Streppel na dit seizoen weg bij H'veen

BVeenstra, 13-03-2018 om 13:20, 2888 views, SC Heerenveen | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

SC Heerenveen en Jurgen Streppel nemen na afloop van het huidige voetbalseizoen afscheid van elkaar, zo meldt de Friese club op de officiële website. De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen bij SC Heerenveen.

'Er is de afgelopen weken uitvoerig gesproken tussen alle partijen. We hebben na onderling overleg samen besloten om het aflopende contract van Jurgen Streppel niet te verlengen', vertelt algemeen directeur Luuc Eisenga. 'We zijn Jurgen zeer dankbaar voor zijn inzet bij sc Heerenveen. Alle partijen zullen tot het einde van de competitie alles op alles zetten om het seizoen samen goed af te sluiten en de beoogde doelstelling, het bereiken van de play-offs om Europees voetbal, te behalen.'

Streppel is niet de eerste trainer die in de zomer gaat vertrekken bij zijn huidige club. Ernest Faber (FC Groningen), Henk Fraser (Vitesse), John Stegeman (Heracles Almelo), Mitchell van der Gaag (Excelsior) en Dick Advocaat (Sparta Rotterdam) vertrekken na dit seizoen bij hun clubs. Erwin van de Looi (Willem II) zou in eerste instantie ook aan het eind van het seizoen vertrekken, maar door supportersprotesten besloot hij afgelopen week al een einde te maken aan zijn dienstverband bij de Tilburgse club.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AgeM
Keizer?
0 0
hallo1
Logisch.

Heerenveen heeft genoeg leuke spelers met Odegaard, Zeneli en Kobayashi. Toch krijgt Streppel er geen voetbal in en presteert het team twee jaar op rij onder het niveau dat je mag verwachten. Zowel het voetballende niveau als de plek op de ranglijst. Daarnaast zal er vanuit het bestuur ook overleg geweest zijn met sleutelspelers. Als die dan niet volledig achter de trainer staan, wordt hij op deze nette wijze weggestuurd.
0 0
MelleAfca
Snap ik niet zo goed dit
0 0
Ajacied33
Wat is het toch met al die trainers die gaan stoppen bij hun club na de zomer
1 0
Ferd
Heerenveen is gewoon niet tevreden, en terecht, dus verlengen ze zijn contract niet.
1 0