[Update] Wolfsburg-transfer Younes geknapt

SJvanveen, 03-07-2018 om 13:07, 22752 views, La Gazzetta dello Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Een volgende wending in de Amin Younes versus Napoli-soap doet de ronde. De Duitse ex-Ajacied is officieel speler van de Napolitanen, terwijl hij eigenlijk niet onder contract wil staan in Italië. Hierom is de runner-up van vorig seizoen in de Serie A bereid om Younes te laten gaan.

Aurelio de Laurentiis, president van de Italiaanse topclub, wil naar verluidt twintig miljoen euro vangen voor de linksbuiten. Dit meldt althans La Gazzetta dello Sport. Men is bereid een speler, die ogenschijnlijk met tegenzin in Italië verblijft, te laten gaan.

Wel wil coach Carlo Ancelotti, die Maurizio Sarri opvolgt als Napoli-trainer, een gesprek aangaan met Younes. Vorig seizoen werd de aanvaller uit de selectie gezet van Ajax, nadat hij weigerde in te vallen. Wolfsburg is mogelijk geïnteresseerd in de diensten van Younes.

Update - 13.07 uur (3 juli 2018)
De transfer van Amin Younes naar Wolfsburg is geknapt, zo meldt Voetbal International. Het medium citeert de directeur van de Bundesliga-club vanuit Duitse media. Jörg Schmadtke stelt dat er te veel hindernissen in de transfer zich voordoen en daarom de transfer van de baan is. Younes is officieel nog contractspeler bij Napoli, maar mag vertrekken na een hele contractsoap. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JDerksen
Younes is niet slim genoeg om slecht tactisch spel te spelen
en nu heeft ie nog eens dubbel pech ook
Karma
0 0
mistermiyagi
Wat een lul eigenlijk die Younes:
Ajax had hem echt een schop onder zijn hol moeten geven, heeft veel alles aan Ajax te danken, finale Europa League, A international, basisplaats Ajax..
0 0
TvdH
Younes moet gewoon lekker Bogarde-stijl zijn contact uit gaan zitten op de tribune. Kan hij in de winterstop al naar psv
0 0
L1tman3n
Terugkopen en een contract voor 't leven geven. Iedereen verdient een tweede kans, haha :)
0 -1
vijfennegentig
Wees eerlijk...dit soort dingen gebeuren bijna nergens.

Ik denk dat Ajax ook fouteh heeft gemaakt, misschien dat dat wisselmoment wat zegt.
0 -3
Oliveira
Hoezo? Moet Ajax nu alle egotjes strelen van al hun spelers? Alleen omdat je ergens werkt wilt nog niet zeggen dat je dan ook gelijk relevant ben. Je acties en vaardigheden zijn de dingen die van belang zijn en niet je ego. Ajax had gewoon het recht om hem te wisselen wanneer ze wilden en hem uit de selectie te zetten vanwege werkweigering. Het moet toch niet zo zijn dat een speler's zijn narcisme van belang is voor de club en de spelersgroep.
0 0
Hagmag
Wie een kuil graaft voor ......
0 0
ambtenaar
Wat een verhaal dit, via de achterdeur vertrekken om vervolgens als handel te worden gebruikt.
Had niet verwacht dat hij een domme jongen was.
0 0
Babayaka
Youniks voetbal nooit meer, de streek die hij Ajax en napolie heeft geflikt wordt hem niet vergeven. Zijn ook zat alternatieve.
Youniks is een 100in een dozijn speler.
2 -3
Oliveira
Dit gebeurt er wanneer een familielid je zakenwaarnemer is. Onkunde en incompetentie, het is alleen een goed idee wanneer de gene die je aanstelt daadwerkelijk weet waar hij/zij mee bezig is. Dit is zo'n beetje het einde van Younes zijn carrière.
2 0
Leviathan
Wie?
0 0
AJAIXIXIXI
Wat heeft deze jongen zijn carrière toch verkloot...
0 0
Ajaxgek1980
vraag me af of die ooit nog ergens aan de bak komt
0 0
ajaxpat
Telstar misschien
0 0
Murph
Boontje komt om zijn loontje.
1 0
Piejotter
20 Miljoen? Gaat geen enkele club betalen. Hij is er al een tijdje uit en zijn houding t.o.v. Ajax (door niet in te vallen) en ook de wel of niet overeenkomst met Napoli doen hem zeker geen goed. Slimmer was geweest gewoon bij Ajax te blijven maar dat is nu te laat.
0 0
Van Reenen
Zal mij worst wezen. Hij wilde Ajax een kunstje flikken en is in zijn eigen valkuil gevallen. Over en sluiten dat boek Younes.
0 0
Jelephi
Net goed voor die kleine laaf. Is nu gewoon ordinair handelswaar geworden en kan zijn carriere wel vergeten.
0 0
Ozymandias
Dit noemen we in de vakwereld een typisch geval van boontje komt om zijn loontje.
0 0
ajaxfan83
net goed
0 0
Ruff Rhythim
Die heeft echt de domste move in zijn carriere gemaakt hoor, kom daar maar weer eens uit...
1 0
chrisjuhhh
Maar als hij officieel van Napoli is dan krijgt Ajax die 5 miljoen transfer , want dat was de deal in de winter .
0 -3
Bensco
die deal is nooit doorgegaan. Younes heeft de transfer niet in de winter gemaakt maar tekende ''toevallig'' een maand na het sluiten van de transfermarkt ineens wel een contract dat zou ingaan op 1 juli. Napoli en Younes wilden ajax naaien op deze manier. Zo kon Napoli goedkoop een speler fiksen en Younes een dikke tekenbonus tegemoet zien. Maar nu valt het kaartenhuis in elkaar. Younes mag niet meer bij Napoli spelen, Wolfsburg wil hem niet hebben, zijn international status is die kwijt, nog een langdurige blessure opgelopen en inmiddels is zijn zakenwaarnemer ook ontslagen.
0 0
Ozymandias
Nee, Younes is op 1 juli 2018 transfervrij van Ajax naar Napoli gegaan.
0 0
DavidFerr
Nee, want de Younes deal in de winter was uiteindelijk niet doorgegaan. Younes had een contract met ingang van juli bij Napoli getekend en vertrok dus helaas transfervrij.
0 0
Marcoryn
Die kan beter buschauffeur worden. Oh ja en zijn zaakwaarnemer ontslaan. Wat een soap.
0 0
Rinban
Wie?
1 0
Jantjeajax
Ik denk dat een club waar het veld 10 meter langer is wel geintresseerd is
4 0
Afca85meer
Ik vind dit zó grappig.
4 0
Tinus
Ik vind het eerder sneu voor younes. Altijd een sympathieke gozer geweest. Bizar hoe zijn loopbaan nu zo'n wending kan nemen. Volgens mij kent niemand het hele verhaal.
4 -7
Ozymandias
Younes heeft eerst een blessure geveinst (de medische staf van Ajax kon niets vinden) zodat hij niet aan het aantal wedstrijden zou komen waarop zijn contract automatisch zou worden verlengt. Heeft zich misdragen richting Ten Hag (waarom kan voormalig Yaya Touré wel in de laatste minuten invallen zonder gezeik maar de grote Younes niet?). Verder heeft hij Ajax miljoenen euro's door de neus geboord door op het laatste moment ervoor te kiezen om pas in de zomer naar Napoli te gaan. En nu heeft hij Napoli een enorme loer gedraaid door daar niet te willen spelen terwijl hij een contract heeft getekend. Sympathiek?!
5 0
gi0vanni
Wat is er sympathiek aan het naar een club gaan om een transfer af te ronden. Om dan in plaats van dit ook te doen een contract op basis van een vrije transfer te tekenen?
2 0
chrisjuhhh
Dat klopt dan toch niet ?
Als Napoli met Ajax een deal heeft van 5 mio in de winter dan kan hij nooit transfer vrij weggaan .

Ben nu wel benieuwd naar de jaarstukken 2017 2018 , want daar moet het vermeld staan .
0 -3
gi0vanni
Dat klopt wel. Iedere club kan een speler met een aflopend contract van 6 maanden gewoon een contract aanbieden. Waarom denk je dat Younes nog een half jaar bij Ajax zat?
0 0
Lazell
Je hebt wat gemist Chris.
Younes afgelopen winterstop nog een contract voor een half jaar (tot juli 2018). Als ze hem in de winterstop over willen nemen, moeten ze 5 miljoen betalen. Als ze hem na juli over willen nemen, is hij uiteraard gratis.
0 0
Ajacied33
Bizar idd, dit had toch niemand van tevoren kunnen bedenken. Sympathieke gast deze Younes, en zijn hele carrière nu al naar de klote. Ik hoop dat hij hieruit kan komen. Lekker focussen op Napoli joh, mooie club, mooie stad, lekker weer, grote trainer...
0 -4
Schöne82
Kwam eerst idd symphatiek over, maar heeft z'n ware aard laten zien toen het om de pegels ging.
Ajax heeft em vanuit de betrekkelijke anonimiteit een kans gegeven. Wat meer respect en enige vorm van waardering was op z'n plaats geweest. Z'n carriere leek met goud omrand (dankzij Ajax). Nu heeft ie zichzelf aardig in de nesten gemanouvreerd.
3 -1
Duif63
Misschien kunnen ze hem ruilen met een andere linksbuiten die ook in Italië is beland en in een nog niet zo grijs verleden ook voor Ajax speelde.
0 0
Robeerke
'Hoe verneuk je je carrière in 12 maanden' door Drs. in de carrièreverneuking A. Younes. Goed gedaan knul.
10 0
Ajax#1900
Haha precies dit
1 0
MankeNelis
S2 afl 11 in Younes & Butt-Head
1 0
Ajax meister
Is Younes officieel van Napels? Of is het officieel volgens de krant?
Blijkbaar heb ik iets gemist, als dit waar is lijkt mij dat Ajax hiertegen een rechtzaak kan starten wegens fraude
0 -4
Babayaka
Je hebt iets gemist.
0 0
Lazell
Teering, haha. Younes is transfervrij, wilde zijn contract niet verlengen. Hele media hype om dit topic geweest van het niveau Kluivert.
0 0
gi0vanni
Ajax weigerde vorig jaar na een dreigende leegloop alle uitgaande transfers van de belangrijkste spelers. Daarom werd Younes niet voor 15 miljoen verkocht. En daar was hij niet zo blij mee.
0 0
Ferd
Nee hoor. Ajax gaf toestemming om te praten, dat Napoli en Younes besloten het contract op 1 juli in te laten gaan i.p.v. 1 januari staat ze vrij. Is het netjes? Nee. Is het fraude? Ook nee.
0 0
Ajacied33
Ben je nou serieus?
0 0
chloorbestendig
Goedemorgen
1 0
Jornnn
Ja je hebt iets gemist
3 0
Oliveira
Ik ben blij dat Ajax niks meer te maken heeft met de persoon Younes. Wat een kneus is dat zeg.... Ik hoop dat hij doet de voetbalbond van Italië wordt geschorst vanwege wangedrag.
1 0
chloorbestendig
Snel kopen voor die prijs als vervanger van Kluivert!
4 0
Marcdaan1971
Halen. Prima speler voor ons.
1 0
Hans Kraay Jr.
Als dit echt waar is en die Italianen houden voet bij stuk dan is de carrière van Youness over. Dat zou toch wat zijn zeg.
3 0
Babayaka
En terecht die voetballers harken vermogens binnen en denken dat ze van alles kunnen flikken.
0 0
Redrum
In Aflevering 27 van Oplichters in het Buitenland neemt dit bizarre verhaal alweer een verrassende wending.
5 0
gi0vanni
Zeker want de titel van deze aflevering is: oplichter opgelicht. :d
0 -1
Joseph
Misschien in ouderwetse Italiaanse Lire, meer gaan ze er niet voor krijgen..
0 0
luiszwaaris
gahahah wauw
0 0
EuforischeRealist
Waarom heb ik toch het idee dat ze dat niet gaat lukken?
0 0