Peeters verhuurd aan club uit Segunda B

FinnDekker, 09-08-2018 om 17:55, 7067 views, Peleus |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Mink Peeters zal aankomend seizoen actief zijn bij Lleida Esportiu, dat uitkomt op het derde niveau van Spanje in de Segunda Division B. Dat meldt het management Peleus donderdag.

De middenvelder annex aanvaller speelde in de jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok in 2014 naar Real Madrid. In de hoofdstad is er vooralsnog geen plek voor Peeters in het tweede, laat staan het eerste van de Koninklijke. Daarom heeft Real Madrid besloten de spelmaker uit te lenen aan Lleida Esportiu. Vertrouwen heeft Real nog wel in Peeters, aangezien zijn contract afgelopen zomer nog werd verlengd tot medio 2020.

Afgelopen seizoen werd Peeters ook verhuurd. De Nederlander werd eerst aan VVV Venlo gekoppeld, waarna Peeters in de winterstop tijdelijk naar Almere City verhuisde. Beide periodes liepen uit op een teleurstelling.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Stroeve
En dat terwijl er bij Real voorin net een plekkie is vrijgekomen. Vreemd!
0 0
Ajax27
Hahahahaha, wat kan ik dit soort spelers toch alleen maar erg hard uitlachen. Wat denken ze nu zelf? Ik hoop toch dat de talenten van 14-16 jaar ondertussen wel in de gaten hebben dat het geen klote zin heeft om zo vroeg te vertrekken, gewoon helemaal geen zin.
0 0
stefanzob
Veel talenten denken volgens alleen maar hoeveel Gucci tasjes en Rolexen ze kunnen kopen als ze naar het buitenland gaan. Of ze ook echt spelen interesseert ze geen jota.
0 0
Caparzo
Ej Mink, laat je maar lullen hoor, jij kan een mooie gouden ketting kopen en hoe gaaf is dat!!1! Dat wil iedereen ze zijn gewoon jaloers op je! Een gouden ketting, ik kan er slechts van dromen..
2 0
Oliveira
Peeters heeft even z'n carrière door de plee gespoeld door een kleine fortuin. Ach naja hij heeft tenminste wat geld.
3 0
Marcao
Goede keuze gebleken om voor Madrid te kiezen. Next!
0 0
FlyingDutchMan
Logische opvolger van Ronaldo, alleen Mink moet het ze nog vertellen!!!
1 0
Amsterdam Loyals
Verstandige keuze geweest gozer! Je verwacht het niet..
0 0
Bensco
Contractverlenging zegt niks trouwens aangezien de hurende club het grootste gedeelte betaald. Voor Real is dit gewoon een gokje wagen met een lage inzet. Haalt die het wel verkoop je hem voor geld, haalt die het niet heb je er nauwelijks kosten aan gehad.
2 0
ajaxpat
knap hoor
0 0
Harrie Nak
Supertalent!
0 0
Archy
Hahahahahahaha
0 0
CruyffFootball
Hij is echt beter geworden van zijn vertrek bij Ajax.
Volgend jaar Schin op Geul?
2 0
El-Dorado
volgende stap is een toptransfer naar almere city
1 0
Ferd
Daar is hij al mislukt. Het zal wel richting Treffers of De Dijk gaan. Al is PSV ook altijd wel geil op ex Ajacieden
4 0
Redrum
Living the dream
0 0
Bky
Mooie club, sportieve uitdaging. Doet hem vast goed.
0 0
Fredschuit1
Goede keuze geweest om voor Real Madrid te kiezen destijds;) Zouden ze al een beetje spijt hebben of dat net zoals al die andere verloren talenten niet willen toegeven? Wederom een voorbeeld voor de jeugd hoe het niet moet..
4 0