Ten Cate verlaat Al Jazira voor Nederland

BVeenstra, 16-05-2018 om 13:00, 11076 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ex-Ajax-trainer Henk ten Cate gaat Al Jazira verlaten. De oefenmeester heeft besloten zijn contract bij de club niet te verlengen en keert nu terug naar Nederland, zo meldt De Telegraaf.

Het nieuws sloeg bij de spelers van de club in als een bom. De selectie heeft dan ook gesmeekt hem te blijven en ook de clubleiding had graag gezien dat Ten Cate lang door had gegaan. Voor Ten Cate was het echter klaar en was een terugkeer naar Nederland gewenst.

Met de club uit Abu Dhabi bereikte Ten Cate de halve finale van het WK voor clubs. Tegen Real Madrid werd er pas in de slotfase verloren. Ten Cate werkte sinds eind 2015 bij Al Jazira.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
Ik dacht dat hij 5 jaar geleden al met pensioen wou
0 0
DonAdam
Henk kan de boodschappentassen met oliedollars niet meer dragen, dus hij wil niet meer :p
1 0
Rood Gevaar
sloeg in als een bom, leuke woordspeling
5 -2
Ozymandias
Ik blijf erbij dat ik Ten Cate als de ideale assistent voor Ajax zie. Hij heeft een enorme bak ervaring, is een goede veldtrainer en spelers lopen met hem weg. Ik denk dat hij een goede aanvulling op Ten Hag en Schreuder zou zijn.
7 -1
Pierre Heno
Ten Cate heeft in december 2017 al laten weten nooit meer naar Ajax te willen dus dat zal moeilijk worden.
0 0
Ozymandias
Ahh, jammer.
0 0
Mike4wheelz
Absoluut mee eens, net als Peter Bosz weet hij zijn teams ultra aanvallend spel te laten spelen met verzorgd combinatiespel. Blijft onwerkelijk hoe hij destijds van Ajax een echte doelpunten/vechtmachine maakte maar toch geen kampioen werd.

Of hij assistent of hoofdtrainer bij Ajax zou worden maakt me niet uit, Ten Cate is in Nederland enigszins een ondergewaardeerde klasbak. Laat maar komen deze man!
2 -1
Barra
Ik kan me niet voorstellen dat hij het ziet zitten om assistent te worden bij ons, met zijn staat van dienst. Moet toch lekker zelf ergens voor de groep staan
5 0
Michelinho
Denk je dat die zin heeft om derde viool te komen spelen?
3 0
Ferd
Tweede viool, en waarom niet? Deed hij bij Barca ook
0 0
Lazell
Echte Amsterdammer ook. Normaal is dat niet belangrijk, maar Ten Hag heeft een moeite met het verschil in cultuur tussen Enschede en Amsterdam.
1 0
4xEC1
Haha, wat een grootheid daar! Kan je je niet voorstellen in het nuchtere Holland. Maar als je het slecht doet in sommige landen moet je ook soms rennen voor je leven bij wijze van. Kun je je ook niet voorstellen in het nuchtere Holland.
3 -1