Schuurs verliest en pakt rood met Fortuna

ArthurV, 12-02-2018 om 22:45, 5369 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Perr Schuurs, de jonge verdediger van Fortuna Sittard, heeft met zijn ploeg maandagavond een pijnlijke nederlaag geleden. Tegen Jong AZ verloor de ploeg van Schuurs met 2-0.

Een extra smet op de avond was de opgelopen rode kaart van de speler, die na het huidige seizoen zal gaan uitkomen voor Ajax. In de blessuretijd kreeg Schuurs een directe rode prent na het neerhalen van de doorgebroken Kai Koreniuk.

Het is de vierde nederlaag op rij voor de Limburgers. Door deze verloren wedstrijden is Fortuna Sittard terug te vinden op de derde plaats in de competitie met een achterstand van vijf punten op de koplopers, NEC en Jong Ajax.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
petwes
Prima, lekker leergeld betalen nu! Gun ze nog wel een promotie via de nacompetitie.
0 0
Aspers73
Heb zitten kijken...voetballend prima speler maar verdedigen kan hij helemaal niet!
0 -3
Duif63
Schuurs speelt na de winterstop toch een stuk minder als ervoor.
2 0
Pierre Heno
4x op rij verlies is toch wel een teken aan de wan. Was Oliseh op vakantie?
0 0
altijdwelwat
Tot zover de Schuurs- Hype !! Onzinnige rode kaart, en de laatste weken echt niet beter dan het niveau Bergsma/ Doekhi. Waren hier mensen die hem al vergeleken met de Ligt....lachwekkend
1 -9
DavidFerr
Jij hebt Altijd Wel Wat te klagen.

Dus als je een paar weken minder presteert kun je er blijkbaar volgens jou niets meer van. Even denken, wie hebben bij Ajax allemaal een mindere periode gehad: de Ligt, Dolberg, Veltman, Schone, Ziyech, van de Beek, Huntelaar, Kluivert en nog veel meer. Denk daar maar over na.
6 0
altijdwelwat
Ja ga ik over nadenken , blijf jij ondertussen rustig geloven dat hij van het niveau de Ligt is.
1 -2
DavidFerr
Ik heb nooit gezegd dat hij van het niveau de Ligt is. Ik geloof wel dat Schuurs een van de grootste vededigende talenten is van Nederland en ben blij dat hij naar Ajax komt.
3 0
martin1234
Gunstig voor Jong Ajax! :)

Jong kampioen en N.E.C. als tweede terug in de eredivisie, gok ik, hoop ik.
0 0
MNJ7
Gun het onze Schuurs meer , heeft die al ervaring met een kampioenschap en speelt die miss volgend seizoen tegen zn oude cluppie
0 0
Budapest
Mag een goed leermoment voor hem zijn, want rood pakken in de blessuretijd met een 2-0 achterstand heb je natuurlijk niks aan.
2 0