PSV maakt geen fout op bezoek bij Sparta

JipVR, 10-02-2018 om 18:00, 23816 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

PSV heeft op bezoek bij Sparta Rotterdam de drie punten weten te pakken. De Eindhovenaren kwamen al vroeg op een achterstand, maar twee goals van Steven Bergwijn beslisten de wedstrijd in het voordeel van PSV. 

18.30 uur
FT | FC Utrecht - PEC Zwolle (2-1)
FT | Heracles - Willem II (1-0)

19.45 uur
FT | Sparta Rotterdam - PSV (1-2)

20.45 uur
FT | AZ - VVV Venlo (0-0)
FT | SC Heerenveen - Roda JC (1-1)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
PSV maakte wèl fouten maar Sparta helaas nog véél meer!
0 0
Bensco
Ik geef ons nog 35 tot 40% kans op winst. PSV moet 2 topploegen nog uit ontmoeten en met ADO, Groningen, Heerenveen en Utrecht nog 4 kansen op een puntenverlies. Wij moeten het vooral zelf niet laten liggen, daar loert het grote gevaar.
0 0
Middenweg401
Het is het niet voorbij. Elke 2 van de 3 wedstrijden is het kantje boord. Het hoeft maar 1x niet mee te zitten en ze worden zenuwachtig.
0 0
MosesD
Werkelijk onbegrijpelijk die Calimero reacties hier. Psv speelde gisteren uit op zaterdag, ja dat is vreemd want Sparta speelt altijd op zondag. Maar sinds mensenheugenis speelt Psv de thuiswedstrijden op zaterdagavond en Ajax (gelukkig) op de zondagmiddag. Dat betekent dat Psv dus in ieder geval 17x voordeel zou hebben. Nou, daar heb ik de afgelopen 40 jaar nog nooit iemand over gehoord. En de scheids is ook altijd anti-Ajax en pro-psv (of Fnoord of weet ik wie). Hou toch eens op. Totaal Ajacied onwaardig zulke huilie huilie reacties. Een Ajacied gaat uit van eigen kracht, moet gewoon beter zijn dan de rest en moet boven alle kritiek en gepiep verheven zijn. Je bent immers een Ajacied. Zo op het fietsje richting de JC Arena waar ik ik er vanuit gaan dat we er vol op klappen en Twente op z'n plaats zetten. Precies zoals dat hoort. Hup Ajax!
3 -2
de-Ajacied
Zo weinig verstand van voetbal, zo weinig betrokkenheid. En dan fanatieke fans beschuldigen van calimero gedrag
Dat is de definitie van een namaak-supporter
1 -2
MosesD
Ga maar lekker huilie huilie doen kleutermans :-0
1 0
4xEC1
De spijker op z'n kop, vooral wat je zegt over "totaal Ajacied onwaardig". Dit is meer kakkerlakken gehuil en gedrag, en daar wil je als Ajacied toch niet mee geassocieerd worden?? Als Ajax geen kampioen wordt of de beker niet wint ligt het 9 van de 10 x gewoon aan Ajax zelf. Het streven is altijd het hoogste zoals het altijd is geweest en het altijd zal moeten zijn. Daarom zijn wij Ajax, zijn wij de beste.
1 0
Rujar
Zo is dat. Tere zieltjes hier zijn net de gasten uit Rotterdam dat gejank is echt Ajax onwaardig.
1 0
hakkietjakkie
Ik blijf het jaar in jaar uit weer zeggen. Het is ergens niet eerlijk dat Feyenoord en PSV veel vaker op zaterdagavond spelen dan Ajax. Op deze manier kan Ajax hoe dan ook geen enkele druk uitoefenen op PSV.

PSV kan nu elke week denken "nou we hoeven niet te winnen anders is het mooi meegenomen en leggen we de druk bij Ajax die morgen pas speelt".
Wil PSV wel eens zo zien winnen als ze Ajax elke week op 4 punten zien staan voor hun moeten spelen.
11 -1
Babayaka
Vind de scheidsrechters veel kwalijker, die beïnvloeden echt veel te veel wedstrijden met hun rare gefluit.
Die speeldagen en tijden moet eigenlijk niks uitmaken.
Maar een scheids die voor duidelijke overtredingen niet fluit, maar voor de andere partij weer wel fluit is veel oneerlijker.
Naaihuis bij Groningen waar die na een duidelijke overtreding op onana gewoon laat doorgaan koste je titel vorig jaar.
Dit jaar de wedstrijd tegen Twente waarbij de tweede helft Twente in ene alles wat bewoog neer mocht schoppen en notebene na het maken van een overtreding zelf een corner krijgt.
4 0
Juichtoon
Ik zie hier niet zo veel in. Waar wel een voordeel in zit voor psv is dat zij veel vaker thuis spelen na een Europees duel dan Ajax. Over de laatste 10 Jr speelden de Eindhovenaren 50 maal thuis (Vd 100) na een midweeks duel. Ajax speelde slechts 28 maal thuis en dus 72 maal uit na een Europees duel (Vd 100 duels).
Dit jaar speelt die factor niet mee.
Psv is achter de bestuurstafel slimmer bezig dan wij. Zo hebben zij ook geen scheidsrechter waarbij ze onder scoren. Fnoord mag winnen voor de beker, eind Feb mag psv winnen in de kuip. Je hoort er niemand over.
1 -3
geendagsvlieg
Je cijfertjes kloppen niet helemaal en het is een erg eenzijdige conclusie.

Wanneer speel jij liever een uitwedstrijd in de Eredivisie, de zaterdag voor of de zondag na de CL wedstrijd van dinsdag?

De laatste 8 seizoenen heeft PSV zich maar 3x gekwalificeerd voor de CL danwel vCL. Dat betekent dat 5x de KNVB bij het maken van het programma wist dat PSV alleen maar op donderdag Europees kon spelen.

Ajax heeft zich de laatste 8 seizoenen gekwalificeerd voor de CL danwel vCL, dat betekend dus Europees voetbal op dinsdag, woensdag of donderdag. Dat maakt het een stuk lastiger als er rekening gehouden moet worden met een heel reeks aan risicowedstrijden die niet verplaatst kunnen worden van zondag naar zaterdag.
1 0
31xAjax
Calimero....
1 -1
geendagsvlieg
De logica achter het competitieprogramma is niet zo lastig. Clubs mogen een voorkeursdag uitspreken.

De KNVB houdt voor de eerste seizoenshelft in eerste instantie rekening met Europees voetbal. CL is dinsdag of woensdag en EL is donderdag. Dus had Feyenoord t/m begin december zeven zaterdagavondwedstrijden. Ajax dat in de CL voorronde begon kreeg er t/m begin december zes. En PSV dat in de voorronde EL zat kreeg er maar twee in de eerste 16 speelronden.

In de 2e seizoenshelft krijgt Feyenoord alleen nog NAC uit op de zaterdagavond, speelt Ajax in het weekend alleen nog maar op de zondag en speelt PSV behalve de toppers alles in het weekend op de zaterdag.

Dit vanwege de voorkeursdag, spreiding voor TV en doordat PSV relatief weinig risicowedstrijden heeft.


Overigens speelt Feyenoord dit seizoen pas voor het eerst sinds 2009/10 vaker op de zaterdag dan Ajax. In dat seizoen speelde Ajax geen CL of vCL.
6 0
Ajaccus
Er is geen hoop meer voor de eredivisie als PSV met dit voetbal kampioen wordt.
6 0
ppierce34
Er is geen hoop meer voor Ajax als je met veruit de grootste begroting van het land, nooit verder in de beker komt na de winterstop en al jaren na een paar wedstrijden in de competitie al achter de feiten aan loopt. Maar ja... laten we blijven afgeven op de concurrentie terwijl we zelf dieptriest bezig zijn.
9 -9
Juichtoon
We moeten ook niet afgeven op psv. Die doen de dibgen waar ze goed in zijn. Wij dienen die zaken eruit te pikken waar we wat van kunnen leren.
0 0
Daneman
er is al veel geleerd door Dennis Bergkamp eruit te kikken en het lijkt erop dat ajax het vertrek van spelers meer van te voren op wil vangen dan achteraf
0 0
PJK54
Mee eens Ajax moet zeker eerst in de spiegel kijken en eens bij zichzelf te rade gaan waar ze het hebben laten liggen en op welke manier. Tja dat P=V doet het eigenlijk heel slim scoort 1-0 en gaat in de verdediging mooi? ......... nee natuurlijk niet effectief? ........ zeker wel en genoeg om kampioen te worden.

Het verschil ligt ook in het "gezeik" wat Ajax jaarlijks aan het begin van het seizoen heeft meestal met trainers en directie die de ruzie uitvechten via de media. Ik hoop van harte dat we volgend seizoen een rustige start krijgen en we gelijk sterk aanvangen. Natuurlijk heeft het ook te maken gehad met Appie dat zal bij de spelers hard zijn aangekomen en hebben daar wat tijd voor nodig gehad om het een plekje te geven.
0 0
Inhartennieren
Het gezeik begint volgend seizoen gewoon weer opnieuw.
Als we geen kampioen worden, moeten we aan een nieuwe directeur, en technisch directeur, dus dan begint t getouwtrek weer van voor af aan.
0 0
PJK54
Ajax moet van die beurs af en weer een gewone voetbalclub worden dan zal die rust ook wederkeren.
0 0
OKP-AFCA
Want dan hebben we geen directeur en technisch directeur nodig?
0 0
PJK54
dat zijn jouw woorden
0 0
Suarez16_
Ik geef het zelf nog niet op. Ze winnen nu van twente (17), sparta (18), excelsior (12), heracles (11) en pec (5 met een half b-elftal en 10 man) met alle geluk van de wereld. Als ze zo spelen tegen club als utrecht, groningen, heereveen, az, Ajax en feyenoord kan dit toch niet goed blijven gaan? Als je ziet hoe matig ze zijn tegen degradatiekandidaten. Zelfs excelsior of sparta hadden makkelijk een puntje kunnen afsnoepen. Zou mij niks verbazen als het 2 wedstrijden niet loopt dat het in 1 stort.
4 0
Wereld
Ze hebben juist meer moeite met de degradatiekandidaten omdat ze het spel moeten maken..
0 0
OKP-AFCA
Een grote ergernis van mij, elke ploeg parkeert de bus tegen Ajax maar komt psv dan moet er lekker aangevallen worden..
1 0
HZMKK
Dude ze winnen alles, ook van Utrecht Heerenveen AZ etc... Ajax heeft t allemaal zelf laten liggen!
1 -3
Dexy
Let's hope. Het moet nu wel echt de komende 2 speelronden tegen Heerenveen en Feyenoord gaan gebeuren. Als ze die ook winnen, zie ik ons dat gat (in de steeds korter wordende tijd tot het seizoensslot) niet meer goedmaken.
1 0
Suarez16_
Klopt. Ze hebben zeker de beste papieren.
0 0
AjacNouri
Als wij gewoon afleren, ik neem een voorbeeld: Utrecht. Als we daar nou eens niet elk jaar punten tegen verspelen scheeld al zon 6 punten. Dan is het gat 1. En zulke domme puntenverliesen zoals Twente uit elk jaar. Je kunt je geld erop inzetten want elk jaar hetzelfde liedje. Utrecht uit en thuis, Twente uit, AZ uit, Vitesse thuis/uit. Allemaal van die potjes die vaak onnodig verloren gaan.
7 0
Koekepeer
Daar zit wel wat in. Een goed resultaat tegen Utrecht, dat scheelt 2 kampioenschappen. En met een beetje pech 3.
2 0
Dexy
Ik kijk de afgelopen tijd bijna geen wedstrijden van PSV meer, zeker niet wanneer ze op zaterdagavond spelen. Scheelt me een hele hoop frustraties. Ik kijk wel de samenvattingen of ik lees de reacties achteraf.
1 0
chloorbestendig
Of je kijkt alleen de laatste 5 minuten incl blessuretijd, zie je nog net de winnende rommelgoal
0 -1
mickey2602
Oke,de boeren hebben weer geluk gehad. En ze hadden Nijhuis wat ook al scheelt.
Maar desondanks doen wij nog steeds mee(zolang het te overbruggen is doen we gewoon mee),ondanks 2 trainerswissels in 10 maanden,ondanks het Nouridrama,ondanks wat sommige nog steeds het slechte beleid van Overmars en Sar noemen en ondanks verliespotjes tegen Vitesse,Twente,ADO,Heracles,Utrecht en weet ik veel wie nog meer.
Noem 1 andere club die ondanks al deze zaken in februari in speelronde 23 nog steeds meedoet om de titel?
Ik blijf vertrouwen houden tot het verschil onoverbrugbaar is maar eerlijk,dat geluk mag nu wel een keer ophouden.
Las net hier ergens dat ze 10 wedstrijden met 1 doelpunt verschil hebben gewonnen,dat lijkt veel op het seizoen 2009-2010 dat Twente kampioen werd,die werden dat ook op die manier.
Laten we hopen dat ze voor PSV-Ajax ergens punten laten liggen en dat wij daar winnen en dat ze dan nerveus worden. En wat ik hier nergens heb gelezen,is die blessure van Lozano ernstig? Want in dat geval,die zullen ze gaan missen...
0 -2
Redrum
Dikke thumbs up. Bekijk het positief, ondanks alle ellende doen we nog mee en het kan nog steeds gewoon onze kant op vallen uiteindelijk.
1 -3
timot1
Ben bang dat het geluk van PSV dit seizoen nog niet over is..

Offtopic: Ik kan morgen niet naar de wedstrijd, nu wil ik graag onze seizoenkaarten aan een vriend meegeven maar het gaat niet meer lukken om ze fysiek aan hem over te dragen. Is er een andere manier, zodat hij alsnog naar de wedstrijd kan? Kaarten ophalen bij stadionkassa o.i.d.?
0 0
KlasseLasse
bellen dan fixen zou wel kunnen
0 0
ajaxminimax
Ben blij dat ik het niet gezien heb. Maar alles wat ik lees gaat over Nijhuis en geluk. Het is echt niet normaal meer... is dit nog een keer voorbij?
1 -1
Redrum
Hoop het wel, ik ben nu in de fase terecht gekomen dat ik al blij ben als ze een keer overtuigend zonder geluk winnen. Zo extreem is het dus al.
2 -1
ajaxminimax
Dan is het wel erg extreem inderdaad. Kan me ook niet voorstellen dat je als fan zijnde blij kan wezen met dit soort zeges
1 0
Redrum
Haha ja ongelofelijk toch. Al begint er ook vanaf de tribunes in Eindhoven nu wel het nodige geklaag te komen hoor.
2 -2
A-west
Wij stevenen af op weer een jaar zonder titel. Wat is er toch in godsnaam loos bij onze club. Bayern staat 16 punten los. Neem daar een voorbeeld aan. Stelletje sukkels.
4 0
Puurvoetbal
Ik zie hier nogal eens de vergelijking van Ajax met Bayern. Zo groot is het verschil in Nederland niet. Bayern koopt gewoon de beste spelers van de nummer 2. Bayern wordt dan beter en de tegenstander zwakker. Als die situatie zich ook in Nederland zou voordoen, zou Ajax Lozano gewoon kopen van Pisvee. Zoiets kan ik me niet voorstellen.
0 0
Suarez16_
psv heeft pas 8 verliespunten, dus je had nooit 16 punten los kunnen staan.
2 0
Labrador
VVV doet het gewoon hartstikke goed.
5 0
jollie18
Nog even geduld het eerste puntverlies komt over 2 weken.
6 0
Dexy
Je voelt gewoon aan alles dat PSV het geluk heeft dat Feyenoord vorig jaar had en Twente in 2010. Als zelfs spelers als Bergwijn beginnen te scoren, dan weet je genoeg.
17 -1
3*stars*3
Ik heb een gruwelijke hekel aan die kakkies maar die waren niet zo laf.
De ene na de ander psv'er roept ook dat het niet uitmaakt, hoe ze winnen.
Zoiets is in Amsterdam onmogelijk.
6 0
Redrum
Feyenoord was vorig jaar qua spel echt veel overtuigender dan psv nu is. Toch wint psv bijna alles. Zoveel schaamteloosheid en geluk kan maar 1 club hebben.
5 0
3*stars*3
Precies maar blijf erbij dat EU seizoen ons toch heeft gebroken.
En Bosz maakte natuurlijk belachelijke fout om met dezelfde basis te starten, als in Duitsland.

Owja en natuurlijk Nijhuis in Groningen en na de wedstrijd, een belachelijke opmerking over Onana,
2 0
Redrum
Ja iedereen kan wel stoer roepen dat wij al 4 jaar geen prijs hebben gepakt, maar wij zijn de enige club die überhaupt elk jaar om de titel spelen. Het geluk is simpelweg niet aan onze zijde geweest, maar wij zijn nooit zo ver weg gezakt als feyenoord nu en psv vorig jaar. Daarom zijn wij de grootste en de beste. Ook zonder geluk doen wij altijd mee.
2 -1
KlasseLasse
ach altijd die bullshit! ajax stelt eigenlijk geen fuck meer voor! als je ziet dat elke club thuis in de arena durft te voetballen zegt genoeg! 4 jaar geen enkele prijs dat is gewoon een schande!! uitzondering vorig jaar! dit jaar word het weer niks iedereen weet het maar we zjjn allemaal arrogant! spel onder ten hag ziet er niet uit creeren geen flikker!
2 -2
Redrum
Ik heb het idee dat jij wat moeite hebt om te relativeren. Het is pure emotie wat je nu typt en dat is prima hoor, ik ben zelf ook de ene keer wat genuanceerder dan de andere keer, maar het is echt niet zo dramatisch als je denkt. Die prijzen gaan er zeker weer komen en veel ook. Ajax is de beste en blijft de beste.
1 -1
KlasseLasse
nou ben benieuwd dan! maja jij vind het spel geweldig hoor ik? nou ik vind het niet zo best
0 0
Redrum
Nee dat vind ik zeker niet, maar er zit wel verbetering in. Het voetbal waar Ajax voor staat is nou eenmaal heel kwetsbaar als het niet perfect wordt uitgevoerd, maar ik ben trots dat wij vasthouden aan onze identiteit. Ajax zit in de lift omhoog en het gaat dus alleen maar beter worden. Als wij dan zelfs in een mindere periode alsnog minimaal tweede worde zegt dat genoeg over onze grootheid.
0 0
KlasseLasse
mja snap je punt wel maat ik word liever kampioen
0 0
Redrum
Tuurlijk, ik ook. Maar dat gaat dit jaar misschien nog wel gebeuren ook. Ik geloof er echt nog wel in.
0 0
3*stars*3
Niets aan toe te voegen.

Owja, toch wel.
Zegt genoeg dat seizoen van die kakkies is geslaagd, als ze de beker winnen....
0 0
Redrum
Haha ja en als Ajax geen kampioen wordt. Want dan hebben zij hem als laatst gewonnen en in de kakkerlakken droom realiteit is dat veel belangrijker dan het feit dat wij meer dan 2 keer zoveel titels hebben. Bizar maar waar.
0 0
Bensco
Vind ik ook. Feyenoord stond vanaf dag 1 bovenaan, pakte punten waar ze punten moesten pakken en wonnen met ruime cijfers tegen de kleintjes. PSV is heel anders. Die lijers winnen puur op geluk en met anti voetbal. Schandalige manier van winnen.
0 0
Redrum
Ja Feyenoord had ook nog een beter doelsaldo dan wij. Morgen in ieder geval dat doelsaldo nog ff goed opkrikken, want dat kan aan het eind van de rit zomaar eens beslissend zijn.
0 0
Labrador
Ons doelsaĺdo is nu +6. Dat moet na morgen minimaal.+9 zijn
1 0
Willem410
Als ze het vanaf nu net zoveel tegen gaat zitten als dat het mee heb gezeten dan winnen ze geen wedstrijd meer. Ik weiger het op te geven, nog 11 speelrondes als we er pas in de 33 ste speelronde voorbij gaan is het ook goed.
4 -1
Morrissey
Ajax wordt in Eindhoven kampioen.
0 0
ajax4ever01
Jong Ajax ja maar Ajax 1 nee
1 0
Redrum
Mijn gevoel zegt ook dat dit gewoon afgestraft gaat wordenm Kampioensgeluk is 1 ding, maar dit gaat echt veel te ver. Zoveel onverdiend geluk heb ik nog nooit gezien, dit is zelfs voor psv echt ongekend. Dit moet gewoon afgestraft worden. Als Ajax zelf alles wint, wat op zich al een hele uitdaging is, dan worden we kampioen. Wat dat betreft hebben we het voor mijn gevoel redelijk in eigen hand.
3 -3
NouridolbergNeres34
Die jan joost is ook weer gelukkig dat zijn carnavalsclubje weer heeft gewonnen
5 -2
slemp
Is z'n hele leven al Ajacied, dus dit slaat als een lul op een ijstaart! ;-)
0 0
Keffie L
En die doorgesnoven Italiaan maar beweren dat hij een “Ajax gezicht” heeft..
4 0
Redrum
Sinds die opmerking doet Kwal-Joost van Afgangelen er werkelijk alles aan om zijn ongelijk te bewijzen
2 0
Ajaxbrl
Is flappie al aan het pakken?
3 -1
Rolleman
doelpunt van t jaar HAHAHA.
3 0
Keffie L
Haha wie zei dat??
1 0
kaashaas
Waarom speelt bijna altijd eerst pisvee ?en komt de druk.bij ons omdat wij na hun moeten?
7 -1
rsvh88
Was vorig jaar hetzelfde bij Feyenoord. Mogen ze wel naar kijken bij het maken van het schema.
2 0
3*stars*3
Rotterdammer Rob Jacobs, durft het ook.
Hij zou zo geen kampioen willen worden en gunt het Ajax.
Mooi dat mensen ook gingen klappen in de studio.

Types als Gullit en Meijer vinden het vooral knap, wat PSV laat zien.
De lafaards komen echt niet door CL voorronde.
28 0
AjaxDordt
Die heeft wat mensen voor de deur vannacht.
14 -1
3*stars*3
Hahaha, hij moet idd uitkijken.Bizar dat die kakkerlakken (hier zelfs een account maken) trouwens juichen voor een club die hun vernederde en waar ze nog steeds grappen maken over die 10-0.
17 -1
AFCA.
En daarom dus de BeNe league. Nu heb je een achterstand en dat haal je never nooit meer in. Ajax heeft gewoon een paar keer pech gehad. Overal zijn wij wel gewoon de beste ploeg. Alleen in deze ongekend zwakke competitie wordt de club met het meeste geluk kampioen. Alleen de titelkandidaten kunnen het elkaar moeilijk maken.
5 -7
Dexy
Nou, dan moet het de komende 2 speelronden gaan gebeuren. Als ze die ook winnend afsluiten, zie ik ons het eigenlijk niet meer goedmaken.
1 0
grannig mokum1
Ja wij moeten hopen dat de lampjes punten verspeeld en wij ajax moet alles winnen
0 0
MosesD
Dat er mensen zijn die op een zaterdagavond Sparta-Psv gaan kijken. Tja, dan heb je blijkbaar erg weinig te doen.
2 -15
Keffie L
Tja niet iedereen heeft zin om te gaan zuipen in de club en snaps te maken van dure bottles..

Niet dat jij dat doet maar ik noem maar een voorbeeld
2 0
Morrissey
Zeker als Ajacied kijk je niet naar die klote club.
1 0
HZMKK
Nee als je hier komt om dit te vermelden ben je lekker bezig.....
17 -1
Redrum
Hahaha ja dan laat je echt ff zien dat je interessant bent en overduidelijk wel wat beters te doen hebt
6 0
MosesD
Zeker. In ieder geval niet Psv kijken. Waarom doet iemand dat in godsnaam? Wat een treurnis. Vanmiddag genoten van Spurs-Arsenal, maar op zaterdagavond op de bank met Psv? Nee.
1 -4
Rsv
Als Ajax alle resterende wedstrijden wint wordt het kampioen. Helaas zie ik ons dat niet doen.
6 0
Suarez16_
Is er overigens echt geen ploeg die het is kan afstraffen buiten Ajax om?
3 0
Keffie L
Alleen die kakkerlakken kunnen het nog doen, Heerenveen speelt helaas uit tegen die boertjes en die willen lekker aanvallend spelen dus dat zal niet goed gaan vrees ik..
0 0
Genant
Kakkerlakken zijn niet goed genoeg om van PSV te winnen.
0 0
AjaxDordt
Nee. Zegt genoeg over het niveau van de Eredivisie.
5 0
afca87
Alle Winne en 1 z gelijk
-9 en hun 3x verliezen = gelijk
Kampioen op doelsaldo
1 0
Suarez16_
Wat een geluk weer. Die bergwijn raakt al 3 jaar geen pepernoot en dan zijn de doelpuntenmakers er een keer (half) niet bij en scoort hij 2 keer zoals hij nog nooit gedaan heeft.
3 0
Mokum31
Saaie kutten
1 0
amthree
Wat is de eredivisie toch een zwakke kut competitie!
3 -1
Duif63
Op het geluk van PSV heeft hij geen invloed maar 7 punten achterstand mag Overmars wel aangerekend worden. Zijn aan- en verkoopbeleid is gewoon onvoldoende. Jaar in jaar uit en hij leert niet van zijn fouten.
3 -5
AFCAsphere
Wat dacht je van de beslissing van Bergkamp en v/d Sar om Bosz weg te pesten? Die keuze weegt iets zwaarder.
1 0
Duif63
Overmars was eerst tegen maar is uiteindelijk wel akkoord gegaan. Als hij het er niet mee eens was geweest had hij op dat moment op moeten stappen.
0 -1
amthree
Wat kan overmars hier aan doen? De trainers wissel van bosz naar keizer naar ten hag heeft ons gewoon veel punten gekost.
1 0
AjaxDordt
Ik vraag me af wie er überhaupt naast ons nog punten gaat pakken tegen hun, dit is niet normaal meer.
1 0
Semtex
nou, clubs als Sparta iig niet.
Ik heb mijn hoop meer gevestigd op clubs als Heerenveen, AZ en Utreg.. En ze moeten ook nog naar de Kuip toe.

Nogmaals, als Ajax blijft winnen en Pisvee speelt twee keer gelijk dan gaan we eroverheen. Het geluk gaat een keer ophouden.
0 0
Bram410
Ik geef het op, die tering lampen worden kampioen... week in week uit lelijk kut voetbal, maar ze blijven winnen. Hoe zielig het ook is...
2 0
Labrador
Feyenoord had vorig jaar wel wat geluk maar speelde echt wel beter dan dit psv. Een AZ in vorm wint van dit PSV. Een Feyenoord in vorm wint ook van dit PSV . Geloof mij. Dit gaat een keer fout
12 -1
Keffie L
Wat betreft dat laatste, dat probeer ik mezelf ook iedere keer wijs te maken maar ze kruipen weer iedere keer door het oog van de naald.. Kampioensgeluk is een onverklaarbaar iets, en die laffe boertjes hebben dat helaas..
0 0
MikieStyle
Nah Feyenoord laat die wedstrijd lopen, die gaan er echt niet voor, misschien hebben ze het wel op een akkoordje gegooid Feyenoord de beker Psv kampioen.
2 0
Morrissey
Dat denk ik ook, alleen AZ pakt de beker.
1 0
DirkvanDam
feyenoord. AZ. ajax.. dat zouden 9 verliespunten moeten zijn.... dan staan wij bovenaan. maar wel zelf alles Winnen!
2 0
Bram410
Ik geloof er gewoon echt niet meer in.... Die gasten zijn echt niet zo goed maar ze blijven maar winnen, ploegen kunnen op 1 of andere manier niet scoren tegen die gasten, Sparta voetbalde beter en creëerde meer... maarja, als PSV er steeds maar eentje meer maakt.
1 0
DarkDefender
De eredivisie is gewoon te zwak. Als je zelf een paar keer pech hebt is het gewoon onwijs lastig om dat weer weg te poetsen. Psv heeft echt geen wonderelftal maar met een paar spelers die boven de rest uitsteken win je kennelijk de meeste wedstrijden.
3 0
HZMKK
Zo zwak dat wij overal punten verspelen. Zelfs tegen het armoedige Twente wat werkelijk alles verliest
1 0
Duif63
Die eredivisie is voor ons toch net zo zwak ?
1 0
DarkDefender
Klopt, het geldt andersom ook hoor. Alleen dit jaar is het overduidelijk dat psv gewoon niet het sterkste elftal heeft
0 0
Redrum
Ze voetballen ook gewoon dramatisch, dat is nog het ergste. Ze voetballen als een middenmoter, alleen valt het dubbeltje bizar genoeg elke keer hun kant op. Dit is gewoon bizar hoor.
1 0
DarkDefender
Klopt en als wij een keer minder spelen kost het ons helaas bijna elke keer wel punten. Maar helaas dat we in deze positie zijn gekomen, met de kwaliteit in ons elftal hadden we gewoon geen 7 punten achter moeten komen op psv. Maar goed ik geloof er nog steeds in.
0 0
Redrum
Klopt, wij hebben het uiteindelijk zelf laten liggen. Utrecht en Vitesse thuis en Heracles horen 9 punten te zijn. Dan stond je nu gewoon 2 punten voor. Het is alleen jammer dat psv wel steeds ontsnapt als ze niet op hun best zijn.
1 0
DarkDefender
Precies en dit seizoen is het ook nog eens heel extreem.
0 0
AjaxDordt
Onze juffies kunnen zich niet altijd opladen helaas...
0 -1
SuperJ00d
Ik kan er gewoon met mn hoofd niet bij hoe deze club bovenaan staat. Echt nog nooit zoiets gezien, dit is zelfs 20x erger dan de kakkies vorig jaar. Echt ongelooflijk....
7 0
3*stars*3
10 potjes winnen mt 1 goal verschil, de fucking koploper van NL...
4 0
MankeNelis
Pineukio is nog steeds zijn hoefijzer niet kwijt
3 0
Ajaxbrl
Die worden 1000% kampioen
0 0
de-Ajacied
Nijhuis heeft zo al aardig wat titels beinvloed
6 0
Golberg
Nijhuis weet niet hoe snel die moet affluiten
8 0
Tufono
Onverdiend!
4 0
foensai
Als PSV kampioen wordt. Dan wordt het gewoon geholpen om hun financiële wanbeleid overeind te houden...
3 -2
Dwergje48
Jammer hoor.
1 0
godenzonenssuper
Nijhuis floot voor de zekerheid maar alvast af.
4 0
Keffie L
Hahahaha er komt gewoon geen eind aan dat tering geluk!!!
4 0
Mart42
De rest van het seizoen blijven ze dat geluk houden.
0 0
amthree
Tijdrekken tegen facking sparta hoe kun je als supporter hier trots op zijn?
3 0
Keffie L
We zijn echt niet normaal ver weggezakt als landje als men dat volwassen noemt... Ronduit triest tegen de zwakste ploeg uit de competitie.
1 0
Dwergje48
Hahaha wat was dat voor voorzet.
2 0
AFCAsphere
Die Dabney denkt heel wat te zijn, maar hij kan na AZ ook al niks klaar spelen bij Sparta.
0 0
NouridolbergNeres34
Grabbelaar
1 0
Keffie L
Alle ballen op Friday..
1 0
Dwergje48
Nou kom op het kan nog
1 0
Erik1966
Wat een kut club dat PSV. En daar wil ik het bij laten!
1 0
NouridolbergNeres34
Nu maar 3 min erbij ....
1 0
Robinjo1988
Als ik de reacties hier zo lees is het weer een wedstrijd zoals verwacht..
2 0
RedFeather
Brenet vond dit weer prima
Eerloos
1 0
Mart42
Lampjes familie van Guus geluk?
1 0
serero25
Cocu is trots op zijn invaller die zich mag bewijzen door tijd te rekken tegen de hekkensluiter.
Walgelijk
3 0
Rolleman
bahbah. echt laatse keer. dat ik psv kijk.
3 -1
Robinjo1988
Ik kijk ze alleen als ze tegen Ajax spelen. Is meer dan genoeg hoor
2 0
NouridolbergNeres34
Weer vasthouden in de 16
3 0
godenzonenssuper
Die lul wil nog een man passeren.
Schiet gewoon joh flap.
3 0
Keffie L
Hahaha ultra defensief.. Wat een gedrocht van een club is het ook
2 0
Dwergje48
Je had eerder moeten schieten! Niet nog dat ene tikje aan de bal geven.
3 0
NouridolbergNeres34
Moet cocu niet nog ff nog een 7e verdediger erin flikkeren
2 0
SuperJ00d
Tijdrekken tegen Sparta. De kampioen van Nederland.... Echt te triest voor woorden
9 0
BRAMHOUTEN
En na afloop hoor je de psv-ers dat het verdient is en dat ze steeds dichterbij het kampioenschap komen. Schijtploeg
7 0
Keffie L
Net zoals de media in dit land
6 0
3*stars*3
Moest ff googlen hoe oud die Nijhuis is.
41, dus we zijn nog lang niet van hem verlost...
5 0
Boer Gijs
Fan offensief. Richting scheidsrechterskorps en knvb, zodat wij niet langer bestolen worden en concurrenten niet lanter bevoordeeld worden.
2 0
Dwergje48
Oeh jammer. Goeie pass.
1 0
AFCAsphere
Schijtgeluk
3 0
de-Ajacied
Nijhuis is gewoon een hele slechte scheidsrechter
1 0
NouridolbergNeres34
SHittttttt
1 0
Keffie L
Dit is de nummer 1 van Nederland.. Die door de andere twee topclubs is weggespeeld..
5 0
godenzonenssuper
We moeten toch gaan hopen op een eigen goal van Isimat want die klunzen van Sparta zie ik er geen maken.
3 0
Keffie L
Laat dat geluk nou eens een keer ophouden aub!!
0 0
3*stars*3
1 lange nachtmerrie is dit gewoon en rest van NL lijkt het best te vinden...
3 0
Keffie L
Zolang wij geen eerste staan vinden ze het allemaal prima die kneuzen
1 0
ajax500
Ik kan me niet eens meer aan winst van de club boven ons irriteren gasten. Ajax heeft het zelf verziekt. Dat een andere club uiteraard voor het kampioenschap gaat wanneer de mogelijkheid er is, is hun goed recht. Als er nauwelijks tegengas wordt gegeven is het 1+1=2.
1 -3
NouridolbergNeres34
Kotsmisselijk word je hiervan iedere week anti schijtvoetbal 30% balbezit ofzo maar wel steeds de volle buit voor die lampekappen
6 0
godenzonenssuper
Wanneer je moet gaan hopen op Fredje Friday weet je wel hoelaat het is.
Die kan er dus helemaal geen ene kut van.
3 0
amthree
Echt ongeloofelijk dat die laffe schijtclub er altijd maar weer me weg komt he?
5 0
ajaxpat
het blijft frustrerend dat die lampen steeds blijven winnen,maar wij hadden NOOIT 7 punten achter mogen staan.Thuis moet je gewoon winnen van Vitesse en Utrecht,uit moet je winnen bij Heracles en Twente uit na 2-0 voorsprong mag je nooit meer weggeven
8 0
sucre
zou heracles niets te maken hebbsn met wat er gebeurd is deze zomer? mensen vergeten zo makkelijk wat een impact zoiets op een spelersgroep heeft....
0 -1
Duif63
Precies en het is niet de eerste keer dat dat ons overkomt. Overmars leert niet van zijn fouten. Zorg is voor een complete selectie aan het begin van het seizoen. Geen titel is hopelijk exit van der Sar en Overmars. Ze hebben kansen zat gehad.
0 -1
copaclassic
Inderdaad lijkt wel ajax de za amateurs ipv de profs
1 -2
AppieForever
schattig dat sparta gewoon beter is
6 0
Dwergje48
Nou ja, ze hebben meer de bal maar dat leidt niet echt tot hele grote kansen.
0 0
rsvh88
Laat ze het maar uiten in doelpunt aub
1 0
ajaxpat
in de 93e minuut zou lekker zijn
3 0
rsvh88
Inderdaad het liefst zo laat mogelijk
0 0
wendoo9
Hoeveel geluk kan zo een schijt club hebben man man man !
2 0
Wijnvoord
beste Ajacieden , ik lees een hoop gemopper, frustraties ovef PSV, maar is het niet zo dat wij het zelf hebben liggen. je wordt kampioen tegen de kleintjes, en daar ging het fout. Dus liever een verlies tegen PSV of Feijenoord en kampioen worden.

JUllie kunnen het wel negatief vinden maar het is toch de waarheid, had het heel graag anders gezien.
2 -16
insectenverdelg
T gaat meer om t spel dat PSV wekelijks laat zien ipv Ajax dat ook verre van goed speelt. Dat je steeds zo wint. Ongelofelijk.
3 0
Wijnvoord
Ik ben het met je eens maar de werkelijkheid is helaas anders
0 0
3*stars*3
Kijk dat kutclubje weer eens met samengeknepen billetjes, proberen te overleven.
Ach, Rosario er ook in voor wat meer "balans".

Je zou maar fan zijn....
3 0
copaclassic
Dan heb tenminste wel een schaal!!
Ajax alleen de woorden mooi voetbal nou dan wist ik het wel
1 -5
Keffie L
Hahaha Cocu laffe loser
5 0
insectenverdelg
De nummer laatst speelt gewoon gallery play tegen de nummer 1 van de eredivise. Dringen ze helemaal terug.. ...
9 0
NouridolbergNeres34
Oefffff
1 0
Dwergje48
Leuke poging.
1 0
Rolleman
oefff
0 -1
Ajaxbrl
Morgen weer lekker voor spek en bonen voetballen!
2 -1
Superjan
Godallemachtig wat is Sparta slecht zeg. Überhaupt dat hele rechterrijtje. Voor het eerst dit jaar dat ik echt neig naar een andere opzet van de competitie.
7 0
Dwergje48
Die Friday is meer een stoorzender dan een toevoeging vandaag.
2 0
kolan
Het kan nog steeds kampioen worden. 010 wint van psv thuis en wij winnen bij die lampen ook. Dan is het verschill nog maar 1 punt. We mogen echter geen punten meer verspelen, maar dat komt goed ik zag goed Ajax tegen roda. Zodra de juiste mensen in de verdediging staan heb ik alle vetrouwen in.
2 -2
Keffie L
Wat ben jij een fucking sukkel Friday!!!
2 0
godenzonenssuper
Friday doet mee bij psv.
Oetlul.
2 0
NouridolbergNeres34
Godverdomme man dat moet je uitspelen, laat die bal lopen en hij kan hem vrij inschieten.
0 0
Ajax020Amsterdam
told ya
0 0
Dwergje48
Jonge, denk je nou echt dat zo’n schot grote kans heeft?
2 0
Keffie L
Friday clown
0 0
insectenverdelg
Waarom haal je Nelom als je op zoek bent naar versterkingen?
6 0
Ajaxbrl
Elke week komen die pislampen een stap dichterbij... pffg...
1 0
Rolleman
al tijd voor 6e verdediger?
1 0
Toon meer reacties