PSV verliest punten in eigen huis

JipVR, 17-02-2018 om 17:30, 36636 views, AS | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Dit is het livetopic voor de Eredivisiewedstrijden van zaterdag 17 februari. Titelconcurrent PSV speelt om 19.45 uur tegen SC Heerenveen. Verder treedt Vitesse aan tegen Excelsior en ontvangt NAC AZ. De avond wordt afgesloten met het duel tussen ADO Den Haag en Willem II. Volg het hier en praat mee!

FT | Vitesse - Excelsior (1-2)

Doelpunten:
1-0 Castaignos (2')
1-1 Faik (44')
1-2 Van Duinen (66')

FT | PSV - SC Heerenveen (2-2)

Doelpunten:
1-0 Arias (34')
2-0 De Jong (42')
2-1 Schaars (55')
2-2 Reza (82')

FT | NAC Breda - AZ (1-3)

Doelpunten:
0-1 Jahanbakhsh (32')
0-2 Til (47')
0-3 Seuntjens (52')
1-3 Sadiq (85')

20.45 uur | ADO Den Haag - Willem II (0-0)

Doelpunten:
-

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pinballmagic
Van mij mag hij gewoon mee doen tegen Feijenoord
Hij raakt geen pepernoot de laatste tijd.
Kan me ook niet voorstellen dat ze met dit voetbal blijven winnen.
Eens is je geluk op
Wat zijn ze toch vaak goed weggekomen dit seizoen
0 0
Michelinho
PSV gaat in hoger beroep en Lozano zal tegen Fey gewoon spelen.
Brenet zei "we hebben het erover gehad en ik heb gehoord dat het terecht rood was".
De Jong zei "ik heb het niet gezien, keek de andere kant op", terwijl hij op de beelden er vlakbij liep en wél die kant op keek.
Cocu vindt het uiteraard te zwaar bestraft, anders hebben ze helemaal geen geloofwaardigheid wanneer ze in beroep gaan.
Al dat gelul van een Bruggink etc. over camerahoek is toch lachwekkend; de grens die er pal achter stond riep nb "rood rood rood!" en daarbij: gewoon op volle snelheid afgespeeld zie je duidelijk dat dit niets met afhouden of loskomen te maken heeft.
Ik heb ook al horen zeggen dat Lozano er het type niet voor is om te slaan (maar dit wel terecht was, overigens) . Dan vraag ik me echt af met wat voor ogen men naar hem kijkt. Naast het veld ongetwijfeld een heel lieve jongen (getuige die docu op Fox), maar op het veld is het een sneaky mofo.
3 -2
Ozymandias
"Ik heb ook al horen zeggen dat Lozano er het type niet voor is om te slaan (maar dit wel terecht was, overigens)."

Hahaha, wie zei dat? Zoals ik gisteren al schreef was dit de zevende rode kaart van Lozano in twee jaar tijd. Het lijkt me juist wel dat hij het type is om over de schreef te gaan. Trouwens mag Lozano alleen met Feyenoord meespelen als de kaart wordt geseponeerd.
1 0
Ferd
Als PSV beroep aantekent mag Lozano gewoon meespelen hoor.
1 0
geendagsvlieg
Alleen als de tuchtcommissie het niet voor elkaar krijgt om de zaak te behandelen voor de wedstrijd in Rotterdam.

Bij een direkte rode kaart blijft de schorsing staan als er nog geen uitspraak ligt na behandeling i.t.t een schorsing op basis van tv beelden.

zie artikel 34 van de regelementen betaald voetbal
2 0
Michelinho
Het was bij de tafel van Kees, ik geloof Jansma zelf.
0 0
geendagsvlieg
De regels zijn vrij duidelijk, omdat dit een directe rode kaart was heeft Lozano alleen kans op speeltijd tegen Feyenoord als de kaart geseponeerd wordt.
1 -1
Michelinho
Bij direct rood kan men tegen de uitspraak van de tuchtcommissie in beroep gaan. Zie Perr Schuurs. https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180214_00055976/perr-schuurs-in-beroep-tegen-schorsing-na-rode-kaart
Tegen een tweede gele kaart kan dat niet, alhoewel die tweede gele kaart wel geseponeerd kan worden na vooronderzoek van de tuchtcommissie.
0 0
geendagsvlieg
Ik schrijf nergens dat PSV niet in beroep kan gaan.

Vanzelfsprekend kan PSV in beroep gaan tegen het schikkingsvoorstel.

Mits de tuchtcommissie deze zaak behandeld voor het weekend blijft Lozano geschorst voor het duel met Feyenoord, zelfs bij het uitblijven van een uitspraak van de tuchtcommissie. Omdat het een directe rode kaart was.

Bij een schorsing op basis van tv-beelden wordt de straf wel opgeschort als er geen uitspraak van de tuchtcommissie is.
0 0
Michelinho
Het leek mij erop dat je schorsing door 2x geel met die door een rode kaart verwarde, vandaar.
Ik ken de reglementen niet uit het hoofd en kan daar ook niet zo 1, 2, 3 er duidelijk uitsluitsel over vinden (behalve dat bij de amateurs bij direct rood schorsing niét door beroep uitgesteld kan worden), maar Helene Hendriks zei gisteren hetzelfde als jij nu en werd door de andere aanwezigen terechtgewezen dat dat niet klopte en Lozano bij beroep wel zou kunnen spelen.
Ook dat Schuurs tegen het schikkingsvoorstel van één wedstrijd in beroep gaat zou wel erg overbodig zijn als hij per definitie de volgende wedstrijd toch al niet niet zou mogen spelen.
0 0
geendagsvlieg
Artikel 34 - Automatisch uitsluiting in de Reglementenbundel betaald voetbal 2017/'18 is te vinden op de website van de KNVB.

De tuchtcommissie had Schuurs ook kunnen vrijspreken op de donderdag of vrijdag van de wedstrijd.
1 0
Michelinho
Dank, zoals het daar staat zou er idd automatische uitsluiting volgen als de aanklager het voor het weekend behandelt. Dan hadden de 'experts' in de studio het gewoon bij het verkeerde eind.
Vind het wel erg vreemd dat een schorsing op basis van beelden er een uitzondering op vormt.
Zo'n gevalletje Matavz lijkt me juist een clear-cut case, maar hij heeft mooi nog twee weekenden mogen spelen door het beroep.
0 0
waayop
Hopelijk zitten de mannen aan het einde van de middag nog genoeg 'hoog in de concentratie' om in te lopen op PSV.
0 0
JanTa
Ik geef Feyenoord nu een hele grote kans tegen dit laf spelend PVS zonder Lozano. Speel je in eigen huis dan staan ze daar nog met 3 linies te verdedigen in de hoop dat de tegenstander foutjes gaat maken. Dit soort voetbal verwacht je van clubs als Roda en Excelsior maar Psv.........? Zoals ik al voorspelde, eens houd die mazzel een keertje op en word dat schijtbakkenvoetbal afgestraft
1 0
meerzicht
Pas op, misschien ben ik een doemdenker maar ik heb nog steeds het gevoel dat psv en fnoord een akkoordje hebben; fnoord winst in wedstrijd om de beker en psv winst in de competentie. Dat kwam beiden nl heel goed uit. Fnoord heeft zich echter wel vergist in de westrijden in de competitie die na de beker wedstrijd kwamen. Maar goed we gaan het zien.
1 0
JanTa
Zie jij F. nooit winnen van AZ in een eventuele finale? Zolang die zekerheid er niet is moeten ze stinkend hun best doen om zo hoog mogelijk te eindigen met het oog op Europees voetbal en daarom ben ik blij dat die wedstrijd volgende week gespeeld wordt.
0 0
Michelinho
Los van Europees voetbal, een lage eindklassering scheelt een hoop (tv-)geld. Selectie daalt in marktwaarde en targets kijken ook naar de eindklassering en de kans op Europees voetbal.
1 0
meerzicht
Maar jongens ff eerlijk, dat spel van PSV is toch ook niet om aan te gluren he. Wat een armoe is dat zeg. He, die lui lopen maar achteruit en maar wachten op het momrnt dat ze hard naar voren kunnen rennen en luuk toevallig een keer tegen de bal aan loopt.
1 0
meerzicht
Het Nederlandse voetbal blijft vermakelijk, maar niet om het spelletje. Hoeveel er gisterenavond niet slap werd gelult over " een slaande bewging" . Vraag een kind van 5 wat een slaande beweging is en hij doet precies wat Lozano deed. Maar in het Nederlandse voetbal is een slaande beweging afhankelijk met welke kracht dat gebeurt, of dat an dat je wordt vastgehouden gebeurt of dat je vanPSV bent.
Wat een gezeik, het was slaande beweging en dus gewoon ROOD klaar.
3 0
DarkDefender
Klopt, het gaat niet om de kracht van het slaan gelukkig. Hij zwaait zijn arm echt dusdanig ver naar achteren dat het gewoon niets anders is dan een slaande beweging. Er was geen enkele andere reden om die arm zo ver naar achteren te zwiepen. En als hij de tegenstander op die manier van zich af wilde houden, maar niet de intentie had te slaan, dan heeft hij wel bewust dat risico genomen.
0 0
cruijffthebest
Precies, als een Ajacied dit zou doen is de wereld te klein en wordt de hele media gek!!!
1 0
Ferd
juist, wat Veltman deed bij Lozano was veel minder en in Eindhoven deden ze alsof die kleine galbak werd vermoord door onze Joel.
0 0
Suarez16_
Heeft die lozano serieus al 7 rode kaarten gepakt? Bizar voor een 22-jarige buitenspeler. Zelfs een speler als Nigel De Jong lukt dat niet.
0 0
Tscheu
AJAX, NU MAG JE HET NIET LATEN LIGGEN VANDAAG!!!!!!!!!
6 0
Ferd
Oh goed dat we dat nu weten, bedankt voor de tip.
2 -5
cruijffthebest
Hoop dat onze heren zich heel erg bewust zijn van het feit dat we vandaag dichterbij MOETEN komen en hoe we winnen zal me een rotzorg zijn!!!
Verder wordt het tijd dat de KNVB die Lozano eens flink aanpakt, die gozer spoort niet met zijn achterlijke vieze overtredingen en slaan.
Nu was dit WEER een hele terechte rode kaart, ook al wil huilebalk Cocu ons anders laten geloven, de beelden zijn zeer duidelijk, hij slaat echt heel bewust.........dus rood en terecht!!!!
Kom op Ajax...........WINNEN VERDOMME!!!!!!!
4 0
masterrr
Eerste scheurtjes in PSV?
3 0
maikelklaassen
ieder jaar na carnaval, psv stort in en ajax wordt onoverwinnelijk
3 -1
blessure
AJAX eerst maar eens die drie punten ophalen, vanmiddag.
Het zou niet de eerste keer zijn. Dat AJAX geen gebruik maakt van een misstap, van de concurrentie.
6 0
Michelinho
Het zou ook niet de eerste keer zijn dat ze dat WEL doen. Laten we van het positieve uitgaan.
0 0
noahdepoah
Buiten alles. Die Lozano slaat gewoon. Dat ziet een blinde zelfs. Ik wordt een beetje kriebelig van vooral die cocu en dat fox. “Hij probeerde zich los te rukken”.
4 0
Gooseman
Duidelijk te zien in de herhaling. Cocu die aangeeft dat Lozano alleen zijn nek raakt. Eerst een elleboog op zijn neus, daarna de onderarm tegen zijn nek. Hij zet zich ook nog een keer extra af om kracht bij te zetten. Beelden liegen niet Philip(s)
1 0
maikelklaassen
cocu vind ik nog niet zo erg, dat er bij fox niet genoeg tissues voor bruggink lagen vond ik kwalijker
3 0
Babayaka
Bruggeling vind dat er minder op positiespel moet worden getraind en meer op georganiseerde chaos.

Toen ben ik maar weer olympische spelen gaan kijken.
Zelfs ziek kan ik dit geleuter niet aanhoren.
0 0
GinoAFCA
zoals gijp zegt over bruggink: hij blijft maar lullen
2 -1
Ferd
Leuk dat Gijp dat zegt, pot verwijt de ketel. Alleen komt er bij Bruggink zo nu en dan nog iets zinnigs uit.
0 0
altijdwelwat
Dat PSV is echt niet om aan te gluren , mochten die kampioen worden dan is het echt uit pure armoede en kunnen wij het alleen onszelf verwijten. Sterker nog dan moeten we ons diep en diep schamen.
6 -1
Babayaka
Ajax wel dan?
1 -3
altijdwelwat
Bij vlagen ook hangen en wurgen, maar wij hebben toch echt wel een andere spelopvatting dan dat zooitje uit Eindhoven. AZ speelt het leukste voetbal alleen knikken daar de knieëen als ze Ajax , PSV of Feyenoord horen.
1 -1
Babayaka
Spelopvatting oké, maar een Veltman doet toch pijn aan de ogen,
0 0
Nummer34
Morgen gewoon even winnen en dan zijn we dichtbij het kampioenschap, we doen het voor Appie!!!
4 -4
jspang911
Al die comments over hopen dat..
Mensen op feyenoord kan je geen hoop hebben, niet op psv niet op ajax nergens op.

Wij moeten het bayern van nederland zijn.
2 -2
Ferd
Vroeg dronken?
2 -1
ETM
Ik vind dit zo'n vermoeiende uitspraak. Ajax en haar eredivisie vist in een troebele vijfer. De situatie is totaal niet te vergelijken met Bayern.

Daarnaast lijkt me de situatie van Bayern trouwens ontzettend saai.
5 -1
ajaxrulesz
Dit kan alleen als je ook ver boven iedereen uitsteekt qua financien. Bayern doet dit in duitsland daarom staat het zover voor. ajax steekt wel boven iedereen uit financieel, maar niet zodanig hoog dat ze ook echt aanmerkelijk betere spelers kunnen aantrekken. Het verschil financieel tussen psv en ajax is niet heel groot, terwijl dit bij bayern in duitsland tussen dortmund wel het geval is. Bayern schroomt zelfs niet sterspelers bij dortmund weg te halen dit is voor ajax ondenkbaar om bijv. lozano weg te halen bij psv.
4 -1
Bjorn
In de zomer van 2014 had dit gekund, toen was het gat dermate groot dat er afstand genomen had kunnen worden. PSV is na twee CL deelnames er weer wat opgekrabbeld.
0 0
DeWijsneus
Deels eens maar na 4 kampioenschappen en (uit m'n hoofd) 5 CL deelnames, dan had je gewoon afstand moeten kunnen nemen van de rest. Vooral gezien hun financiële situatie op dat moment. We hebben gewoon verzuimd afstand te nemen, al heb ik het idee dat Marc nu wel bezig is met een groter plan.
1 0
Lagasj
O ja, bijna vergeten.... PSV heeft een dealtje met F'noord. Jullie de beker, wij PSV, de competitie. Dus wij, PSV, moeten wel winnen in de kuip.
F'noord: " Graag" Als Ajax maar geen kampioen wordt.
1 -2
Ferd
Dat is te risicovol voor Feyenoord, 1 misstap en geen Europees voetbal. Ze willen de nacompetitie ook spelen dus moeten ze wel punten pakken
2 0
ajaxrulesz
van Persie staat wel op in die wedstrijd, let maar op.
0 -1
gi0vanni
Hij staat op van de bank. :d
0 0
ajaxrulesz
klaar om in te vallen xd.
0 0
ajaxrulesz
Ik juich nog niks, eerst zelf winnen!.
5 0
hakkietjakkie
Lekker! Maar zal je net zien dat Ajax morgen verliest en PSV alsnog uitloopt XD.
Hoop ik niet natuurlijk!

Ff een flinke uitzege op PEC zou wel lekker statement richting PSV zijn, die moeten volgende week naar Feyenoord.
Het is nu of nooit heren!
4 0
ajaxminimax
Die wissels van streppel... zie het nu pas. Respect. Alleen dit moet niemand na doen.. dit loopt de volgende keer slecht af vrees ik. Heracles ging ook domweg aanvallen....
3 0
Babayaka
Als ploegen in de 16 kruipen is het niet goed maar als ze aanvallen ook niet!!!!! Wat wil je nou.
0 0
Ozymandias
Dit is alweer de zevende rode kaart van Lozano in twee jaar tijd (dat is ongeveer twee keer zoveel als Nigel de Jong in zijn gehele loopbaan als voetballer tot nu toe heeft gekregen) maar volgens de PSV fans had hij natuurlijk geen enkele intentie om zijn tegenstander in het gezicht te raken...
12 0
ajaxminimax
Gaat ook niet om de intentie vind ik, alleen welke domme wil zich zo losrukken.... dan ben je echt een domme gladiool. Maarja lozano was dat ook al in mexico
1 -1
Ferd
Juist, intentie doet er niet toe.

Een speler die een eigen doelpunt maakt had die intentie ook niet, goal telt toch. Vorige week had Twente ook geen intentie om een penalty tegen te krijgen, en kreeg er toch echt eentje tegen na een overtreding. Intentie telt niet, de uitvoering telt.
0 -1
Ozymandias
Maar bij een rode kaart is de intentie van een speler wel degelijk belangrijk.
0 0
Ozymandias
Tja, als een speler echt alleen de intentie heeft om zich los te rukken en iemand daarbij per ongeluk in het gezicht raakt vind ik dat persoonlijk geen rood. Alleen denk ik dat Lozano wel degelijk de intentie had om hem in het gezicht te raken. Anders kan ik niet begrijpen waarom hij zo hoog met zijn arm komt aangezien hij veel lager werd vastgehouden. Het lijkt erop dat er een klein steekje bij Lozano los zit en zich daardoor af en toe laat gaan.
1 0
ajaxminimax
Morgen een keer 90 minuten lang alles geven en winnen. Hoe er gewonnen wordt maakt mij trouwens weinig uit. Verschil is dan 5 punten. Dat is dan gewoon te doen. Alleen wij moeten alles winnen en dat is lastig zat.
4 0
Labrador
Zo. Nu het mandje in en morgen alles geven in zwolle. Er mag geen excuus zijn , nu moet je doorpakken . Niet zoals vorig seizoen zoals bij Groningen en Excelsior slappe hap spelen. Motivatie genoeg ! Vecht voor je kans.
2 0
mehmetseuntjens
Ik heb altijd vertrouwen er in gehad dat Heerenveen niet zou verliezen in Eindhoven. Hopen dat feyenoord hun sportieve plicht doet. Als ze daar verliezen, worden wij het echt.
5 0
AbdelhakNouri22
Psv wordt kampioen.
2 -18
Dexy
Haha, een aantal Feyenoord-supporters roept nu alweer dat ze per se willen dat hun club verliest van PSV volgende week, zodat Ajax geen kampioen kan worden.

De obsessie voor ons zit wel heel erg diep bij sommigen in Rotterdam.
26 -1
Fredschuit1
En dan in de beker worden uitgeschakeld zodat ze straks niets hebben. Fine by me..
0 0
Ferd
En dan zelf verliezen van Willem II en naast de nacompetitie grijpen, ik lach me dood. Als extra zout in de wonde wordt Ajax daarna toch nog kampioen.
2 0
SjaakWolfs
De obsessie met Ajax is daar groter dan de liefde voor de eigen club. Het is heel treurig.
14 0
Piejotter
Het zou een droom zijn als het team morgen nu eindelijk eens als een team gaat lopen. Vlotte combinaties die meestal aankomen. En rendement uit corners. Als je erbij nadenkt hoe vaak een corner niet aankomt bij een medespeler .... Zouden ze wel ooit trainen op corners? Voorlopig (als het nog niet loopt) strijden en knokken om elke meter en a.u.b. wat meer precisie in het passen of het nu korte of lange trappen zijn. Dat heeft dan weer met concentratie en wilskracht te maken.
2 0
AFCAvvh
Morgen 0-1 in 90+4
8 0
foensai
je gaat PSV laten wankelen als je morgen wint en dan ook nog eens dik ook. (ik ben morgen al blij wanneer we de 3 punten pakken)
6 0
Ajaxbrl
Wy moeten gewoon 'even' winnen..
2 0
liefhebber1
Cocu...rood.....best zware straf....
Huh.......ik zie toch echt een slaande beweging naar achteren.
Wees dan ook een vent. Accepteer de kaart en de straf.
Ik heb inderdaad ergere elleboogstooten gezien, maar het zal 2 wedstrijden worden. En terecht.

Nu zelf winnen in Zwolle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 0
Dit is mijn club
Na onze laatste potjes maak ik me echt nog geen illusies met uitwedstrijden naar Zwolle, Arnhem en Eindhoven nog voor de boeg. Het oogt allemaal zo kwetsbaar en het zou een wonder zijn als we geen schade meer oplopen.
5 0
NouridolbergNeres34
WTF streppel! In de persc: “Hoop dat psv aan het langste eind trekt” had verwacht van hem dat hij van mooi voetbal hield, valt me vies tegen.
10 0
rotynl
Die gunt het iedereen, behalve Ajax. net als Verbeek, vd Brom etc. Maar goed dat weten we. Morgen inlopen en half NL wordt zenuwachtig.
8 0
geDaante
Misschien aast ie op Cocu's baantje ;)
5 0
CruyffFootball
Iemand die een wedstrijd durft te eindigen met 1 verdediger gaan ze in Eindhoven echt niet aannemen.
8 0
NouridolbergNeres34
Haha ja die baan kan hij nu wel vergeten, veel te aanvallend voor psv.
2 0
daancruijff14
Je hoeft de comment van CruyffFootball niet uit te leggen hoor..
0 -1
rsvh88
Laat hem hopen wat hij wilt. Hij geeft tenminste wel gas tegen PSV. Liever dat dan hij de wedstrijd laat lopen omdat hij een PSV'er is.
4 0
NouridolbergNeres34
Ja daar heb je gelijk in, ben blij dat er eindelijk een andere ploeg met lef speelt tegen psv. Wij zijn de enige tot nu met heerenveen die er vol op klappen tegen psv en zie het resultaat.
3 0
Redrum
Hij wil blijkbaar graag het stokje van Philip over nemen, maar dan had hij niet zo achterlijk aanvallend moeten spelen tegen psv.
3 0
amthree
Hij zei dat die in de buurt woont dus is dan niet zo verassend.
9 0
Koenniiee
Komt idd hier uit de buurt maar gaf ook al ooit aan ‘zich niet te groot te voelen voor een job als assistent bij Ajax’.
3 0
JPM
Euforische stemmingen temperen is hier doorgaans vloeken in de kerk, maar ik durf me er toch aan te wagen:

1. We moeten zelf morgen nog "even" in Zwolle winnen - vaak een lastige wedstrijd voor ons en we zijn door de jaren heen ook ongevraagd gespecialiseerd geraakt in het verspelen van punten wanneer we juist in kunnen lopen op de concurrentie;
2. Reken er maar voor de volle 100% op dat Feyenoord volgende week die wedstrijd laat lopen; ook dat soort taferelen hebben we in het verleden helaas al vaak genoeg mogen aanschouwen.

Hoe zeer ik ook hoop dat het allemaal alsnog goed komt; enig realisme is op zijn plaats.
11 0
DarkDefender
Ik geloof er niks van dat Fey die wedstrijd laat lopen, zeker niet thuis
2 0
SjaakWolfs
Je kunt en moet nooit rekenen op Feyenoord. Ten eerste is het een matige ploeg, ten tweede willen veel supporters dat ze niet winnen van PSV, dat gaat ook wel in de koppies van de spelers zitten.
2 0
blessure
Wanneer kiest Ten Hag eindelijk eens voor Wober, in de achterste lijn?
1 -1
Budapest
Zit net naar de ranglijst te kijken, zelfs als Feyenoord dit weekend wint staan ze 8 punten achter op AZ. Weet eigenlijk niet of dat wel gunstig is ivm volgende week.
2 0
Redrum
Laat die schuimbekkende pesticiden maar winnen volgende week, na vanavond is puntverlies voor psv daar minder urgent geworden.
2 -1
Starkoo
Morgen nog maar 5 punten volgende week is het 2, dan moeten ze nog tegen Az verliezen en dan zelf van ze winnen, kom one Ajax Amsterdam! Hoop dat ze eindelijk bloed ruiken bij Ajax er valt wat te halen, PSV is gewoon te pakken!
0 -1
JPM
Kom one.

Vrij creatief..
2 -1
Rsv
Ajax kennende verliezen wij nu ook punten morgen.
2 -1
amthree
Ach streppel jammer maar wij gaan er met de schaal vandoor!
1 0
fanforeffer
Maar wat gaf Heerenveen en Pec ook toch heel gemakkelijk doelpunten weg. kinderlijk eenvoudig staat heerenveen met 2-0 achter. Het lijkt wel matchfixing. iets met Schaars ?
1 0
Redrum
Geen matchfixing, gewoon extreem geluk. Er was de afgelopen dagen hier een fruitig boertje onder de naam fcpe zijn clubje aan het ophemelen en die volgeblafte mafkees beweerde dat psv regelmatig via uitgespeelde aanvallen scoort. Ik heb ze nog niet gezien hoor die echte voetbalgoals. Counters, corners of cadeautjes. Alleen zo kunnen ze scoren.
0 0
Afcas20
Ja die 2-0 ging ook nergens over joh, maar ach we zijn het ondertussen gewend he
0 0
amthree
Het calimero gehalte is groot in eindhoven.
8 0
AFCAPolarBear
Ben jij anders gewend?
0 0
Mikee
We moeten gewoon alles winnen, dan zijn we kampioen. Waarom kijken naar zo'n laffe club? Laat ze maar angstig kijken naar ons.
6 0
rsvh88
Zo heb ik vanavond proberen te beleven. Dat ging goed tot de laatste minuten. Voelde toch wel die spanning. Maar je hebt natuurlijk groot gelijk. Laten we hopen dat de jongens hun hoofden koel houden morgen. Deze uitslag moet niks veranderen aan de mindset.
0 0
Redrum
Er hoort maar 1 mindset te zijn bij onze spelers: wij winnen elke fucking wedstrijd. Het besef en de wil moeten er zijn, dan lukt het zeker.
2 0
rsvh88
Klopt maar het verleden heeft wel eens het tegenovergestelde bewezen. Het kan ook verlammend werken als de concurrent punten laat liggen..
0 0
Redrum
True, maar dan ben je mentaal gewoon te zwak en verdien je het ook niet helaas. Vooralsnog heeft Ajax het dit seizoen juist laten zien als de druk het hoogst was, dus daar hou ik me aan vast..
1 0
rsvh88
Inderdaad. Verlies je punten morgen dan verdien je het niet. Je moet nu de tegenstander willen opvreten. Kan niet wachten tot het 16:45 is!
0 0
Arie Vink
Als Ajax het flikt om morgen de drie punten te laten liggen, dan is dit seizoen klaar.
6 -1
NUL20
Hmmm... dat is dus hetzelfde als: Als PSV vandaag had gewonnen dan is dit seizoen klaar... just saying
2 -2
Afcas20
Eh nee, psv moest een x punten gaan verspelen alleen was de vraag wanneer. Nu hebben ze dat vandaag gedaan, maar Ajax moest sowieso vanaf utrecht uit al alles winnen om nog kampioen te worden
1 0
gras
Ontzettend laffe flikker is die Cocu toch ook met dit spel en zo terecht dat een coach als Streppel dat afstraft. Dat soort coaches moeten we hebben: Bosz, Streppel, Keizer. Lang niet perfect, maar tenminste genoeg lef in hun donder om hollandse school te spelen zoals dat bedoeld was. Met risico.
27 -3
chloorbestendig
Niet te vroeg juichen, p$v kan nog scoren als de selectie van Heerenveen al in de bus op weg naar huis zit.
14 0
Labrador
Haha ja hoor. " KNVB kent psv doelpunt toe "
7 0
HeavenlyDivine
Ajax - PSV:
Schone? Had rood moeten krijgen
Veltman? Had de doodstraf moeten krijgen

PSV - Heerenveen
Lozano? slaat speler in het gezicht, absoluut maximaal geel en rood betekent: KNJB. Belachelijk. Oneerlijk. Bush deed 9/11
15 0
AFCAPolarBear
Ik snap niet dat gasten van andere clubs op forums van Ajax zitten. Volgens mij zijn ze toch meer voor Ajax dan hun eigen club (alleen weten ze het zelf nog niet) en/of is er jaloezie op onze mooie club. Ik durf niet eens te kijken bij een forum van Feyenoord of PSV, bang dat ik besmet raak. Straks wil ik ook alleen maar winst of strijd, en waardeer ik mooi voetbal niet meer. Bah, moet er niet aan denken!
1 0
AFCAsphere
Jet fuel doesn't melt steel beams!
1 0
Good Luck
Ja en Halbe was er bij.
4 -1
Bobbaasje
Haha P$V'ers laten weer eens hun waren gezicht zien. Het ligt aan de scheids bij puntverlies.

Met huif karren en hooi vorken richting Zeist; Matchfixing.
4 0
Redrum
Schaamteloos, hypocriet en gewoon sneu. Als ze zelf winnen door arbitrale dwalingen is het verdiend en nu worden ze zogenaamd genaaid.. Ongelofelijk..
3 0
DirkvanDam
Dan lullen ze... geluk dwing je af.... nou nu deed Heerenveen dat! psv al 6 punten kado dit seizoen... pff bagger club
0 0
Redrum
Meer dan zes punten zelfs, maar gelukkig gaat het niet altijd goed voor ze. Zon ploeg mag gewoon geen kampioen worden. Ajax moet nu opstaan en laten zien dat er maar 1 club is die de schaal verdient.
0 0
Caparzo
Jammer dat de beker en de competitie zijn uitgeruild tussen pisvee en 010..
7 0
Boer Gijs
Door vooruitblik Luuk op die wedstrijd werd ik bevestigd in dat idee. Helaaas maar waar.
0 0
Redrum
Ja die is al in de pocket voor psv, maar dat is prima. Het puntverlies is een week eerder gekomen. Laat ze maar winnen volgende week, zolang wij onze wedstrijden winnen maakt dat niet uit. Ze struikelen nog wel een keer ergens in Alkmaar, Kerkrade of Tilburg.
0 0
HarryHarHar
Dat zal best niet want als AZ wint van de kakkies hebben ze helemaal niks en van Persie wil heust niet verliezen!..
0 0
Redrum
Des te beter dat ze juist nu punten verspelen
1 0
A-west
Veltman gaat weer lopen kutten morgen. Wat ik je brom.
2 -5
Redrum
Ja maar dat doet hij altijd, dus dat zegt nog niks
0 -1
Wereld
sinds die een kind heeft..
0 0
DS
Nu morgen winnen!
Dan word wel een heerlijk spannend einde van de competitie! Vol de druk erop de laatste wedstrijden.
0 0
Tufono
Die wissel van Cocu was geweldig, de dreiging van Bergwijn was weg, dus kon Heerenveen in de aanval! Shijtbakkenbvoetballen wordt eindelijk afgestraft!!!
8 0
Rebi1968
Feyenoord heeft al een goed excuus als ze van Psv verliezen; ze sparen zich voor de halve finale van de beker 3 dagen later...
1 0
DS
De kakkies komen dan wel heel erg ver achter in de competitie, dus die moeten ook wel hun best doen.
2 -1
NouridolbergNeres34
Streppel is wel een baassie hoor eindigt met 1 verdediger dan ben je een echte!
8 0
Redrum
Ja die zal nooit door psv gevraagd worden dus
5 0
NouridolbergNeres34
Haha neee die hebben liever een angsthaas als trainer.
0 0
Wesl020
Lozano dus gewoon direct geschorst aankomende wedstrijd...tenzij de rode kaart geseponeerd word.lozano had ook nog 1 wedstrijd voorwaardelijk staan van zijn vorige rode kaart.
7 -1
AFCA-B93
Goed nieuws. Afwachten wat onze boys morgen laten zien. Hoop dat ze er vol op klappen, maar ervaring leert mij dat dat waarschijnlijk niet zal gebeuren..
3 0
grannig mokum1
De belangrijkste zijn, wij moeten alles winnen dus alle wedstrijden zijn finales
0 0
AlexIbarra
Heerlijk!
Net een week voor ze hun kado van Feyenoord terugkrijgen (verwacht ik), toch nog puntverlies.

Als we het gat op 5 punten brengen blijft de druk er bij hun ook op staan tot psv-Ajax.
Morgen hoog in de concentratie jongens!!! ;)
4 0
Afcas20
Fey gaat echt niet bewust verliezen hoor, als ze niet uitkijken staan ze straks 7e en hebben ze alle toppers verloren dit seizoen, denk niet dat ze daar blij van worden ondanks dat ze ons helpen
1 -1
MikieStyle
Zal niet de eerste keer zijn dat Fey dat doet.
2 0
Afcas20
Kan me echt niet voorstellen na al dat puntenverlies van afgelopen tijd zoiets reskeren, kan ook zomaar einde van v bronckhorst zijn dan
4 -1
SnakeDoc
Bij 2-0 ben ik gaan zapppen en dan zie je dit haha. Nu moeten we alles geven morgen.
8 0
Damian_AFCA
Haha na de 2-0 begon het pas leuk te worden! ;)
3 0
Dolberg25
Volgende week ben ik voor het eerst sinds jaren weer voor Feyenoord. Hopelijk winnen ze van de lampen, waardoor we alles in eigen hand hebben!
6 0
footietsar
I lova di Heerenveen.

Is toch wel de angstgegner van die lampjes. Van de laatste zes wedstrijden hebben ze nu maar één gewonnen.
6 0
ajaxpat
zal die pipo uit Eindhoven weer aangifte gaan doen?????
10 0
CruyffFootball
Eindelijk!
Nu maar hopen dat Ajax het weer niet traditioneel verneukt na puntverlies van de concurrentie.
11 0
Keffie L
Kom op Ajax dit moet toch een trigger zijn om morgen met z’n allen Zwolle vanaf minuut 1 bij de strot te pakken en de 3 punten mee naar de hoofdstad te nemen?!

Ik eis morgen een tot op het bot
gemotiveerd Ajax te zien! Lets goooooo!!
7 0
sdds
ik vond het niet zo'n zware overtreding van lozano maar zou wel lekker zijn een schorsing
1 0
GerardAjax26
Tja, Higler heeft Ajax ook benadeeld tegen Twente. Zo gaan die dingen.
3 0
maikelklaassen
iemand een zakdoekje voor bruggink??
8 -1
Tufono
Bruggink is kontelikker van Pissssssveeeeeeeeeee!
1 0
TheArrowMan26
Die bruggink is toch niet serieus te nemen?
7 -1
3*stars*3
Ah, meneer heeft ook nog een voorwaardelijk staan.
Onbegrijpelijk dat ze nog discussiëren of het wel of geen rood is, gewoon rood.
Lozano en waarschijnlijk v Ginkel er volgende week niet bij.
Hopelijk hebben de kakkies er zin in.

Maar uiteraard morgen winnen en dan kunnen we echt lachen en slaat paniek hopelijk toe in Eindhoven.
7 0
Patajax
zullen wel in beroep gaan. die lozano speelt gewoon
3 -1
31xAjax
Kan niet bij rood, alleen bij vrijspraak speelt ie volgende week....
0 0
Bobbaasje
Van Persie heeft nu wel genoeg warm gelopen mag ik hopen...
4 0
3*stars*3
Ha, denk het ook.
0 0
Bobbaasje
Malacia ook weer terug van zijn schorsing, dan kunnen ze met oorlog sterkte van de lampen winnen.

Dan pakken we de landstitel en roepen we k*t kakkerlakken.
1 0
MankeNelis
In ieder geval geen half één wedstrijd morgen.
3 0
Keffie L
Arnold huilie huilie hahahaha
3 0
A-west
EN hoe nu morgen? Ga wij nu eindelijk eens profiteren?. Die lampen leggen de loper voor ons uit.
Maak er dan ook gebruik van, ten Hag!!!
Vanaf morgen MOET het gebeuren. De druk opvoeren!,
8 0
Good Luck
En de spelers die spelen want Ten Hag is al gestopt!
0 0
IDJosh
Best grappig. Die Lozano doet altijd als hij sterft wanneer hij geraakt wordt om een kaart aan te naaien, maar zodra de tegenpartij het doet ligt het aan de KNVB en Ajax. Hahahahhahahahahah Calimero's
12 -1
godenzonenssuper
Hoop dat Gijp Bruggink maandag weer belachelijk maakt.
Kan niet wachten. Wat een lul.
11 -1
tonny
wij moeten eerst morgen maar eens winnen toch?
6 -1
Keffie L
Twan snik snik van Pepperstreet
8 -1
MelleAfca
Ik houd je in de gaten Toine van Peperstraten ~ De Jeugd van Tegenwoordig
2 -1
Keffie L
Hahaha
0 0
Afcas20
Wij MOETEN alles winnen, psv gaat echt nog wel 1x punten verspelen tegen utr thuis of kakkies/az thuis.
4 -1
Bobbaasje
En dan vergeet je verdomme Ajax en Feijenoord?

P$V gaat dus verliezen van Ajax, Feijenoord en AZ.
1 -1
Dennisjez
Feyenoord staat er bij! Maar vrees dat Feyenoord behalve van Ajax de rest wint zie ze eerder tegen mindere clubs verliezen
1 -1
BRAMHOUTEN
Zie Feyenoord gewoon met het 2e komen omdat ze alles op de beker zetten
0 0
KingJames23
Psv moet nog naar Roda en daar hebben ze het altijd lastig.
1 0
Redrum
Psv kan zomaar nog volledig instorten, het zou mij niet verbazen. Maar dat telt alleen als Ajax blijft winnen. Zelf alles winnen en je hebt die schaal, maar dat is nog een flinke uitdaging.
1 0
AFCAsphere
Als het morgen niet loopt moeten ze Frank even schreeuwend de kleedkamer binnen laten stormen.
0 0
Redrum
Haha ja Frank heeft in ieder geval wel de passie
0 0
KingJames23
Psv moet nog naar Roda en daar hebben ze het altijd lastig.
1 0
Lane 8
So it begins..
1 -1
Afcas20
Jaaa eindelijk lekker hoor
0 -1
DavidFerr
En dan moet je na gaan dat iedereen die nog geloofde in een kampioenschap hier minnetjes kreeg. (Niet realistisch volgens velen)

Het kan nog, kom op AJAX.

En nu eerst morgen zelf van PEC winnen.
2 -6
DirkvanDam
vooral dat laatste...... nu al zenuwachtig.... zie ons zomaar verliezen daar....
1 0
DavidFerr
Haha, waarschijnlijk dezelfde mensen die nu aan het minnen zijn ;-)
0 0
Bobbaasje
Mist Lozano nu Feijenoord?
0 0
Redrum
Nee, ze gaan gewoon in beroep. Zou lachen zijn als hij in de kuip ook rood pakt dan
0 0
Adios
ze zullen wel in hoger beroep gaan...
6 -1
31xAjax
Kan niet bij rood, alleen bij vrijspraak doet ie volgendecweek mee....
2 -1
NouridolbergNeres34
Die jankmuil van de Jong is heerlijk nu
11 -1
Babangida83
1 van de 2 opdrachten vervuld. Op naar de tweede.
4 0
HarryHarHar
Nou Ajax!....... dit cadeautje wel uitpakken nu, vol er op klappen blijven gaan tot het einde, mooi hoeft niet maar wel effectief!... volgende week in de Kuip een gelijk spelletje en we hebben het weer zelf in de hand maar wel zelf winnen!!!!!!!!! ten koste van alles!...
3 -1
Rujar
Fijn dat lozano er eruit ligt. We maken misschien weer kans. Maar goed traditioneel zullen we morgen weer een draak van een wedstrijd spelen zonder inzet
13 -1
Redrum
Ajax zal morgen moeten bewijzen die titel te verdienen
7 -1
IDJosh
Ik ga pas echt juichen als we morgen hebben gewonnen. De afgelopen jaren hebben daar voor gezorgd dat ik er nog geen vertrouwen in heb. Hoe dan ook, heeeeerlijkkkkk dat het nu hun tegen zit. Hopelijk doet Feyenoord er alles aan om te winnen en wie weet wat er dan met PSV gebeurd.
8 0
Redrum
Ja dan kan het hard gaan als Ajax zijn wedstrijden wel wint. Zou toch wat zijn als Ajax met 2 puntjes achterstand naar Eindhoven gaat straks. Maar goed, nog een lange weg te gaan. Hoop dat dit een boost geeft.
1 0
Bobbaasje
Mijn avond, of je het nou relevant vindt/niet:

Ik keek P$V - Heerenveen vanaf begin, tot het 2-0 werd voor de lampen en ging ik daarna gelijk weg zappen naar: Wie Is De Mol?. Toen dat afgelopen was, ging ik weer terug zappen naar FOX Kids en keek ik met ongeloof op de buis 2-2, rode kaart van Chucky en ik werd helemaal knettah gek in huis.

Morgen moet we echt winnen boys!!!
7 0
3*stars*3
Netjes!
Ze kwamen wel goed weg met dat buitenspelgeval want Alireza stond geen buitenspel en werd gewoon grof onderuit getrapt in de 16.

En meningen verschillen maar het was toch echt wel rood voor die Lozano.
Voordat hij naar NL kwam, stond hij al bekend als een kaartenpakker en het is gewoon een heel sneaky en opgefokt ventje.
10 0
ajax4ever01
Jongens, laten we morgen eerst zelf winnen wat al een grote klus is dan pas juichen!
1 0
witchmaster11
voor het geval als men denk dat feyenerd de wedstrijd weg geeft volgende week ...zit er flink naast zo wie staat er een 10-0 open!!! en als men verlies van az dan hebben ze helemaal niks ze moeten voor een plaats hoger op
0 0
SuperJ00d
Moet niet vergeten te zeggen dat ik ongelooflijk veel respect heb voor Streppel vandaag! Gewoon niet bang zijn en aanvallers erin gooien, geweldig!
6 0
4EVERAJAX
mee eens!
0 0
Redrum
Ja hij heeft wel ballen, Philip duidelijk niet
2 0
Intec
Leuk met winst morgen zijn het nog 5pt. Eerst maar zelf winnen wat al moeilijk zat wordt in de vorm waar wij in steken en met frenkie achterin
0 0
RedFeather
Gelijkspel tegen Feyenoord.
En onderling pakken we ze.
Klaar.
4 0
3*stars*3
Ze moeten ook naar Alkmaar en Az wilt ook weer eens een thuisduel winnen tegen een topclub.

Maar eerst morgen winnen in Zwolle...
0 0
AFC34
Zou prachtig zijn. Op doelsaldo kampioen worden, maar nog een lange weg te gaan, en beide gaan nog punten verspelen.
1 0
AppieForever
Streppel is echt een ongelofelijke held. aub hopelijk hebben meer clubs meegekeken
4 0
ajaxpat
wat zullen ze balen bij Fox
5 0
Wereld
nu fey en utr erover en dan az en wij
7 0
behangdelul
Utrecht heeft ook nog wel een rekening openstaan voor die 0-8
0 0
jollie18
Kom op Ajax profiteer een keer. Ben blij met dit puntverlies maar morgen om half 7 weten we het pas echt.
6 -1
Ruff Rhythim
Morgen zo rond een uur of 16.20u als we het eindelijk weer eens voor elkaar weten te krijgen om te profiteren van puntverlies....

Dan pas ga ik blij zijn...
2 0
Boer Gijs
Wedstrijd begint pas om 16:45 ;)

Maar inderdaad, zul je zien dat het gat morgen om deze tijd 7 of 8 punten is.
0 0
P.Russo
We spelen morgen om 16:45u ;-)
0 0
Jwduijm
trappen morgen om 16:45 pas af.
0 0
Niels.
We spelen om 16;45 maat.
0 0
jollie18
Spelen pas om kwart voor 5
1 0
Broekzak
dan moeten we nog beginnen he
2 0
Ruff Rhythim
Tel er maar 2 uurtjes bij op dan haha
0 0
MankeNelis
Kom er maar in met je puisten jankkop
5 0
AppieForever
niet te vroeg juichen... wij verliezen ook vaak punten na puntenverlies van onze concurrent
5 0
stefanwillem
Ik neem aan dat dit genoeg motivatie voor morgen moet zijn. Toch?
2 0
Patrick78
3 punten morgen. Is een must!!!!!
4 0
Josajacied87
Mooi dat de aanvallende tactiek van Streppel in de bakermat van de lafheid het Philiips Stadion beloond wordt.
7 0
BRAMHOUTEN
Nu wel zelf winnen anders hebben we er geen klote aan
5 0
Toon meer reacties