Van Rhijn: 'Eens Ajacied, altijd Ajacied'

JesseTH, 08-04-2018 om 09:16, 7843 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ricardo van Rhijn, voormalig rechtsback van Ajax, voelt zich nog altijd Ajacied, maar kon daar zaterdagavond weinig mee. De verdediger is nu in dienst van AZ en door uiteindelijk met 2-3 te verliezen van PSV, zal de frustratie in Amsterdam groot zijn geweest.

'Ze zijn niet de enige vanavond', uit de ex-Ajacied zijn ergernis tegenover Voetbal International. 'We komen goed op 2-0 en hebben de eerste helft heel goed gespeeld.' De verdediger had samen met zijn team Ajax een grote dienst kunnen bewijzen door te winnen. 'Het speelt niet in mijn hoofd in de zin van dat ik er heel erg mee bezig ben. Ik weet dat we vooral onszelf en ons eigen team een plezier kunnen doen. Eens Ajacied, altijd Ajacied, maar ik was vanavond niet met Ajax bezig.'

Het gaat Van Rhijn nog niet voor de wind in Alkmaar. Afgelopen zomer kwam hij over op huurbasis van Club Brugge, maar de Leidenaar zal vooraf gehoopt hebben meer te spelen. Hij kwam dit seizoen pas negen keer in actie in de Eredivisie en dat pas viermaal vanaf de aftrap.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
godofajax1900
De goal van Lozano die 2-2 was duidelijk gevaarlijk spel onana had in iedergeval gedaan of ie geraakt werd
1 0
komopajax777
Hij is niet veel beter geworden in de tussentijd.Die buitenspelgoal zegt veel over zijn gebrek aan echte kwaliteit.Geen Ajax-materiaal dus.
1 -2
Ajax95Duivendrecht
Speelde een prima pot als rechter-verdediger in dat 5-3-2 systeem van AZ gisteren. Jammer dat die stijve hark van een Vlaar in de tweede helft volledig het spoor bijster was.
1 -2
Aeter
Vlaar deed weinig verkeerd in mijn ogen, Blom naaide hem gewoon twee keer.
0 0
komopajax777
Vlaar is op zijn oude dag 10x beter dan watje van Rhijn.
0 -2
AlexIbarra
Volgens mij heeft deze jongen de kwaliteiten voor Ajax of hoger maar is hij een jaar voor zijn vertrek of zo het heilige vuur kwijtgeraakt.
3 -2
ovdw
Precies dit. Was een paar jaar een echte fan van hem. Weet nog dat Rio Ferdinand lyrisch was over hem na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Man City destijds. Helaas is het ergens niet goed gegaan met hem. Jammer!
4 -2
AFCA-B93
Ik weet nog dat hij zich het schompus liep bij een hele goede wedstrijd van ‘m en hij moest spugen op t veld. Even later weer binnen paar seconden mee in de aanval
0 0
Ajacied33
Volgens mij is deze wedstrijd gisteravond afgewerkt en niet vrijdagavond zoals in de tekst staat. Leuke woorden van Rhijn,maar wat kopen we ervoor?
0 0
JesseTH
Foutje, bedankt!
0 0