Keizer staat op shortlist van Heerenveen

FinnDekker, 17-04-2018 om 10:43, 5073 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Marcel Keizer werd al vaker na zijn ontslag genoemd bij clubs uit Nederland en daar is er opnieuw een bijgekomen. Het gaat om sc Heerenveen dat aankomende zomer afscheid neemt van Jurgen Streppel. In het verleden werd de voormalig Ajax-trainer al in verband gebracht met Excelsior en Heracles.

Bij de laatstgenoemde is inmiddels een trainer aangesteld, terwijl Excelsior nog op zoek is naar een nieuwe coach. Maar Heerenveen lijkt ook te hopen op zijn handtekening, zo meldt Voetbal International. 'De eerder dit seizoen bij Ajax ontslagen Marcel Keizer en VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn behoren in elk geval tot de overgebleven kandidaten.'

Keizer werd in december de laan uitgestuurd nadat Ajax werd uitgeschakeld in de beker tegen Twente. Op dat moment was de achterstand op PSV vijf punten. Na de winterstop kwam Erik ten Hag aan het roer in Amsterdam.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MyDreamteam59
We gaan nog van je horen Marcel!
Rustig aan, stapje voor stapje, nu is het tijd geworden om de juiste club te vinden die jou de tijd en ruimte gaat geven verder te komen. Ik zou Heerenveen, ook een nare achterban, geen optie vinden maar meer een club wat je naar je hand kan zetten.
0 0
Genant
Iedereen gunt Marcel alles maar of het slim van Heerenveen is......mwoah
0 0
Freddy Al
Hopelijk gaat hij het daar goed doen, ik gun hem het beste.
1 0
ajaxinho
Kijk, dat is een betere aanbieding.
0 0
kaashaas
ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!ten hag is een clown!
2 -3
koeman1
En jij bent.................. Een idioot
0 0
***1900***
Jezus man wat ben jij triest. Heb je nou werkelijk niks beters te doen dan dit te plaatsen in elk willekeurig topic? Sneu hoor.
1 0
kaashaas
En dan word hij volgend jaar kampioen.. haha
0 -1
AlexIbarra
Wie zouden er bij ons op de shortlist staan?

Ten Hag Out roepen is leuk maar we hebben al aardig wat opties verbruikt het afgelopen jaar.

Na Bosz wisten we al niet wie de volgende moest zijn, nu is het ‘lijstje’ nog korter.
1 0
Ajaccus
Misschien moeten we toch eens naar van den Brom kijken. Hij laat toch leuk aanvallend voetbal zien met het materiaal dat hij heeft.
Maar eerst wil ik zien wat ten Hag doet na een goede voorbereiding en wat tijdige gerichte aankopen.
0 -2
nicholas87
Johnny van 't Schip
0 -2
Ajacied33
TH gaat niet weg dus hou maar op. Het blijft bij dromen
0 0
Leviathan
Bosz halen geef m 1.5 mil en kampioen 1.5 mil bonus. Dan komt ie wel hoor.. Waarschijnlijk hou je meer van de selectie over ook want iedereen wilt gewoon weg nu
1 0
Bjorn
Het is hem volledig gegund. Had gewoon de assistent van Bosz moeten zijn nu bij Ajax (zoals hij zelf ook wilde), op weg naar de titel.
2 -1
Ajacied33
Leuke club voor hem. Ik gun het hem van harte. Achteraf gezien had ie nog beter bij ons kunnen zitten
6 -1
3sterren
Het verheugt mij enorm dat Marcel Keizer op menig shortlist staat. Ik gun het deze sympathieke én uiterst talentvolle trainer en bovendien super coach, van harte! Goed om te weten dat er nog TD’s bij clubs werken, die kwaliteit wel herkennen ...
3 -2
Jelle2500
Wat is dat nou met keizer?
Had wissels waar een banaan nog niet op gekomen was...
4 -4
3sterren
Oh ja?
De wissels die Ten Hag inbrengt zijn kut met peren ...
3 -3
Jelle2500
Ik zeg ook niet dat TH goed is maar Keizer was echt geen 6 klassen beter ;)
2 -4
MosesD
Ik hoop het heel erg voor Marcel Keizer. Ik denk dat hij veel in zijn mars heeft. Het begon steeds beter te draaien bij Ajax. Dat hij plots weg moest is gewoon een kolossale blunder van Overmars/Sar. Hveen sympathieke en mooie club voor een perfecte doorstart!
4 -2
BokkieBokstra
Zou een hele mooie club zijn voor Keizer. Met echt gras!
3 -1
Mauroafca
Ik gun deze man echt het beste. Als hij bij Heerenveen tekent mag hij van mij 2e worden, achter Ajax!
2 -1
3sterren
Dat inderdaad, maar wel twee keer winnen van het Ajax onder Ten Hag ...
1 -2
SjaakWolfs
Hopelijk kan Marcel bij een leuke club aan de slag.
2 0
Leviathan
Ik gun het hem van harte. Hadden we keizer nog maar.. 100% zeker dat we met meer punten nu stonden en psv nog geen kampioen was. Kampioen worden zal ik niet zeggen wie weet, maar niet zo triest eindigen als nu iig
6 0
booya4afca
Hoop van harte dat hij een mooie club vindt. Het liefst zie ik hem nog een rol bekleden binnen Ajax, maar daar zal hij (en terecht) geen trek in hebben.
2 0
WIJSNEUS14
Zelden een ontslagen trainer gezien bij Ajax die zo'n hoge gunfactor heeft onder de fans. Terecht ook, die man is slachtoffer geworden van het wanbeleid bij Ajax. Ik heb veel respect voor hoe hij is gegaan met de situatie omtrent Nouri. Ook binnen de spelersgroep staat hij er op het menselijke vlak zeer goed op. Niet onbelangrijk in mijn ogen. Ik zou Heerenveen een mooie club vinden voor Keizer en hoop dat hij zich daar blijft ontwikkelen als trainer. Wie weet komen Keizer en Ajax elkaar dan weer eens tegen en kunnen ze wat voor elkaar betekenen.
6 -1
Stamhoofd
Leuke club voor Keizer. Gun deze man het allerbeste!
4 -1
Van Reenen
Wat een mazzel ook die Keizer. Hij staat al op veel verlanglijstjes in binnen-en buitenland. Welk Nederlandse artiest kan dat zeggen, dat hij een graag gezien gast is in binnen-en buitenland.
2 -1