Milik baalt: '91 punten en maar drie keer verloren'

BVeenstra, 25-05-2018 om 15:05, 15058 views, Przeglad Sportwy |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-spits Arek Milik baalt ervan dat hij dit seizoen met Napoli wederom naast de landstitel heeft gegrepen. Even dacht hij met zijn club na een belangrijke uitzege bij de uiteindelijke kampioen Juventus weer mee te doen, maar een week later viel het doek toen er werd verloren van Fiorentina.

'De tweede plaats doet ons wel wat pijn, omdat ons doel de titel was. We hebben het niet gered dit jaar, ondanks dat we 91 punten hebben behaald en maar drie keer hebben verloren', aldus Milik, die ondanks dat gigantische puntenaantal zijn club afscheid zag nemen van trainer Maurizio Sarri. 'We versloegen Juventus nog en voor onze fans was die wedstrijd het belangrijkste in de wereld. Het is moeilijk, misschien winnen we de Scudetto volgend jaar.'

Voordat Milik zich gaat richten op een nieuw seizoen in de Serie A staat er eerst nog een WK op het programma. De Pool is net op tijd hersteld van wederom een zware knieblessure. 'Maar ik ben er nu nog niet klaar voor om vanaf de aftrap te spelen, maar...we hebben nog drie weken. Ik zal er klaar voor zijn', aldus Milik, die denkt dat Polen er beter voor staat dan twee jaar geleden. 'Er zijn wat nieuwe spelers, zoals Piotrek Zieliński. Ik verwacht dat hij dit keer in de basis zal staan. Ons voornaamste doel is het overleven van de groepsfase en voor mij persoonlijk om er vanaf de eerste minuut in de openingswedstrijd tegen Senegal te staan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAsphere
En nu krijgen ze Ancelotti haha. Zeg maar dag tegen de attractieve spelopvatting.

Snap trouwens niet dat ze Sarri ontslaan. Volgens mij de enige coach in de afgelopen paar decennia die Napoli dichtbij de titel bracht door aanvallend voetbal toe te passen.
0 0
3*stars*3
Echt respect voor wat Ancelotti heeft neergezet (3 of 4 cl bekers) want hij pakt bijna overal prijzen en heeft echt mooie clubs getraind maar ik ben ook geen fan van zijn manier van spelen.

Weet niet of Sarri is ontslagen of opgestapt.
Hij gaat waarschijnlijk naar Chelsea.
1 0
AFCAsphere
Ik heb ook wel respect voor wat hij bij AC Milan heeft bereikt, maar ook door die beker na 12 jaar weer in Madrid te brengen. Toch is zijn carrière vooralsnog niet helemaal vlekkeloos verlopen, want in München waren ze alles behalve tevreden over de prestaties onder zijn bewind. Werd toen vroegtijdig ontslagen en vervangen door Heynckes.

Ben benieuwd wat hij bij Napoli voor elkaar kan krijgen. Op zich heeft hij een leuke selectie tot zijn beschikking, maar wel eentje die kwalitatief minder is dan die van Juventus.

Sarri gaat waarschijnlijk naar Chelsea ja. Krijgen zij ook eens een keer leuk voetbal te zien. Hebben bijna alleen maar laf countervoetbal gespeeld, voor zover ik mij kan herinneren.
0 0
Ajax#1900
Mooi dat hij weer zo sterk teruggenomen is na die nare blessures. Hij kan er volgend jaar zo 20 in knallen in de serie A.
0 0
3*stars*3
Als Ancelotti het in hem ziet zitten maar waarschijnlijk gaat hij nieuwe spelers en een spits eisen.
Las al iets over Benzema maar Milik had vooral pech met die blessure en opeens begon Mertens ook vanuit alle hoeken te scoren.
1 0
JordyAjacied
Bij Ajax ook al net niet...
1 -2
Ajaxvooraltijd
Was toch wel een heerlijke speler hoor. Als hij hem voor zijn linker kreeg wist je gewoon al dat ie zat. Jammer dat hij weg ging en nooit het complete vertrouwen kreeg boven notabene Sightorsson (wtf?). Maar ja Frank hield van brave jongetjes die 100x minder techniek hadden als Frank zelf. Viergever, vd Hoorn, Veltman, zimling, sanogoal, klaassen, Sightorsson en Gudelj. Dan is het nu allemaal zo slecht nog niet hoewel de mentaliteit van bovengenoemden wel stukken beter was.
2 0
John2907
PIOTREK
0 0
luiszwaaris
AREK
0 0
gi0vanni
Arkadiusz Milik! Was een prima aanvaller. Met hem erbij hadden we vorig jaar de ED gewonnen.
1 0
M.Olsen
Dream on,dream on dream until you dreams come trueee
0 0