FC Utrecht geen optie voor Frank de Boer

SJvanveen, 04-09-2018 om 21:57, 10134 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frank de Boer heeft middels een reactie van zijn management aan De Telegraaf aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een job bij FC Utrecht. De ex-trainer van Ajax is momenteel clubloos, maar wacht op een andere kans.

Eerder op de dinsdag kwam naar buiten dat de Domstedelingen coach Jean-Paul de Jong hadden ontslagen. Talloze trainers solliciteerden al en in de media passeerden de namen van Peter Bosz, ook ex-succescoach van Ajax, en De Boer de revue. 

Laatstgenoemde is echter niet geïnteresseerd in een job bij FC Utrecht en mikt op een andere werkgever. Eerder werd De Boer genoemd bij FC Basel, maar dat ging niet door. Na zijn dienstverband bij Ajax, waar de oud-verdediger vier titels op rij pakte, mislukte zijn perioden bij Internazionale en Crystal Palace. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NotForSale
Inter en Palace waren stuk voor stuk geen goede clubs voor Frank. Hij moet naar een club die altijd wil voetballen en hem de tijd geeft om te bouwen
0 0
Babangida83
Stom van Frankie. Kan eindelijk eens rustig aan een team bouwen en laten zien dat hij het wel kan.
0 -3
afc020
FRAnkie bij Utrecht ?
Hij kan een veeeel betere club trainen dan Utrecht hahahah
4 0
niquedegraaff
Zoals Inter?
0 -2
Ferd
Zoals Palace?
0 -2
Bennyben
Mooi om te zien dat Frankie deze aanbieding afslaat, het blijft toch een Ajacied die heel veel voor de club betekent heeft jammer dat die daar niet altijd de waardering voor krijgt van het publiek.
4 0
niquedegraaff
Zo goed is Frank de Boer niet hoor. Erg overschat door die titels waar men zo naar snakte. Zoals ieder jaar is het eerder een geluk dan wijsheid wie er kampioen wordt in Nederland.
0 -9
Bennyben
Als frank er niet was geweest hadden we misschien wel niet die 4 titels gehad en waren we 14 jaar lang geen kampioen geweest en nu net zo triest clubje geweest al Feyenoord een beetje meer waardering voor deze man graag
6 0
niquedegraaff
Daarom ik schrijf ik ook 'omdat iedereen er naar snakte'. Maar dat zegt niets over het niveau. Een aantal jaar geen kampioen worden betekent niet dat je afzakt tot het niveau van Feyenoord. Dat bewijst de afgelopen jaren maar weer eens. Geen kampioen, wél EL finale. wél Premier League spelers in de selectie.

Feyenoord is altijd al een subtopper geweest. Geen topclub. Verder bewijzen de prestaties van Frank de Boer bij de andere clubs waar hij al heel rap is ontslagen, dat Frank misschien zo goed niet is. Bij de beslissingen e.t.c. in het laatste seizoen onder Frank de Boer zette heel veel mensen hun vraagtekens. Dat is niet voor niets. Frank is denk ik juist wél een goede trainer voor een niveau lager. Aka FC Utrecht.

Het is voor mensen tegenwoordig heel erg moeilijk om waardering te scheiden van realiteit. Natuurlijk heb ik waardering voor de titels. Maar ik blijf realistisch. Frank de Boer houdt meer van eindeloos breien en 'vond noodgedwongen door het lot' ieder seizoen de puzzelstukjes in plaats van dat hij voetbaltechnisch al wist wat er moest gebeuren (zoals ten Hag nu doet met Neres). Dat duurde vaak tot na de winterstop en zo kon de achtervolging weer eens ingezet worden. Ik blijf er bij, het was meer geluk dan wijsheid.
0 -2
grannig mokum1
Precies D,
0 0
Stone020island
Kampioen worden met spelers als sigtorson,danny hoessen,serero en moisander ( moet ik doorgaan) is echt wel een prestatie hoor.
7 0
Rujar
In de CL heeft hij het ook geweldig gedaan. Hij mag na Ten Hag het van mij zo weer proberen bij Ajax met goed materiaal
2 -1
VinylFrank
en terecht. daar wil je toch niet werken. wat een ruk club is dat
8 0
BRAMHOUTEN
utrecht is gewoon een kut club. zeker met zo'n dwaas van een voorzitter die elke thuiswedstrijd dronken op de tribune zit en wil bepalen wat er gebeurd en zich overal mee bemoeid
10 -3
Jelephi
Lekker man Bram even losgaan op AS. Niks mis mee ouwe reus.
4 -2
jaripettersson
Gijp is er ook...
0 0
Labrador
Trek jij jezelf af op vi ?
5 -1
EVH
Hoi Bram.
Wat ben je toch altijd lekker assertief als het over je vriendje Frank gaat.
2 -6
Jelephi
Beste babbels voor een trainer die los van Ajax helemaal niks gepresteerd heeft. En in Amsterdam maximaal 1,5 jaar goed voetbal liet zien.
2 -17
Barra
Welke babbels, hij bedankt gewoon vriendelijk.
8 -1
EVH
Hahahahaha oepss pas op hoor, je mag op dit forum geen kritiek hebben op echte Ajacieden of Ajax iconen. Worden ze helemaal gek hier.


Maar ik vind dat je helemaal gelijk hebt.
1 -13
..::Rootje::..
Kritiek?
Je probeert de hele tijd de populaire jongen/meisje uit te hangen. Net als godenzonenssuper.
0 0