Van de Looi nieuwe coach Jong Oranje

BartVeenstra, 21-05-2018 om 10:05, 2902 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De KNVB heeft maandagochtend bekendgemaakt dat Erwin van de Looi de nieuwe bondscoach van Jong Oranje is. De oefenmeester volgt daarmee Art Langeler, die per 1 mei 2018 directeur voetbalontwikkeling is geworden bij de KNVB, op.

Van de Looi, tot voor kort werkzaam als trainer bij Willem II, heeft een contract getekend tot en met december 2020. Wanneer Jong Oranje zich plaatst voor het EK 2021 wordt het contract automatisch verlengd tot en met de zomer van 2021.

Jong Oranje speelt in september twee heel belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden (voor het EK 2019) tegen concurrenten Engeland en Schotland. De groepswinnaars plaatsen zich direct voor het EK. De vier beste nummers twee spelen play-offwedstrijden voor de laatste twee plekken op het EK. Nederland staat op dit moment tweede in de poule met elf punten uit zes duels.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Genant
Van der Looi, Langeler, Hoogma.....is dit de technische staf van Go Ahead Kampen? Nee..de technische top van de KNVB.......
1 0
WillyBrokamp
Lachebekje van Looi... Het wordt een vrolijke boel bij Jong Oranje...
1 0
Ar
Dacht even dat het betekende dat Art Langeler was ontslagen, maar dat die directeur voetbalontwikkeling is geworden toont ook wel het failliet van het Hollandse voetbal.
3 -1
Ozymandias
Natuurlijk is Vd Looi geen goede trainer maar denken jullie nou echt dat goede trainers een rol bij Jong Ajax aan zouden nemen? De KNVB vis in een vijver waar mannen als Stuivenberg, Koster, Langeler en Vd Looi in rondzwemmen. Het probleem is de trainersopleiding van de KNVB. Gelukkig heeft de nieuwe directeur voetbalzaken van de KNVB dat ook opgemerkt en gezegd dat er naar het buitenland zal worden gekeken om te leren hoe ze die opleiding kunnen verbeteren. Wanneer er betere trainers worden opgeleid zullen er vanzelf ook betere trainers interesse hebben in een rol bij de KNVB.
1 0
FlyingDutchMan
Een reiger zou er tegenaan pissen, in plaats van opeten..
1 0
MSwertz92
Alles is slecht van de KNVB, bij de play offs zijn fouten gemaakt, zelfs met video ref. Als je met je porrem naar het scherm kijkt en dan nog de verkeerde beslissing neemt ben je dus gewoon slecht opgeleid. Het gebeurt namelijk niet bij 1 scheidsrechter nee bij allemaal. Ze staan er omdat ze dingen moeten zien maar ze zien niks.
2 0
GeraldSibon
Precies de middelmaat die Nederland niet nodig heeft. Waar ik ook niemand over hoor is dat dit EK toegang geeft tot de Olympische Spelen. Die missen we dus ook weer, helemaal kut.
1 -2
Ajaxvooraltijd
De KNVB heeft wat met irritante betwetertjes die thuis niets te vertellen hebben bij de vrouw. Wat wel positief is, is dat meneer zonder nek eindelijk daar is opgerot!
1 0
Michelinho
Alles beter dan Langeler methinks.
1 0
3*stars*3
Het trieste is dat Art wel een hele belangrijke positie bezit, binnen de KNVB.
Valt wel op dat ze daar alles aan doen, om vooral geen mensen met een Ajax achtergrond te nemen voor diverse posities binnen KNVB.

Mag natuurlijk maar zet dan wel sterke mannen neer.
1 0
Michelinho
Dat krijg je binnen een organisatie met een algeheel minderwaardigheidscomplex. Zwakke en laffe beleidsmakers zullen nooit sterkere en meer bekwame persoonlijkheden binnenhalen. Eigen Hachje über alles.
0 0