Kluivert wil meer bij Roma: 'Daar ga ik voor'

NielsOpdam, 04-09-2018 om 12:30, 20471 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Justin Kluivert mocht bij AS Roma in de voorbereiding een aantal wedstrijden meedoen, maar nu de WK-gangers weer terug zijn en de competitie is gestart zit hij op de bank in Rome. In de competitie mag hij wel invallen en gaf hij de winnende assist bij zijn officiële debuut, maar hij wil meer, geeft hij aan in een interview met FOX Sports.

Kluivert moet nu nog genoegen nemen met een plek op de bank en soms wat invalbeurten, maar daar zit hij op dit moment nog niet mee. 'Uiteindelijk wil ik voor een basisplaats gaan. Maar ik heb minuten gemaakt, daar ben ik al blij om. En ook over de trainingen ben ik tevreden. Maar iedereen weet dat ik meer wil en daar ga ik ook voor.'

In het begin was het voor de buitenspeler moeilijk om zich aan te passen, maar dat gaat inmiddels beter. Want volgens Kluivert is er wel een verschil tussen Ajax en AS Roma. 'We spelen ook 4-3-3 alleen had ik bij Ajax een vrije rol aan de buitenkant en bij Roma moet ik nu meer aan de binnenkant spelen, maar daar valt aan te werken.' Wel ziet hij ook overeenkomsten tussen beide clubs. 'Bij Ajax was het baltempo op trainingen ook gewoon goed, dus daar zie ik geen groot verschil in. Maar bij Roma zijn er natuurlijk heel veel grote, sterke spelers, maar daar word je slimmer van.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Spuit11
Weet Kluivert nu dat als je wel presteert, Ajax best een prima contract/erkenning wilt overmaken?

Met deze in gedachte, ook een prima signaal naar De Ligt, De Jong en eventuele andere toppers, dat als je gewoon prima speelt, het team zichtbaar naar een hoger niveau brengt, Ajax je een ander niveau contract kan aanbieden.
1 0
Labrador
Die zien we over 3 jaar terug als huurling bij Pec Zwolle
1 -1
MankeNelis
Je kan inderdaad beter hoger op de tribune zitten dan op de bank. Dan zit je de hele tijd tegen benen aan te kijken, geen enkel overzicht. Ik snap Kluivertje wel.
1 0
Mokum<3destad
Doei hè!
0 -1
FSideMaluku
Het zit denk ik best lekker op de bank, als je 1,8 miljoen verdient.
0 0
Ajax27
Gelukkig is ie nog heel jong. Waar Frenkie de jong nu op 21-jarige leeftijd pas z'n eerste volledige seizoen gaat draaien, heeft Kluivert er al 1 volledig seizoen op zitten. Laat 'm maar over 2 jaar en 3 verhuurperiodes verder op z'n blote knietjes terugkomen naar NL of BE, en pas dan gaan we de echte kracht van Kluivert zien en zien tot waar z'n potentie zal reiken.

En daar waar ie eigenlijk op z'n 21e een hele mooie transfer voor ontzettend veel geld zou hebben gemaakt en direct als basisspeler zou worden gehaald, zal dit nu met 3-4 jaar vertraagd worden. Maar alsnog zal ie op z'n 24-25e bij een mooie club terecht komen waar ie wel veel speelt.

Tjah ik bekijk het positieve kant. Nu hebben we Tadic, Neres en Ziyech en hoeven we maar 2 jonge talenten (vd Beek en Eiting) teleur te stellen. Anders was er nog een 3e met een grote bek bij gekomen die voor veel onrust zou hebben gezorgd.
2 0
Lagasj
Dank je mam.
2 0
Bky
Over een maandje is ie boos, over een halfjaartje komt ie niet meer in de plannen voor en binnen de kortste keren speelt ie bij PSV of PEC.
0 0
Web
PSV of PEC
Het is gewoon een heel groot talent, en niet verstandig dat hij nu al die stap gemaakt heeft, maar ik baal als hij naar PSV gaat
Want PEC kun je vergeten, daar is hij veel te goed voor.
0 0
PJSM
Het waren 5 fantastische minuten. Mooie assist. Ik denk dat ik klaar ben voor een stap hogerop. De directie van Roma heeft onjuiste info naar buiten gebracht. Ik probeer nu een breuk te forceren met behulp van mijn zaakwaarnemer en natuurlijk mijn moeder. Verwacht dat dit het scenario zal zijn. Stumpertje.
3 0
Babangida83
Kluivert vind ik nou zo'n uitzondering op de regel. Waar die ook speelt, afgezien van de PL, komt ie er wel. Die jongen zit mentaal volgens mij zo goed in elkaar...daarbij is het gewoon een heel complete speler. Tweebenig, fysiek in orde, slim, kan een goal maken, goede voorzet. Kwestie van tijd. Ook al geven ze in Italië talent veel minder snel een basisplaats.
1 -4
Red Devil
Hij zal wel verhuurd worden komende winter.
2 0
Hagmag
Waarom weer aandacht voor deze onbetrouwbare "zakkenvuller" ????
4 0
michaellaudrup
Hey Justin, ik moest je nog de hartelijke groeten doen van Mino hahahahahahahahahahaha.
6 0
PeterVKV
Bij Ajax had hij nu ook op de bank gezeten, dus wat dat betreft weinig verschil. Maar hij heeft veel talent en het is een egocentrisch mannetje, dus hij komt er wel in deze voetbalwereld.
1 0
michaellaudrup
Hij had het plaatje al in gedachte, dat hij met Hakim zou spelen. Nu is hij toch een beetje in een nachtmerrie beland, zit je daar in je eentje weg te kwijnen, wie zegt dat hij zich door ontwikkeld? Karma is a bitch, wijze les voor deze diva.
1 0
Joseph
Hij mag blij zijn dat hij op de bank zit, stap naar de tribune is kleiner dan de stap naar de basis.

Zonde dat zo'n groot talent nu stil staat in zijn carrière. Hoop dat zijn moeder blij is met haar nieuwe Gucci slippers.
2 0
Tufono
Jammer, jammer van je keuze! Iedereen zei het je, maar je wilde niet luisteren, misschien was je te naïef om te denken dat Hakim al bij Roma was.
2 0
Sanalologo
Geloof mij nou maar, deze man keek super veel op tegen Ziyech. Ziyech was persoonlijk rond met Roma, Kluivertje dacht ''Ha! ik ga lekker met mijn maatje naar Roma, weg bij dat Ajax!'' Vervolgens zat hij daar op ze hotelkamertje het nieuws te refreshen ''Zou Hakim nou nog komen? straks zit ik hier in mijn eentje''

Ja kluivertje je zit daar helemaal in je eentje, nu nog op de bank, binnekort op de tribune. Misschien dat je in de winter naar PSV kan?
1 0
Redrum
Haha nou je zegt het, maar het zou zomaar een rol gespeeld kunnen hebben. Niet de hoofdrol, maar het zal vast invloed gehad hebben.
0 0
Joseph
Enige wat invloed heeft gehad zijn de pegels. Kluivert koos het geld boven het voetbal.
0 0
Redlum
Een aantal mensen roept hier dat ie te klein is maar de beste spitsen in de serie A zijn dwergen( Mertens en Inisigne, dybala) niet dat Kluivert al van die categorie is maar ik hoop dat hij er wel komt. En beter dan Kluivert zo gaat dan op zijn 15e naar de jeugd van een topclub. Nu hebben we iig nog een jaar van hem kunnen genieten, en voor zijn transfersom een geweldenaar als Tadic gehaald.
0 -4
PJSM
Mertens is tegenwoordig ook bankzitter.
0 0
Joseph
Wat de Ligt nu en grote delen van vorig jaar laat zien, dat is echt genieten. Een halve schaar en een versnelling tegen ADO Den Haag, is toch niet waar we bij Ajax van genieten..
1 0
Lane 8
Kluivert? Spits? Whut?
1 0
gras
Mjah, hij zegt niet zoveel verkeerd. Maar je houdt inderdaad je hart vast bij deze flap uit.
1 0
daancruijff14
Wie is dit en waarom staat dit bij bijzaken?
3 0
EzraAjax95
Ik hoop voor Kluivert dat hij een mooie carrière krijgt en een van de dragende spelers wordt van het toekomstige Nederlands Elftal. Het blijft een baas!
1 -7
Lane 8
Eens! Hoop dat hij het gewoon gaat redden, is toch heerlijk man, lekker veel geld verdienen, altijd lekker weer en rome vind ik echt een prachtige stad.
0 -5
EersteAanname
Ik hoop voor hem dat hij inderdaad wat slimmer wordt...
5 0
MickS
lol ik schoot in de lach :)
0 0
Kilum
Lekker je centen tellen. Je mond houden. Je hebt zelf voor de Ibrahim Affelay route gekozen. Over 3 jaar speel je gezellig bij AEK Lanarca of AS Trencin. Veel plezier gast. Misschien kun je Royston Drenthe nog even bellen om te vragen waar je veel geld kunt verdienen.
11 0
amthree
Affelay is 4x kampioen geworden jc schaal gepakt. CL gespeelt voor ze, dus hij ging als een grote meneer weg... Kluivertje heeft dat allemaal niet gedaan, al denkt hij van wel...
0 0
Kilum
Klopt, en hij had ook een goed WK gespeeld in Z-Afrika. Maar hij ging naar Barcelona. Waar in de aanval David Villa speelde samen met Messi en Alexis Sanchez en op het middenveld Xavi, Iniesta, Busquets, Fabregas, Mascherano etc. etc. etc. Hij had kunnen weten dat hij niet of nauwelijks ging spelen daar.
0 0
amthree
Affelay heeft psv nog kampioen gemaakt is met hun cl ingegaan. Heeft volgens mij 100 wedstrijden voor ze gespeelt dus niet te vergelijken...
0 0
3*stars*3
Ik was nooit onder de indruk van die Afellay maar hij vertrok wel als international (EK en WK), met aardig wat Eredivisie en CL potjes in de benen, titels en volgens mij was hij zelfs captain.

Kan je van ratje Justin niet zeggen, na 1 vol seizoen in het 1e.
Terwijl hij alles had om uit te groeien tot publiekslieveling en zich lekker kon doorontwikkelen.
Gewoon een dom en naïef mannetje.

Maar we moeten blij zijn, graag of niet.
En we hebben nu Tadic erbij, die een groot aandeel had in CL plaatsing.
2 0
koenos1
As Trencin? altijd nog beter dan 010 ;)
1 0
Radie125
lekker voor die eikel
5 0
Bobbaasje
Totaal geen medelijden met deze geldwolf.
5 0
eijsenring
Slecht inderdaad en als je je account activeert staat er : 'Jou account is nu geactiveerd' wat uiteraard jouW moet zijn
3 -2
SjaakWolfs
In de tekst staat nu nog steeds: 'hij wilt meer'.
4 0
PuurGeluk
Moest vast zijn: huilt meer.
Maar idd, slecht!
4 0
geronimo
Waarom heeft Koeman hem geselecteerd?
2 0
SjaakWolfs
Kluivert wilT? Dit kan echt niet, AS.
7 -2
afcas
blijkbaar kan het dus wel.
1 -1
afcas
blijkbaar kan het dus wel.
1 -1
NotForSale
Zijn carrière gaat als een nachtkaars uit

2 0
robinozzi
Zo'n uitspraak had ik wel verwacht in de komende maanden, maar dit is wel heel snel.

Bij het huidige Ajax zou hij ook invaller zijn, dus prima keuze van Justin. Italië is het toch lekkerder weer en meer luxe
1 0
EuforischeRealist
Ja daar zijn Italianen over het algemeen wel blij mee, als je via de pers gaat zeuren om meer speeltijd.
2 0
Redrum
Dit is niet wat Mino beloofd had!
1 0
3*stars*3
Las vanochtend dat ze in Rome al twijfelen aan Di Francesco en willen gaan voor Conte.
En zoals iedereen weet, nieuwe coaches, nieuwe ideeën.
Roma beleeft nu slechtste start in 6-jaar...

Had (vooraf) toch graag Roma willen loten.
In directe duels winnen en ten koste van Roma overwinteren in EU, met Kluivert als bankzitter.
2 0
Bensco
Domme zet maar dat zag iedereen al van mijlenver aankomen. Als die was gebleven had die gewoon gespeeld en nog in de CL ook.
1 0
AjaxPassion
Dat is nog een beetje vroeg om te zeggen. Maar bij Ajax had hij zeer waarschijnlijk inderdaad meer zekerheid gehad.
0 0
blessure
Dat slimmer worden, had eerder moeten gebeuren!
0 0
amthree
Willen we meer of minder op de bank? Ik zeg MEER!
5 0
driesterren***
Lekker laten zitten op de bank! Had die maar naar zijn vader moeten luisteren, maar nee hoor meneer heeft zijn eigen ding!
1 0
DonShining
Kunnen ze de afdeling Kluivert bij AS ook niet gewoon opdoeken?
4 -2