[Update] FCG bevestigt komst Spijkerman

giobelloni, 14-02-2018 om 16:20, 12570 views, FOX Sports, FC groningen | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Hennie Spijkerman lijkt binnen enkele dagen gepresenteerd te worden als de assistent-trainer van Danny Buijs bij FC Groningen. De voormalige assistent van Ajax 1 werd in december ontslagen in Amsterdam, maar zijn volgende klus zou volgens Hans Kraay jr. dus alweer voor de deur staan.

'Ik heb wat rondgekeken en rondgevraagd hier. Ga er maar gewoon vanuit dat Danny Buijs en Hennie Spijkerman hier binnen een aantal dagen gepresenteerd gaan worden', zegt de journalist erover voor de camera van FOX Sports.

Afgelopen zomer begon Spijkerman nog aan zijn achtste seizoen in dienst van Ajax, maar die zou hij dus niet meer afmaken. Samen met Marcel Keizer en Dennis Bergkamp werd hij in december op non-actief gesteld.

Update - 16.00 uur (14 februari 2018)
FC Groningen heeft via haar officiële website bevestigd dat Hennie Spijkerman komend seizoen als assistent van hoofdtrainer Danny Buijs op de bank zal zitten. De assistent-trainer die dit seizoen door Ajax op straat werd gezet zal in ieder geval één seizoen actief zijn in Groningen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Sterkte
0 0
Dolberg25
Sterkte Groningers!
0 0
Golberg
Veel plezier ermee.
0 0
Michelinho
Als je weinig positiefs over iemand te zeggen hebt kan je maar beter niets zeggen. Bij deze: maar beter niets.
3 0
Hagmag
Spijkerman zegt toch nooit iets.
0 0
swing
kan hij eigenlijk wel praten?
0 0
kaashaas
1 ding is zeker ! Achterin zit alles pot dicht en staat als een huis..
2 -1
Ajacied33
Bij Ajax werkte zijn manier van assisteren gewoon niet meer,dat betekent niet dat ik deze man niet mag. Beetje respect voor iemand die vele jaren ouder is als ik mag wel. Ik wens hem succes met die kwal van een kakkerlak Danny Buijs
4 -3
geDaante
Danny Buijs is ook ouder dan jou, als het goed is, gezien je kinderachtige kakkerlak opmerking. Dan verdient hij ook wat respect dus, als je zo redeneert.
5 0
Hagmag
Danny Buis is gelet op z'n verleden gewoon een "kakkerlak". Dat mag toch gezegd worden en.... in het veld zeker tegen ons aller Ajax kreeg hij ook vaak een waas voor zijn ogen en vertoonde hij afwijkend gedrag.
Dat zijn de feiten. En ik ben ouder dan Danny Buijs.
1 0
geDaante
Dat mag best gezegd worden, de vraag is of het ergens op slaat, of het niet heel erg sneu en kinderachtig is. Die overtrokken haat bijna naar Feijenoorders, te triest voor woorden. Als een huidige Ajacied in Rotterdam geboren was, had ie Ajacieden wellicht gehaat, in ieder geval grote kans Feijenoord supporter te zijn geworden.

Het is altijd weer dat wij/zij gevoel creëren, door dat gedoe is er al zoveel oorlog en gekloot in de wereld, gaat helemaal nergens over.
2 0
Michelinho
Na 60 miljoen jaar evolutie zitten we nog steeds op die apenrots.
0 0
marco1972mb
Ga toch lekker met pensioen.

Nu ga je je in groningen weer een hoop elende op de hals halen....
2 -2
geDaante
Groningen is toch een nietszeggende club zonder visie. Heerenveen is dé club van het noorden, kiezen al jaren of decennia voor mooi voetbal, verzorgd en scouten op technisch vaardige spelers.
0 -1
Ajax#1900
Zijn beide vergelijkbaar hoor. Staan allebei rond de 7e plek gemiddeld. Alleen doet Groningen het de laatste tijd minder, maar hebben verder prima faciliteiten, dus die komen er wel weer bovenop.
0 0
Leviathan
Groningen is geen Ajax. Hij zat er ook bij 4x kampioen en EL finale heeft toch wel wat ervaring opgedaan denk ik zo
1 -1
Zalazar
Beetje meer respect mag wel voor degene die frankie in zn beginjaren wat het trainersvak heeft begeleid en samen met hem ons 4 titels heeft bezorgd. Zijn bijdrage zal ook niet gering zijn geweest als je ziet hoe de boer met en zonder hem heeft gepresteerd. Groningen speelt op laatste speeldag tegen psv. Die faber zou dat dan laten lopen, maar een ajacied als Spijkerman niet
4 -3
Bensco
AS, de titel is verkeerd gespeld, het moet zijn:

“Balletje breed snel geïntroduceerd bij Groningen”
3 -1
NouridolbergNeres34
Nou veel succes ermee
0 0
X-RaY
Volgens mij moet Groningen juist niet met de handrem erop spelen. Ze kijken maar ff.
1 0
ambtenaar
Pittige klus, het is daar echt een bende.
0 0
GerardAjax26
Leuke club voor Hennie, hopelijk doet ie het goed daar.
3 -1
MNJ7
Hopelijk pakt die punten tegen psv haha
6 0
AFCAGERT
hennie...lekker met pensioen gaan
2 -2
AJAIXIXIXI
Sterkte.
3 -2