[Update] 'Keizer wacht op betere club'

BVeenstra, 17-05-2018 om 18:55, 11160 views, Voetbal International | Het nieuwe jaarboek van Ajax is uit!

Voormalig Ajax-trainer Marcel Keizer zou volgens Voetbal International kandidaat nummer één zijn om de nieuwe trainer van Excelsior te worden. De Rotterdamse club is vanwege het aanstaande vertrek van Mitchell van der Gaag op zoek naar een nieuwe hoofdcoach.

Naar verluidt zou Keizer willen wachten met het nemen van een beslissing. Dat geldt ook voor Ernest Faber, die na dit seizoen afscheid neemt van FC Groningen. Ook de naam van Damien Hertog, die assistent-trainer was bij APOEL Nicosia onder Mario Been, wordt genoemd. 'Ik spreek met een aantal kandidaten', geeft Excelsior-directeur Ferry de Haan aan.

'Met een stuk of vier, vijf trainers praten we verder. Ook deze week weer. Zo snel mogelijk geldt nog steeds, maar het gaat gewoon niet snel', geeft De Haan aan dat men nog even geduld moet hebben. 'Er komt een punt dat je een keer een keuze moet maken. Dat geldt voor ons en dat geldt voor een trainer. Dat punt is nog niet bereikt. Maar als trainers hun definitieve antwoord uit blijven stellen dan zullen wij de keuze maken dat het ons te lang duurt.'

Keizer begon dit seizoen als trainer van Ajax, maar vanwege teleurstellende prestaties in de Eredivisie, Europa en het bekertoernooi werd de oefenmeester vlak voor de winterstop ontslagen.

Update  - 18.55 uur (17 mei 2018)
Marcel Keizer staat nog steeds op het lijstje van Excelsior, maar is vooralsnog niet geïnteresseerd in de baan. Coach Mitchell van der Gaag verhuisde naar NAC Breda en de Kralingers zoeken nog een vervanger. De naam van Keizer, eerder dit seizoen op non-actief gesteld bij Ajax, zong rond, maar hij wacht op een op papier betere club, zo meldt Valentijn Driessen van De Telegraaf donderdag. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Als de KNVB geen puinhoop was, had hij daar nu gezeten naast Koeman.
0 -1
Unuvar1980
was ook onvoorstelbaar dat ze Keizer aanstelden vorig jaar op basis van 1 leuk seizoen met Jong Ajax met toppers als Nouri; Van de Beek en De Jong..Alleen Overmars zag de bui al hangen maar werd democratisch weggestemd
0 0
Rukboor
Keizer deed het prima bij Jong Ajax, en er is veel gebeurd bij de seizoenstart.
Bij de spelers was er onbegrip over zijn ontslag, had ook netter opgelost kunnen worden.
0 0
Marcw1972
Haha die heeft het te hoog in zijn bolletje. Op basis waarvan?
4 0
mvdk
Als Ajax op je CV staat kun je in ieder geval bij PSV terecht
0 0
ossenaar40
haha dan heeft Excelsior een betere coach dan Ajax.
3 -4
insectenverdelg
Dat hadden ze toch Al?
2 -2
BokkieBokstra
Excelsior, het zou best mooi zijn maar gun Keizer een club met echt gras.
1 0
ajaxinho
Hij zou als stagiair heel goed bij Oranje passen.

Hij heeft bij Jong Ajax en Ajax 1 meerdere systemen toegepast.
Dat is Koeman ook van plan te doen bij Oranje.
1 0
3*stars*3
Gun hem wel een mooiere club.
vd Gaag heeft daar geweldig prestatie neergezet en kan bijna niet beter.
3 0
foroloca
Gun het hem, had gewoon het seizoen moeten afmaken, maar elk voordeel heeft zijn nadeel. Nu heeft Ten Hag zijn opstarttijd al gehad en als het helemaal niks is wat het nu lijkt kunnen we seizoen meteen met Bosz beginnen.
1 -3
Heiko
En maar blijven zeiken om een nieuwe trainer. Steun die man nou gewoon eens! Met Bosz hebben we ook geen prijs gewonnen. En keizer heeft het ook verpruts in de beker. Wat een drama was dat man.
1 -2
niquedegraaff
Met Bosz hadden we dit jaar 100% een prijs gepakt.
0 0
ZeeuwsAjax34
Ja, maar Bosz speelde wel mooi voetbal en bracht ons een historische EL-finale, en bij Keizer was er ten minste nog een stijgende lijn te zien. Overmars en vdSar moeten gewoon opstappen en TH meenemen.
1 0
MSwertz92
Mensen vergeten dat hij een beton voetbal ploeg moest ombouwen naar een voetballende ploeg. En al die Bosz haters zien ook niet in dat de EL finale halen voor ons een stuk moeilijker is als kampioen worden van de mickey mouse competitie. Ben er ook heilig van overtuigd dat we de titel hadden gewonnen dit seizoen met Bosz.
0 0
COYS
Omdat je er lang over gedaan hebt om de verkeerde beslissing te nemen, betekent dat niet dat je er aan vast moet blijven houden. Gewoon vervangen deze man... Ligt niet goed bij de supporters, is een makkelijke prooi voor de media, speelt geen Ajax voetbal en de eerste geluiden dat de spelers het niet in hem zien zitten zijn ook al te horen. Hem behouden betekent nog een verloren seizoen.
0 0
Ajacied33
Ook volgend seizoen spelen we een verloren seizoen,dat kan iedereen toch al een beetje zien? Maar laat Marc en Edwin maar,ze zullen nog spijt krijgen van hun genomen beslissing om TH aan te stellen. Ik zie werkelijk waar niet waarom het volgend seizoen opeens wel moet gaan lopen terwijl je onder TH alleen maar achteruit bent gegaan. Echt frustrerend dit,maar ja,ik ben maar een simpele supporter..
0 0
abi
Hoop voor hem waar hij ook naar toe gaat, dat ie succes behaald. Was zeker geen slechte man & een ex-ajacied als trainer bij een eredivisie kan misschien wel in ons voordeel helpen ;)
1 0
Leviathan
Ik zou hem zo voor ten hag inruilen maarja.. Nog liever Bosz en keizer assistent maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.
6 -4
ajaxinho
Zou dat het verzoek zijn dat Bosz had ingediend?

...Ik ben nog steeds benieuwd wat dat was...
0 0
gras
Op zich wel een club met een redelijk scoutingsapparaat. Ze weten altijd wel leuke spelers aan te trekken om te promoveren of een verblijf in de eredivisie te verlengen.

Maar een heel beperkt budget, denk een van de laagste die er zijn?

Hoop iig dat Keizer's volgende avontuur een succes wordt.
2 0
Jajijdaar
Keizer bij een degradatie kandidaat gaat niet werken.
Kon het ook niet bij Cambuur destijds...

Hij moet lekker naar een club als Heerenveen, Utrecht of Groningen.
1 0
vincent_DV
Enige verschil is wel dat bijvoorbeeld van der Gaag ook met redelijk aanvallend voetbal leuke resultaten haalt met Excelsior dus dan zou Keizer het ook wel moeten kunnen denk ik.
1 0
didierajax020
Kwam hij maar terug naar Ajax zeg..
3 -6
Marcw1972
Alsjeblieft niet zeg.
5 -7
Heiko
Precies. Onder keizer was het allemaal niet beter. Liet zich alles influisteren door die ouwe assistent. Rare wissels ook
1 -2
Dolberg25
Ten Hag heeft alleen geen rare wissels, omdat hij nooit wisselt...
2 0
IDJosh
Niet iets voor Ajax?
6 -3