PSV ontsnapt diep in extra tijd

ThijsZwagerman, 25-08-2018 om 22:35, 40260 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dit was het livetopic van de overige wedstrijden in de Eredivisie die zaterdagavond werden afgewerkt. De Graafschap verloor in eigen huis van FC Groningen, terwijl titelconcurrent PSV op bezoek bij PEC Zwolle opnieuw door het oog van de naald kroop. NAC Breda verloor thuis van Excelsior.

FT | De Graafschap - FC Groningen (0-1)

Doelpunten:
0-1 Breij (44')

FT | PEC Zwolle - PSV (1-2)

Doelpunten:
0-1 De Jong (41')
1-1 Van Crooij (48')
1-2 De Jong (93')

FT | NAC Breda - Excelsior (0-2)

Doelpunten:
0-1 Messaoud (15')
0-2 Fortes (54')

Aan iedereen laten zien dat wij de beste zijn? Scoor dan nu de WZAWZDB-snapback in de webshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Wat ik van pisvee heb gezien is niet veel soeps. Ajax wordt met gemak kampioen.
0 0
T.reckveugel
Team Kuijpers met een ellenlang lulverhaal waarom die keeper geen rood hoefde te krijgen. Die vakkenvuller marchandeert iedere wedstrijd naar believen
0 0
Michels
F*ck*ng PSV!! En die lampjes maar juichen...
1 0
Genant
Als PSV dit soort wedstrijden toch weer wint dan zie ik t ook dit jaar weer somber voor ons in.
1 0
niquedegraaff
Ik denk dat áls het eenmaal fout gaat, leunen op die 93e minuut, dat die club als een kaartenhuis in elkaar stort en 5e wordt.
1 -1
martijndepro
Na 3 wedstrijden heeft PSV stiekem al 4 bonuspunten. Dat is een bizarre verhouding. Onvoorstelbaar dat een titelkandidaat zich vaak amper weet te onderscheiden van middenmotors maar in 9 vd 10 gevallen alsnog met de volle buit aan de haal gaat.

Helaas maken tegenstanders nooit de 2e. Een gelijkspel uit het vuur slepen doet minder pijn dan wederom die 3 punten. Het is zo'n onvoorstelbaar irritante club dat PSV.
4 -1
pinballmagic
Eens moet het geluk van die lampjes ophouden.
Normaal is het 50/50 met gelukkige momenten
Bij psv is dit nu helemaal uit zijn verband gerukt
Je kunt wel zeggen dit is ook een kwaliteit maar daar heeft dit niks meer mee te maken
Ongelooflijk wat een mazzelpikken.
Wacht eigenlijk op het moment dat het kwartje net verkeerd voor hun valt.
En dan zul je zien dat het net een stel bavianen op een apenrots zijn
3 -1
Bky
Maak je niet druk, wij moeten gewoon 2 x winnen van die prutsers. Komt goed.
1 0
ajax4ever01
In september die boeren in Eindhoven een flinke nederlaag toedienen is de meest gepaste vernedering voor ze
1 0
Tijndw
Ik kan hier nou echt doodziek van worden, de “vreugde” na een overwinning wordt hierdoor sterk verminderd bij mij. Hoe kan je nou elke keer op zo’n manier winnen, ongelooflijk.
4 0
Aspers73
3x in extra tijd winnen in 7 dagen. Het is maar een matig team met paar aardige Ajaciedjes voorin.
3 0
A-west
Die lampen blijven dat geluk niet houden. Speelden heel matig. Breekt ze vanzelf op. Wij moeten zelf tegen de zwakkere geen punten verspelen zoals vorig seizoen. Met deze selectie hoor je van de lampen en 010 te winnen. Voor ten Hag is er geen excuus. Wat mij betreft knikkeren die lampen uit de CL. Strijken wij de volle buit op. Worden ze meteen financieel verder op achterstand gezet.
2 -1
GvanderK
Zoals altijd weer in de allerlaatste minuut, het gaat een keer fout.
2 0
zwollie
Dachten we vorig jaar ook met dat schijtbakkenvoetbal van psv.
2 0
KKoossiiee
Is simpel, zelf alle toppers winnen, scheelt 6 punten.
Dit Ajax heeft t.o.v. de concurrentie absoluut geen excuus voor minder als een kampioenschap.
2 0
DarkDefender
Ik vind psv minder dan vorig jaar, dus ik heb alle hoop dat het nog fout gaat. Ze hadden onwijs veel moeite tegen fortuna en zwolle. 2 ploegen die in de andere 2 wedstrijden helemaal niks klaarspeelden, maar wel psv het met op de keel konden zetten. Het is frustrerend, maar laten we hopen dat het geluk snel een keertje ophoudt voor ze. Ik kan niet wachten op de onderlinge confrontatie.
2 0
Dexy
Als zo'n Namli die twee vrije schietkansen gewoon afmaakt, doet die lullige slotfase-goal van PSV er helemaal niet meer toe...

In dat opzicht ben ik het wel eens met wat hier een paar topics naar beneden wordt gezegd: de tegenstanders maken het er zelf naar dat PSV telkens in leven blijft. Een beetje goede vleugelspeler had er 2 gemaakt, Namli mist beide kansen. Dat is vooral onkunde van PEC.

Dat gezegd hebbende hoop ik dat Ajax de komende twee speelrondes, en dan vooral in de op papier lastige uitwedstrijd tegen Vitesse, bij de les is. We moeten gewoon geen punten meer verspelen tot aan die cruciale 23 september. PSV gaat natuurlijk gewoon winnen van Willem II en ADO, desnoods weer in de slotfase zoals ze dat bijna altijd doen. Aan Ajax de taak om in het spoor te blijven en op 23 september eindelijk boven ze te komen.
3 0
DirkvanDam
klopt wat je beschrijft. maar bij ons hebben we de pech dat spelers juist geweldige goals tegen ons scoren. zie de goal van Heracles. psv komt elke keer met de schrik vrij...
0 0
Gouda
Ik trek dit toch wel erg slecht hoor... We hebben bij feyenoord moeten toekijken hoe ze met al het geluk van de wereld kampioen werden, terwijl Ajax maar 1 punt minder haalde met een veel zwaarder seizoen. Men zei toen, dit geluk moet een keer ophouden. Dat deed 't niet...

Het seizoen daarna werd psv kampioen met 7 gelukkige overwinningen. Ook toen werd gezegd: "dit geluk houdt een keer op". Dit gebeurde niet.

Psv gaat nu vrolijk verder met zeer gelukkige overwinningen.

Natuurlijk moet je naar jezelf kijken, maar zo'n wedstrijd als Heracles thuis, zou psv zeker (met geluk) winnen. De wedstrijden tegen de kleintjes waar alle grotere clubs wel eens punten tegen laten liggen, pakken ze steeds toch in de slotfase. Dus ben erg benieuwd of Ajax dit door pure klasse kan doorbreken. Uiteindelijk gaat het neerkomen op de onderlinge confrontaties met psv vermoed ik.

(even wat frustratie van me afschrijven)...
9 -1
3*stars*3
Lag ook vaak aan instelling van onze jongens, die veels te gemakkelijk duels ingingen.
Zijn tal van voorbeelden maar vorig jaar geef je bijv een 0-2 weg in Enschede.
Wanneer je dacht dat de boys ervan hadden geleerd, geven ze weer een 0-1 weg, in de slotfase in Enschede (beker).
6 punten ingeleverd tegen Vitesse, 5 tegen FCU etc.
Dat tikt aan en zo geef je die boeren ook lucht, i.p.v. druk erop te houden.
Als je als ploeg niet beseft dat FCU, ADO, Groningen, Vitesse etc, Ajax zien als wedstrijd van het jaar, blijf je maar je hoofd stoten.

Maar met jongens als Tadic en Tagliafico vanaf het begin erbij, gretige Ziyech, Klaas die scoort en Blind erbij, hebben we nu een ploeg met ervaring en extra klasse.
Ik heb er vertrouwen in dat dit wel goed komt dit seizoen.

Is trouwens opvallend hoe teams als PEC en Bate er toch makkelijk doorheen voetballen bij die lampjes.
Duidelijk dat PSV gewoon niet in balans is.
Hopelijk straft Ajax ze dit seizoen een paar keer goed af.
3 -1
Gouda
Is ook wel zo. Heel simpel, als je alles wint ben je kampioen. Alleen heel realistisch, dat is vrijwel onmogelijk. Er zijn altijd clubs waar je "onnodig" punten tegen laat liggen. En ook psv heeft dit soort wedstrijden,waarin het niet loopt, men scherpte mist etc. Het lijkt er echter op dat ze juist dit soort wedstrijden met geluk toch weten te winnen. Zonder dit geluk had psv dit seizoen dus al 4 punten minder. Aan het eind van de rit tellen deze punten toch ook keihard mee.

Maar goed, laten we hopen dat je gelijk krijgt en Ajax dit geluk kapot speelt.
0 0
Starkoo
Geluk houd wel op!
0 -1
Gouda
Bij fey en Psv afgelopen 2 jaar niet...
6 0
Litmanen85
Geluk houdt op , nog deze competitie.
2 -2
Gouda
Dat wordt letterlijk al 2 jaar geroepen...
3 0
Ajaxsupzuidned
Ongelooflijk dom van Zwolle om in blessuretijd nog voor de winst te gaan ipv tevreden te zijn met 1 punt en zeker na vorig jaar in gedachten! Gun dat schiijtclubje uit Eindhovuh dan ook helemaal niets meer met dat KUT geluk wat ALLES behalve kwaliteit is!!!
2 -1
de_pitbull
Nee Ajax had vorige week geen geluk zeker.
1 -10
3*stars*3
Ajax werd niet hele 2e helft scheel getikt!
6 0
Dexy
Wij hebben het hooguit 2x of 3x per seizoen, die gasten uit Eindhoven hebben het zowat in de meerderheid van hun wedstrijden.
0 0
GlennB
Mag een wonder heten dat die dumfries niet ze 2e gelen kaart krijgt, tegen 10 man pakt Zwolle gewoon de 3 punten.
4 0
Boer Gijs
Haha, ik dacht al: ik trap er niet in en volg die wedstrijd zo min mogelijk. Tegen het einde bij 1-1 stand helemaal niet meer gevolgd. Alleen op teletekst pagina 819 gekeken die pagina telkens ververst tot er stond dat...psv toch nog altijd de volle buit aan punten heeft gehaald. En hoewel ik een hartgrondige hekel aan die club heb kon ik er nu alleen maar om lachen. Het is toch lachwekkend en dom dat Nederlandese clubs er steeds weer inlopen. Als je na 90 minuten gelijk kan staan tegen psv kun je dat ook na 93 of 95 minuten. Dan ligt het echt aan jezelf als club als je dat punt nog uit handen geeft. Dat Zwolle dezelfde fout twee jaar op rij maakt is helemaal om te lachen zo dom. Dit soort cadeautjes tekenen de zwakte van ons voetbal. Dat is het treurige ervan
11 0
JanTa
PEC Zwolle heeft in de 2e helft alle kansen gehad om de wedstrijd te beslissen in hun voordeel maar als je ze niet maakt dan doet de tegenstander dat wel. Dat is 2 van de wetten in het voetbal.
2 -2
Juichtoon
Zolang tegenstanders blijven denken dat ze beter zijn en ook het laatste kwartier of zelfs laatste 5 minuten nog voor de volle winst gaan zal PSV in de slotfase blijven winnen.
Wie gaat hen vertellen dat een gelijkspel thuis tegen PSV ook goed is zelfs meer dan goed?
Het loopt inmiddels de spuigaten uit. Tegen Ajax wordt een puntendeling met hand en tand verdedigd. Tegen PSV blijft men de aanval zoeken. Houdt daar eens mee op!
12 0
whatarethose
Telkens hoop je weer... Wat een kut ploeg
5 0
Ajaxbrl
Kots kots , hopenlijk hakken we ze in de pan volgende maand.
2 0
geronimo
Met steeds weer ontsnappen zijn ze vorig seizoen kampioen geworden
8 0
433metdepuntnaarlinks
Ik hoor het mezelf nog zeggen:

"Dat geluk houdt echt wel een keer op ..."

Ik hou mijn mond dit seizoen, ik ben er bang voor ... Eigenlijk bestaat het niet wat die boeren allemaal flikken, zucht!
8 0
433metdepuntnaarlinks
Ontsnapt is het juiste woord. En dan mensen die het kwaliteit noemen? Is het de kwaliteit van PSV dat die tegenstanders gewoon kans op kans missen en het spannend houden?!

We kunnen in elk geval wel stellen dat dit PSV ook zomaar ineens helemaal kan instorten. Pereiro niet gezien, PEC heeft ze de tweede helft met de rug tegen de muur gezet, de verdediging in Eindhoven is los zand en aanvallend is het vooral voorzetten en hopen op Lozano. Niemand gaat mij wijsmaken dat dit straks met een dubbel programma goed blijft gaan.

Het spel tegen Feyenoord was mager, tegen Fortuna en PEC ook en tegen Bate werden ze pas wakker nadat ze door een lullige handsbal terug in de wedstrijd werden geholpen. Voetballend vind ik het echt nog altijd verschrikkelijk om te zien!

Edit: "niemand gaat mij wijsmaken dat dit goed blijft gaan" ... dat dacht ik vorig jaar ook ... Het voetbal is in elk geval nog matiger geworden, hoop doet leven zullen we maar zeggen.
10 0
jollie18
Zwolle had gewoon de kansen af moeten maken. Dan valt de tegentreffer in blessure tijd misschien nog mee. Nu weet je dat hij aan de andere kant kan vallen.
1 0
433metdepuntnaarlinks
Ja precies maar daarom vind ik het geen kwaliteit van PSV, het begint bij de onkunde van Fortuna en PEC die gewoon alle mogelijkheden krijgen om de wedstrijd te beslissen. Als ze dat niet doen dan heeft PSV meer kwaliteit en dan kan die op wilskracht altijd nog vallen ... Begint bij het missen van de kansen van de tegenstanders in mijn ogen.

Enorm kut in elk geval.
2 0
Willem410
Zal ik is zeggen wat me echt het meeste pijn doet aan deze schijt overwinning.
Niet die 3 punten, die hoerige van Bommel of die domme lul van een Luuk de Jong die na afloop nog even beweert dat het weer puur kwaliteit is in plaats van geluk.
Donyell Malen, die fantastische voorzet van hem, snijdt dwars door me Ajax ziel heen.
Hoe is het toch mogelijk dat dit ventje net zoals Bergwijn opgegroeid op onze Toekomst nu daar speelt?
10 -1
Jariiii
Dit maakt mijn afkeer van PSV alleen maar groter.
Ik zal woensdag voor ze zijn omdat het Nederlandse voetbal dringend succesjes nodig heeft, maar al sinds de jaren tachtig kan ik die club niet luchten of zien, en dan helpt dit niet bepaald.
4 -1
ajax4ever01
PSV kan me.woensdag de pot op
5 0
jollie18
Ik heb het al vaker gezegd PSV gaat niet met 2 goals verschil verliezen die zijn wel zeker van de CL.
0 0
Jariiii
Ik zal geen traan laten als ze verliezen maar ook al is het PSV, het zou toch wel mooi zijn om weer eens twee Nederlandse clubs in de CL te hebben.

Dat gezegd hebbende, mochten ze het niet halen dan zal het leedvermaak hier niet van de lucht zijn. Zo is het dan ook wel weer.
1 0
TontoKarnaggel
Tsja, je kan er boos en chagerijnig van worden maar ik probeer gewoon blij te zijn met het feit dat we een topweek achter de rug hebben met Ajax en niet dat schijtgeluk van psv nodig hebben om de punten te pakken. Al geef ik toe dat het me wel even wat moeite koste :)
4 0
Bjorn
Het is echt ongelooflijk hoor. Ik ben blij dat ik die potjes niet meer kijk sinds een jaar of 2.
2 0
AFCA.
Als die lampen ook dit seizoen weer de potjes gaat winnen waar ze helemaal scheel getikt worden gaat het weer een lang en zwaar seizoen worden.
3 0
Dexy
Hier valt voor ons gewoon niet tegenop te voetballen, tegen keer op keer zulke miraculeuze ontsnappingen in de slotfase.

Het enige wat helpt, is de komende twee speelrondes gewoon zelf winnen en dan in het onderlinge duel winnen in Eindhoven.
2 0
MM1974
Dit pisvee is echt niet zo goed,gaat echt wel een keer goed fout.
4 -3
Dexy
Dat dachten we vorig jaar ook...
7 0
Naoro
ziek.
1 0
AFCA1996
Haha hier kon je op wachten, daarom kijk ik die boeren sinds vorige week niet meer. Als je op een Zaterdagavond een kut avond wil moet je vooral door blijven kijken.
9 0
RedFeather
Excelsior
Niemand wil het, maar ze winnen ieder jaar weer genoeg van die lastige potjes
0 0
hallo1
Als PSV dit soort wedstrijden blijft winnen, krijgen wij het gewoon moeilijk.

We zullen zelf geen missers moeten maken en tegen PSV kunnen we met onze selectie het verschil maken. Ajax zal echter zelf ook moeizame wedstrijden over de streep moeten trekken, zoals tegen VVV gebeurde.
6 0
MankeNelis
Hoogste tijd voor een echo canceler, berichten worden wel erg vaak herhaald.
3 0
Juichtoon
Wanneer begrijpen ploegen als PEC ed nu eens dat een gelijkspel tegen PSV een prima resultaat is? Wanneer gaan deze ploegen vanaf een half uur voor tijd nu eens voor hun eigen goal liggen voor een punt ipv steeds in het mes te lopen doordat ze denken dat er meer in zit?
1 -1
Pierre Heno
Omdat het John van de Brom syndroom alom heerst : "Aáánvallùùuù`hh!!" tegen ploegen die een goede snelle counter kunnen plaatsen. Alle ballen wegperen om tijd te winnen gedurende die extra tijd komt gewoon niet in ze op! 1 punt is ineens niet genoeg meer,.,....en ja....dan krijg je net als vorig seizoen de tegengoal in de allerlaatste minuut. Dan heb je toch ècht niets geleerd en is het eerder gerechtigheid dan sneu. Wanneer je zo oerdom een punt weggeeft in de laatste minuut van de extra tijd verdien je gewoon niet beter.
5 0
Labrador
Het was alsof ze pak hem beet 5 minuten voor tijd opeens angstig gingen voetballen. Desondanks kwamen ze niet in de problemen maar ja..
2 0
071AFC071AJAX
Ik heb nog altijd een gezonde dosis grafhekel aan die club uit 010 maar deze varkensboeren zijn er voorbij gegaan. Wat een ontzettende grafmazzel hebben die elke week, daar valt bijna niet tegenop te voetballen. Maar uiteindelijk zullen we met die schaal staan in mei...
4 0
Marcdaan1971
Het meeste erge is dat we allemaal hard roepen maar we het geen halt kunnen toeroepen.
Zul je zien dat we er dinsdag ook nog uitvliegen en die kutboeren de CL ingaan.
Zoveel geluk hebben ze momenteel. Ik ben bang dat we de komende tijd nog steeds worden uitgelachen vanuit Eindhoven. We hebben het zwaar. We roepen alsmaar dat we ze eens zullen aanpakken, de volgende wedstrijd gaan vernederen, etc. Maar wat is elke keer de reailiteit??????? Juist, we staan weer 2 punten achter op ze en we hebben gespeeld tegen......... Heracles, VVV, Emmen. Dat is weer de reailiteit.
4 -1
Rdk1983
Lucky psv weer hoor. Zoet had natuurlijk minimaal geel moeten krijgen.
2 0
ajax4ever01
Van mij mag PSV komende woensdag verliezen nu ze wederom dat stinkgeluk hebben
2 -1
AFCA.
Van mij mogen ze er woensdag wel uit vliegen hoor. Ben wel echt helemaal klaar met die schijt ploeg. Al een heel wat jaren trouwens.
4 0
ajax4ever01
Volledig mee eens
1 0
Suarez16_
Mn laatste pot van psv ook weer gekeken van dit seizoen (behoudens onderlinge na). 3 wedstrijden, 2 onterecht gewonnen in blessuretijd en 1 gewonnen doordat een lucky vrije trap de wedstrijd kantelde.
8 0
DarkDefender
Ik doe met je mee, scheelt een hoop frustratie
0 0
godlike
Ik snap niet dat de eredivisieclubs in de laatste seconden nog op 90% durven te spelen tegen PSV. Di gebeurt gewoon al drie seizoenen..........
5 0
DarkDefender
Ik verbaas me er ook wel over. Ik denk omdat psv gewoon te pakken is voor een hoop clubs. Ik vond ze echt tegenvallen tegen fortuna en zwolle. Als ze zo blijven spelen in uitwedstrijden gaat het vast een paar keer fout
0 0
Causio
Wat een vieze varkensboeren, xtc criminelen! Ziek word je van ze!
0 0
jwbAFCA
Je weet gewoon dat het gaat gebeuren... Zwolle was 2e helft vele malen beter maar alsnog weet je hoe het gaat aflopen... PSV is net als een slechte film. Zwolle verdiende de volle buit, zo sneu voor die gasten!
0 0
Jariiii
Precies hetzelfde scenario als vorig seizoen. Toen werd PSV daar ook weggespeeld en pakte in blessuretijd volkomen vies en onverdiend de winst. Om misselijk van te worden.
1 0
Pierre Heno
niet sneu want ze hebben het volledig aan zichzelf te danken. Zo dom uitgespeeld die 3 minuten extra tijd..Tactiek A la Van de Brom. Gedoemd te mislukken in wedstrijden die er toe doen.
1 0
Jariiii
Dat is waar, daar heb je gelijk in. Toch word ik er niet minder ziek van.
0 0
erikje
mensen geen stress, PSV pakken we gewoon in direct duel. kijk naar je eigen club en niet naar de ander. Dat maakt ze alleen maar sterker.
1 -1
Labrador
Tegen die tijd kan je zomaar al 5 punten achter staan. 1 voordeel van vandaag, Het doelsaldo is weer gelijk
1 0
Toon meer reacties