armoe. Dan ben ik blijf dat ik maar 1 keer per jaar ga. Hoop dat hij het goed gaat doen bij Roma en wens hem het beste met zijn carriere.
0 0
3*stars*3
Hij was populair in Amsterdam en had alles kn zich om een publiekslieveling te worden.
Tuurlijk gaan sommige reacties te ver, als mensen het hebben over moordenaar en weet ik wat.
Maar dat was echt niet de reden dat hij zo vroeg vertrok.
Was gewoon Raiola en zijn ma, die dachten aan cashen.

Hij had het trouwens geen moment over alle haat en dergelijke, wat hij te horen kreeg in stadions en op social media.
Nee, hij gaf aan dat Ajax aan hem wil verdienen.
Paar dagen later, logo van Roma kussen...
0 0
afca95
Maar goed dat hij weg is! We hebben Tadic ervoor terug. En toch 17-19miljoen vangen voor n instagramvoetballer!
5 0
Ajaxhart
Al die haat jegens Kluivert leidt tot niets. Kluivert is een (eigenwijs) kind van de club, en mag van mij altijd terugkeren.
3 -11
afca95
Kind van de club geeft zijn club ook wat terug. Hij neemt alleen maar!
0 0
Babangida83
Eens, dat is inderdaad niet zo fraai. Anderzijds kon je vorig seizoen ook niet echt aantonen dat blijven goed voor zijn ontwikkeling zou zijn. Nu met Tadic en Blind erbij wel.
0 0
laling
Nee
4 0
insectenverdelg
gok nog een wedstrijdje of 5 a 6 en Tadic zit al op de stats die Kluivert vorig jaar over een hele jaar had. Had in 36 wedstrijden, 11 doelpunten en 5 assists. Tadic zit nu na 10 wwdstrijden op 6 doelpunten en 4 assists. Heb Kluivert dan ook nog geen minuut gemist dit jaar. Kluivert voor Tadic is imo een prima ruil geweest. Fuck de restwaarde, t gaat er om wat ik als supporter op t veld zie.
2 0
mcjc
Zonde van deze speler dat hij zo vroeg is weggegaan door de manupilaties van zijn zaakwaarnemer. Hij moet oppassen dat hij niet in het Kishna scenario belandt. Tot nu heeft hij nog steeds geen basisplaats en zit soms hele wedstrijden op de bank.
1 -1
maikelklaassen
een jaar lang je eigen groter vinden dan de club en nu moeten toe kijken dat het loopt en dat we CL spelen! mooie dingen
1 0
Schöne82
Apart kereltje. Zal bij lange na niet z'n vader evenaren.
Las van de week ergens dat hij een van de pilaren van het NL elftal moet vormen de komende tien jaar.... Op basis waarvan wordt zoiets nou verwacht? Denk zelf dat ie over 1-2 jaar niet meer in NL elftal speelt.
1 0
Stone020island
Hahaha het is gewoon een vervelend,vervend snotjochie maar je kan niet ontkennen dat dit gewoon een heel groot talent is hoor.
2 0
gras
Eens, hij heeft echt wel bepaalde kwaliteiten die hem wat extra's geven.

Ik weet ook niet of hij zo verwend of vervelend is, maar hij heeft een giga plaat voor zijn kop en wordt totaal verkeerd geadviseerd. Althans hij luistert naar de verkeerde mensen. Dat komt helaas zelden goed, wat gewoon kut is voor Justin zelf,maar ook geen basis is voor al zijn andere beslissingen.

En wanneer begrijpt die jongen eens dat hij zijn kwek moet houden.
1 0
gras
Vraag me af of Tadic zonder zijn vertrek zou zijn gehaald. Zo niet: bedankt Justin!
3 0
Redrum
Zou Kluivertje soms een beetje spijt hebben? Je hoort hem wel erg veel in de media en is dan opeens weer heel positief over Ajax. Alsof hij daarmee zijn woorden in de Volkskrant probeert goed te maken. Maar het gaat nooit meer goed komen voor Justin. Bij Ajax is hij nooit meer welkom.
6 0
ajacied pp
Zitten hier ook dezelfde gluiperds als Kluivert, nemen het voor hem op, maar durven dat hier niet te zeggen dan geven ze gewoon anonieme minnetjes!!! Tijd dat ze hier mee ophouden, wees een vent en zeg hier gewoon wat je denkt lafaards!!!!
0 -6
FollowAjax1
Onder een anonieme naam op internet aangeven wat je vindt is inderdaad heel stoer.

Bedankt voor de tip!
0 0
Frederiksperwer
Ja, je hebt gelijk. Dat maakt mijn bekentenis minder moedig dan ik voor ogen had.
0 -1
Sterretje73
Lol
0 0
ajacied pp
Graag gedaan gluiperd!!!
0 -1
Frederiksperwer
1 minnetje van mij, praatjesmaker.
1 -1
Joseph
Haha, spijt als haren op zijn hoofd deze jongen. Laat een geweldig team van Ajax achter om op de bank/trubune te zitten bij Roma.
Alleen omdat hij knaken wilde zonder te presteren bij Ajax.
3 0
3*stars*3
En dan horen en lezen, dat Marc laatste tijd ook dikke contracten loopt uit te delen.
Daar zit je dan op het bankje, in het buitenland en zie je dat Ajax prima zonder jou kan. ;-)
5 0
Redrum
Bij iemand die zo gebrainwashed is duurt het altijd even voordat de realiteit inzinkt. Maar de ontwikkelingen bij Ajax en zijn eigen ontwikkelingen bij Roma versnellen het proces wel aardig denk ik. Nadat hij voor de tweede keer verhuurd is zonder uitzicht op een basisplaats bij Roma zal hij zichzelf waarschijnlijk weer aanbieden bij Ajax, die hier natuurlijk lachend nee tegen zegt en vervolgens zal meneer rancuneus tekenen bij psv. Een Raiola classic.
1 0
3*stars*3
Ow st zielloze clubje blijft geilen op Ajacieden.
Links of rechtsom, ze bewonderen Ajax sinds dag 1.
De rest van de supporters houden ze maar voor de gek door te roepen hoe arrogant Ajax is.
In de tussentijd stiekem hopen op komst van een (ex) Ajacied...
0 0
daancruijff14
Wie is dit?
8 0
Redrum
Justin Kluivert, het grote talent dat zijn hele leven al voor Ajax voetbalt en het na 5 leukje potjes in Ajax 1 wel tijd vond om bij een club die meer salaris betaalt op de bank te gaan zitten totdat hij verhuurd wordt.
0 0
wendoo9
Mooi naar Neres blijven kijken Justin, misschien kan wel wat van leren !
11 0
UltimateKaos
Waarom naar Neres? Neres heeft 620 minuten gespeeld in de serie A en is toen ook vertrokken naar Ajax.
0 -1
luiszwaaris
Ultimate
0 0
Michelinho
Misschien omdat Neres wél vindt dat ie bij Ajax nog genoeg te leren heeft en wél heeft bijgetekend?
1 0
Hagmag
Ik wordt kotsmisselijk van dit met zich zelf ingenomen mannetje.
Minkunkel Pizzabakker kan weer wat rekeningen betalen en er wordt zitvlees gekweekt.
5 0
ajaxinho
Zo zie je maar hoe het kan lopen.

Kluivert had niet meegekund in dit Ajax.
Als TH het met hem had geprobeerd, hadden we de CL niet eens gered.
8 0
Luie
Zo had ik het nog niet bekeken, dan hadden Tadic en Ziyech nooit links voor gestaan en had alles anders kunnen zijn. Nu nog blijer dat hij weg is
2 0
trainerdv
4 vaste CL plekken voor Italië is zo'n beetje het slechtste en meest corrupte wat het voetbal te bieden heeft. Ajax heeft die plek verdient door 3 voorrondes te vlammen. Roma krijgt hem gewoon in pot 2 na een waardeloos seizoen. Nu met over het paard getilde tieners als Kluivertje in de selectie die nog niets hebben gepresteerd. Ik hoop dat we hun alsnog loten in dat toernooi en geen spaan van ze heel laten.
5 0
Bky
Ergens jammer dat we Roma niet geloot hebben.

Het fluitconcert voor Kluivert was toch wel even mooi geweest.
8 -4
korem
En de 6 punten want hebben maar een matig team eerlijk gezegd !
5 0
ajacied pp
Jij mag het woord Ajax nooit meer in je bek nemen vuile verrader, wordt echt misselijk van ieder bericht van jou, heerlijk bank warm houden daar wij gaan stunten in de champions leaque zonder jou!!!!
4 -7
AntiCatenaccio
Deze man hoopte niet op Ajax want hij weet dat hij oorverdovend uitgefloten zou worden.
7 0
Stroeve
Snap wel dat z'n maag omdraaide bij de gedachte dat-ie bij Ajax in de poule kwam.
6 0