Engelse transfermarkt officieel geopend

BVeenstra, 17-05-2018 om 11:35, 5002 views, AS, Algemeen Dagblad | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De transfermarkt in Engeland is vandaag (donderdag 17 mei) officieel geopend, waarmee de transferzomer sinds nu officieel van start is gegaan. De Premier League heeft de slotdag van de transfermarkt vervroegd van 31 augustus naar 9 augustus en om die reden is de transferperiode ook een stuk eerder gestart.

Normaal is de markt vanaf 1 juni geopend, maar voor Engelse clubs is het vanaf nu mogelijk om spelers officieel over te nemen van andere clubs. Natuurlijk kon dit al eerder, maar dan konden clubs de spelers officieel nog niet inschrijven.

Ook de transfermarkt in de Serie A sluit deze zomer eerder, namelijk op 18 augustus. In Nederland was de Eredivisie CV, de belanhenbehartiger van de achttien Eredivisieclubs, ook voorstander van een vervroegde sluiting, maar desondanks geldt in Nederland 31 augustus (23.59 uur) nog altijd als de slotdatum, zo schrijft het Algemeen Dagblad.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
amthree
Nou dan de komende weken dus de spurs op bezoek in amsterdam voor de ligt, neres??
0 0
Ozymandias
Het lijkt me sterk dat Tottenham interesse zou hebben in Neres. Die jongen heeft zeker potentieel maar Tottenham zoekt naar spelers die ze direct kunnen helpen om zich tussen de absolute top (Barcelona, Bayern, City, Real en Juventus) te nestelen.
0 0
Michelinho
Zou me niets verbazen als de Engelse clubs deze en/of de winterse transferperiode nog even snel een berg talent naar Engeland halen in anticipatie op Brexit.
1 0
Redrum
Laat het gesmijt met geld zonder enige vorm van denkwerk en beleid beginnen!
1 0
geendagsvlieg
Geen idee waar het AD die 1 juni vandaan plukt. In de oude situatie met 31 augustus kan de markt pas open op 9 juni, anders ga je over de 12 weken heen.
0 0
0romis
Eredivisie als democratie werkt totaal niet
1 0
geendagsvlieg
In de PL waren ook slechts 14 van de 20 clubs voor, één stem minder en alles was bij het oude gebleven.

Daarnaast zou dat averechts werken in de Eredivisie als slechts enkele andere ook eerder sluiten.
0 0