FC Utrecht verlengt contract Emanuelson

JipVR, 20-03-2018 om 16:23, 4447 views, FC Utrecht |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

FC Utrecht heeft het contract van Urby Emanuelson, dat tot medio 2018 liep, verlengd met een jaar. Dat maakt de club uit de Domstad dinsdag bekend. De ex-Ajacied werd in juli 2017 overgenomen van Sheffield Wednesday.

Bij de club uit het Championship speelde hij slechts één officieel duel, daar waar hij bij FC Utrecht al dertig keer het shirt aan mocht trekken. Hij kwam 22 keer uit in de Eredivisie, twee keer in de KNVB beker en zes keer in de kwalificatie voor de Europa League.

De inmiddels 31-jarige middenvelder speelde tussen 2004 en 2011 maar liefst 172 officiële duels voor Ajax 1, waarin hij zeventien keer wist te scoren. Nadien vertrok hij voor 1,7 miljoen euro naar AC Milan, waar hij drie seizoenen actief was. Vervolgens speelde hij achtereenvolgens bij andere clubs uit Italië: AS Roma, Atalanta Bergamo en Hellas Verona. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Is me niet eens opgevallen dat hij speelde. Zo goed is hij dus nu. Dat gezegd hebbende gun ik die jongen alle succes.
1 -2
DavidFerr
Mooie club voor Emanuelson. Hopelijk kan hij zo nog een paar jaar in de eredivisie blijven spelen.
1 -1
Ajacied33
Wat is er mooi aan Fc Utrecht idd wat mijn voorganger ook vraagt?
0 0
Ajax27
Subtopper in je eigen land. Nog op aardig niveau spelen, niet meer zo in de spotlight hoeven te staan, je familie en vrienden dichterbij in de buurt, een redelijke cent verdienen, als ie fit is en blijft gewoon nog veel wedstrijden kunnen spelen. De jeugd inspireren met je kennis/ervaring uit het buitenland. Gewoon erg mooi om zo lekker rustig je carrière af te sluiten.
0 0
Ajacied33
Alles wat je typt kan ik mee inkomen,het is alleen een kut club met een kut aanhang waarbij hij dit allemaal doet. Een Az of Twente in goede doen had ik leuker voor hem gevonden. Maar ja,zijn keus natuurlijk
0 0