Moisander gaat verlengen bij Werder

BVeenstra, 13-07-2018 om 10:40, 4233 views, Werder Bremen | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Niklas Moisander gaat binnen afzienbare tijd zijn contract verlengen bij Werder Bremen. Dat maakt de Duitse club bekend via de officiële kanalen. In de komende dagen zal de Finse ex-Ajacied zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis.

Zelf is Moisander erg blij met zijn aanstaande contractverlenging. 'We gaan de laatste maanden de goede kant op. Je voelt het optimisme in het team en op de club. Ik voel me samen met mijn familie erg goed bij Werder en in de stad Bremen. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van het verhaal in de komende jaren.'

Ook technisch directeur Frank Baumann is blij dat de Fin bij Werder Bremen blijft. 'Niklas is een belangrijk onderdeel van onze selectie. In de laatste twee jaar heeft hij laten zien dat hij een leider op, maar ook naast, het veld is', aldus Baumann, waarna hoofdtrainer Florian Kohfeldt aanvult: 'Hij is een absolute leider in het elftal. Hij valt niet alleen op door zijn voetbalkwaliteiten en zijn intelligentie op het veld, maar hij staat ook voor de filosofie van Werder. Met zijn ervaring zal hij een stabiel en belangrijk element zijn in de defensie in de komende jaren.'

Moisander speelde tussen 2003 en 2006 en later ook tussen 2012 en 2015 bij Ajax. In zijn tweede periode werd de Fin zelfs aanvoerder in Amsterdam. Daarna vertrok hij naar Sampdoria en sinds 2016 is hij speler van Werder Bremen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BarAjax
Voorbeeldprof
0 0
Ajax27
Werd inderdaad terecht verkocht maar dit is nou wel typisch een speler waarvan je er 2-3 in je team moet hebben. Spelers die nooit een 9 zullen scoren, maar ook nooit een 4-5 scoren. Altijd gewoon steady een 6,5-7 met soms een kleine uitschieter naar boven. Dit soort spelers brengen rust in je team en dat vinden trainers fijn. Prima om te zien dat ie het bij een middenmoter in de Bundesliga gewoon prima doet en veel speelt.
1 0
AlexIbarra
Als ik het me goed herinner is hij niet verkocht maar voor nul euro vertrokken.
Hij was namelijk de enige die ondanks het beleid van 'bijtekenen of vertrekken' toch gewoon mocht spelen in zijn laatste contractjaar. Niet erg consequent want Boilesen en Serero werden volledig buiten de selectie gelaten.

Denswil zat er natuurlijk aan te komen en van hem snapte ik best dat hij ontevreden was over de uitzonderingspositie van Moisander. Je bent Ajacied, denkt de club te kennen en in principe hoor je 'aan de beurt' te zijn. Maar dan blijkt dat je toch nóg een jaartje geduld moet hebben, is dubbel lullig.

Objectief gezien denk ik trouwens wel dat Moisander een paar procent beter was.
0 0