'België gretig om van Engeland te winnen'

BVeenstra, 28-06-2018 om 07:25, 3334 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Voormalig Ajax-verdediger Toby Alderweireld wil donderdag met België gewoon winnen van Engeland. Opvallend genoeg zou het land dat tweede wordt in poule G een voordeel hebben ten opzichte van het land dat eerste wordt. Zo zou de route richting de finale 'makkelijker' zijn en hoeft er minder gereisd te worden.

Toch gaat België in de laatste groepswedstrijd tegen Engeland vol voor de groepswinst. 'Iedereen bij België is gretig om te winnen en dan maakt het niet uit welk land je daarna in de achtste finales treft, of later in het toernooi of naar welke stad je in Rusland moet spelen. De vliegreizen op het WK zijn perfect verzorgd en zijn niet vermoeiend', aldus de verdediger van Tottenham Hotspur in gesprek met De Telegraaf.

Bovendien denkt Alderweireld dat een nederlaag nooit goed kan zijn voor het moraal in de ploeg. 'Stap je met een nederlaag tegen Engeland het vliegtuig in dan kan de goede sfeer zomaar omslaan en dat mogen we niet laten gebeuren. Ons plan blijft zoals iedere wedstrijd: het beste voetbal spelen en winnen.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
KleinMiljoen
Heel leuk zo'n 'moeilijke' kant, maar welk van die ploegen heeft nou echt overtuigd? Uruguay een beetje, Ronaldo tegen Spanje en Brazilië en Frankrijk met een makkelijke poule door zonder goed voetbal.
0 0
Ajacied33
Ik hoop op België
0 0
jackwolf
En gij geleuft het??
0 0
iammike
Lekker zo iets naïefs om te willen winnen en san de foute kant van het schema te komen. Is echt iets typisch Nederlands en dus blijkbaar ook iets Belgisch
0 0